• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise çok mu abartı ?

Kınamda elbisem bordo idi. Eltim de kırmızı kısa iğrenç elbise giymişti. Ama yine de sinir olmuştum. Kırmızı ne alaka benim kınamda diye :-) ama tercih meselesi.

Yeni okudum yeşilse elbisesi olabilir ama daha şık, göaterişli bir elbise seç bence. Yaşınız kaç acaba?
yaşım 25 ama elbisede değişklik yaptırdım kolları dar ve sırttan bele kadar pens attırıp üstü dar altı bol ellbise haline getirtiyorum böyle direk boydan indiği için belkide tuhaf durmuştur.

yaşım 25 ama elbisede değişklik yaptırdım kolları dar ve sırttan bele kadar pens attırıp üstü dar altı bol ellbise haline getirtiyorum böyle direk boydan indiği için belkide tuhaf durmuştur.
Evet biraz yaşı büyük birisi gibi düşündüm elbiseyi. O şekilde daha iti olabilir. Son halini de atın bence yapılınca.

bence hiç abartısı yok elbisenin .kına içinde gayet uygun.ama yaşını bilemediğim için yaşına uygun olup olmadığını bilemiyorum orası da senin zevkine kalmış artık. aşırı bollukları terzide hallettirirsin ama çok da dar olmasın kapalı olduğun içim biraz bol olacak tabiki çok dar uygun olmaz kapalı bir bayana.

bence hiç abartısı yok elbisenin .kına içinde gayet uygun.ama yaşını bilemediğim için yaşına uygun olup olmadığını bilemiyorum orası da senin zevkine kalmış artık. aşırı bollukları terzide hallettirirsin ama çok da dar olmasın kapalı olduğun içim biraz bol olacak tabiki çok dar uygun olmaz kapalı bir bayana.
canım yaşım 25 elbiseyi çok dar değilde kollar çok bol olduğu için mecbur daralttırıyrum. elbise arkadan bakınca sırt kırmı bol geldi pens atılırsa üstü dar gibi olur altına bollaşır tam üstme uygun olur die yaptırıyorm yoksa çok dar sevmiyorm bende kapalıyrm. üstümede siyah şifon şal takıcam zaten herhalde şifon şal uyar die düşüyrm siyahta topuklu :)

merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
zevkler tartışılmaz tabi ama kıyafetinizi hiç beğenmedim kusura bakmayın.bence kırmızı da olmasın.

canım yaşım 25 elbiseyi çok dar değilde kollar çok bol olduğu için mecbur daralttırıyrum. elbise arkadan bakınca sırt kırmı bol geldi pens atılırsa üstü dar gibi olur altına bollaşır tam üstme uygun olur die yaptırıyorm yoksa çok dar sevmiyorm bende kapalıyrm. üstümede siyah şifon şal takıcam zaten herhalde şifon şal uyar die düşüyrm siyahta topuklu :)
Elbiseyi daraltman pek değiştirmez gibi sadece bolluğu değil kendisi de güzel değil elbisenin..

25 yasindaysaniz daha farkli bir model tercih edin. Bu elbise 50+ gibi. Eğer imkânıniz varsa baska birsey giyin. Yazdiklarima kirilmayin lutfen. Daha şık ve modern birseyler tercih edebilirsiniz.

Bence abartı değil ama uygunda değil. Çok fazla bol. Kol kesimide kötü duruyor. Daha zarif ve daha oturan bir elbise bulabilirsiniz. Kına sonuçta.

Elbiseyi beğenmedim.Ama önemli olan senin beğenmen.Arkadaşın giy diye ısrar ediyorsa hiç düşünme giy.Renginden v.s.farklı düşünse giymemeni ima ederdi zaten.

Back
X