Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar duygusal boşluk yaşamışsınız ki rüyalarınızda iyi giden yada gitme ihtimali olan şeyleri görmeniz çok normal.
Eşiniz size çok çektirmiş ama o zamanlar birşey yapmamışsınız. Şimdi iyi diyorsanız neden ayrılmayı düşünesiniz ki?

Sevgiden güç almış.

Kaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..

Böyle dengesizlikler çok yaptı ayrılacağımi anlayınca hep iyi oluyor birden. Bı zaman sonra tekrar başlıyor ondan dolayı güvenemiyorum hayırlısı olsun artık.

Davayı geri çekme sebebi olarak bizleri mi buldunuz gerçekten?

Boşanmaya cesaretim yok demek zor geliyorsa demek.

Hem yorumunuzda cocuklarinizi düşünün demediniz mi bende öyle yaptım. Cesaretsizligimden değil.
Çocuklarınızı eşinizle evli kalarak düşünün demedim ki ben.
Başka birinin umuduyla hareket etmeyin dedim.

Yoksa sizi defalarca dövmüş, ölümle tehdit etmiş adamdan boşanmaniz gerekiyordu. Diğer konunuzda defalarca boşanmanız gerektiğini yazmıştım.

Siz yorumları anlamak istediğiniz şekilde anlamışsınız.

İşte o zaman affetmemeliydim bosanmaliydim benim hatam orda. Belki buna inanmıyorsanız Ama çok korkuttu beni çok sindirdi hep tehdit etti bende gerçekten yapacağına inandım o zamanlar.

İşte o zaman affetmemeliydim bosanmaliydim benim hatam orda. Belki buna inanmıyorsanız Ama çok korkuttu beni çok sindirdi hep tehdit etti bende gerçekten yapacağına inandım o zamanlar.
Netice itibariyle davayı çekip başladığınız yere dönmüşsünüz.

Bir anlamı yok bunun üzerine yazmanın daha fazla.

Ya şöyle saçma sapan adamları çocukları bahane ederek boşayıp da kendi hayatınıza bakmıyorsunuz illa kocam illa da kocam diyorsunuz sonra nasıl oldu bilmiyorum ama şanslı gruptasınız adam gerçekten adam oluyor, bir fırsat yakalayıp kocanızı aldatıyorsunuz genişliğe geçince de yok kalbim ısındı tekrar attı, beni hala seviyormuş, mutlu olduğumu hayal ediyorum falan filan

7 yıldır neredeydiniz?? O zaman çocuklarınız değerliydi eminim sorsak kocanızı da seviyordunuz şimdi ne oldu?? Olan şu.. Eşinizi aldatma fırsatı yakaladınız, eski sevgilinizden yeşil ışığı gördünüz..

Yapmayın Allah aşkına yaaa.. Bu yaptığınız tamamen fırsatçılık gibi geliyor bana.. Nasıl ki karısını aldatan adamları karaktersiz görüyorsam şuan sizin yaptığınız da karaktersizlik.. Gece rüya görüp elin adamını aramanın başka bir açıklaması yok benim lügatımda.. Eşiniz şuan iyi bir adam olmuş, olmasaydı ve yine aynı şeyi yapsaydınız fikrim değişmezdi..

Adamı önce boşayacaksınız.. Medeni haliniz BEKAR olacak ondan sonra donmuş kalbinizin buzlarını çözeceksiniz.. Şuan eşinizin eski yaptıklarının arkasına sığınarak eşinizi aldatma hakkına sahip değilsiniz üzgünüm.. Yanlış yoldasınız ama bence boşayın yine de siz eşinizi. Çünkü kadın olsun erkek olsun kimse aldatılmayı haketmez.. Ben bu konuda böyle düşünüyorum..

Ayrılırsan da sakın baska bırı ıcın ayrılma yapma bunu .2 çocuk var ortada .Bırdahada baska bır adamı aramayın .Adam arayıp karın benı aradı bıde agladı derse ne dıceksınız.Rüya gordummu dıceksınız.Kımse hıc kımse 2 cocugun sorumlulugunu almaz .

Kimse size eşinizden boşanmayın demedi aksine böyle bir adamdan boşanın dedi. Sadece başkası yüzünden boşanmayın dedik. Yani boşanma davasını geri çekme bahanesi olarak burada yazılanları göstermeniz gerçekten çok komik

Peki eşinizden bu kadar korktuğunuz halde nasıl eski sevgilinizle konuşabiliyorsunuz?

Başka yerde yerim garanti değildi demiyorsunuz da burda yazılanlar yüzünden davayı çektim diyorsunuz. Tutunacak sevgi kalmayınca zor tabi.

Son düzenleme:
Başka yerde yerim garanti değildi demiyorsunuz da burda yazılanlar yüzünden davayı çektim diyorsunuz. Tutunacak sevgi kalmayınca zor tabi.
Hayır biz ne alaka yani. Nasıl bir etkimiz oldu da davayı çekti. Konu sahibi sorumluluklarını hep birine mal etmeye alışmış

herkesin yapısı hassaslığı psikolojisi bir değil bi anlık boşlukta olmuş evet hata yapmış büyük yanlış kabul ediyorum.
Rüyasında eski sevgilisini gördü diye ‘hatalı büyük yanlış’ demek o kadar saçma ki. Rüya alt tarafı bu şekilde insanları yargılamak son derece mantıksız davranış.

.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum
Evet aldatmış oluyorsunuz. Burada bi kadın konu açsa kocam eski sevgilisiyle konuşuyor kız onu hala sevdiğini söylemiş dese aldatmış olur dimi?? Bu evlilikte ihanet var, şiddet var, kavga gürültü var. Sevgi bu evliliğin neresinde???

Rüyasında eski sevgilisini gördü diye ‘hatalı büyük yanlış’ demek o kadar saçma ki. Rüya alt tarafı bu şekilde insanları yargılamak son derece mantıksız davranış.

Siz tam okumamışsınız sanırım rüyasında görmüş sonra aramış konuşmuşlar çocuk seni hala seviyorum unutamadım demiş konu sahibesi de boşanmaya karar vermiş. Dava açmış gerçi şimdi de davayı geri çekmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…