- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.294
- 598
- Konu Sahibi limonludondurmam
arkadasım çok ısrar etti giymem konusunda ben kararsız kaldım kendisi yeşil bindallı giyicek
o zaman giy gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasım çok ısrar etti giymem konusunda ben kararsız kaldım kendisi yeşil bindallı giyicek
Çok yaşlı işi. Rengi durumu degistirmiyor. . Böyle dedim ama yanlıs anlama elbise ye lafım yaş kaç bu aradamerhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Çok kotu elbise.. Kapalı misin..arkadasım çok ısrar etti giymem konusunda ben kararsız kaldım kendisi yeşil bindallı giyicek
Arkadaşınız kırmızı giyecekse bence olmaz buda kaftana benziyor öndeki işlemeleri falan sanki başka bir model denemenizi öneririmmerhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
arkadaşımın elbisesi yeşil olcağı için kırmızı giyebilirim die düşündümabartı değil ama kınada kırmızı gıymek ıstedığıne emın mısınız?