Sizce bu adam beni sevmiş midir benimle evlenmek istiyordu ? Ayrıldık ama çok mutsuz hissediyorum neden sizce hata hangimizde ?

Ben de narsist biriyim o yüzden 100mt öteden tanırım narsistleri. Ana bu adam narsist değil
Nerden biliyorsunuz özür dilemeyi bilmez burnu yere düşse eğilip almaz biri empati duygusundan yoksun biri ?

Narsist oldugunu düşünmüyorum da egosu çok yuksek. Yaş farkı çok ve inanın saygının olmadıgı yerde aşkın olacagına zerre inanmam. Saygı olmayınca her şey vıcık vıcık oluyor.

He, “sevse kapıma gelirdi” gibi Türk dizilerinin arabesktik söylemleri gibi düşünceden de çıkın. Biri kapınıza gelmıyor yatmıyor diye sevmediği anlamına gelmiyor. Fakat bu adam sevmıyor evet.

Bi salin su amcalari. Adam neden evlenmek istiyor demissin. Ee bulmus saf genc kizi, kacirir mi?

Bu gerçekten önemli değil mi? İlişkideki en önemli şey bu. Ailesinin evine mi güvenip evlenmek istedi? Adam açık açık bende ev kuracak evlenecek durum yok ama gel anamın hizmetini görürsün en azından demiş. Ben yeterince gezdim tozdum geldim 37 yaşına, kuru kuru asgari ücret kazanıyorum, bu yaştan sonra da CEO mu olucam üniversite mezunu, işi gücü düzenli geliri var gelip bana da baksın demiştir içinden.

Bu iş olmaz basinimi yakmak istiyorsun erkeklere güven olmaz.yasina uygun düzgün insanlarla gorusmelisin.uyanigin teki

Bu iş olmaz basinimi yakmak istiyorsun erkeklere güven olmaz.yasina uygun düzgün insanlarla gorusmelisin.uyanigin teki
Yoo hayır sadece uyanık geçinen biri onu demek istemiştiniz sanırım :)

Son ıssız adam :) bunların nesli tükenmedi mi be ?

Yarısını okudum sadece, saygı göstermemesi, rahatlıkla kalp kırması zaten ayrılmak için yeterli sebepler ve senin gözlerinin açılması için işaretler aslında. Adam bana çok dengesiz geldi. Senin yakınlarında seni seven seni el üstünde tutan biri olsa onu hemen unutursun. Uzak mesafe ilişkilerine karşıyım. Çok nadirdir ilişkinin kalitesi bozulmadan süren. Bence seni mutlu edecek biriyle ol.Vakit harcamaya değmez bu ilişki için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…