- 26 Ocak 2021
- 744
- 752
- 35
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
o kadar duygusal boşluk yaşamışsınız ki rüyalarınızda iyi giden yada gitme ihtimali olan şeyleri görmeniz çok normal.Kızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Sevgiden güç almış.Kalbimdekideniz yoksa lavinya mi demeliyim ya da ogüngelecek nasıl hitap edelim istersiniz?
Eşinizin tehditinden korkup evliliğinize devam ettiniz ama eski sevgilinizle konuşurken aynı eşten korkmadınız mı? Bir şekilde öğrense ne olur hiç düşündünüz mü? Nedense iş eski sevgiliyi aramaya gelince bir cesaret gelmiş. Ne kadar da inandırıcı ve tutarlı bir davranış.
Boşanın ama eski sevgiliyle birşeyler olur umuduyla değil. Önünü arkasını düşünmeden hakeret etmemelisiniz çünkü iki evladınız var.
Kaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..Bekara karı boşamak kolaymış meselesi herşey bu kadar kolay ve basit değil hayat gerçekten zor ve bana benim kesinlik e hatam yok sıfır hatasısın bu hayatta demeyin o zaman en küçük yanlışınız da eşiniz varsa eğer sizi boşasın bu durumda tasi en günahsız olanınız atsın meselesi
Böyle dengesizlikler çok yaptı ayrılacağımi anlayınca hep iyi oluyor birden. Bı zaman sonra tekrar başlıyor ondan dolayı güvenemiyorum hayırlısı olsun artık.o kadar duygusal boşluk yaşamışsınız ki rüyalarınızda iyi giden yada gitme ihtimali olan şeyleri görmeniz çok normal.
Eşiniz size çok çektirmiş ama o zamanlar birşey yapmamışsınız. Şimdi iyi diyorsanız neden ayrılmayı düşünesiniz ki?
Davayı geri çekme sebebi olarak bizleri mi buldunuz gerçekten?Kaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..
Siz neden bana bu kadar yukleniyorsunuz biraz empati kurun lütfenDavayı geri çekme sebebi olarak bizleri mi buldunuz gerçekten?
Boşanmaya cesaretim yok demek zor geliyorsa demek.
Hem yorumunuzda cocuklarinizi düşünün demediniz mi bende öyle yaptım. Cesaretsizligimden değil.Davayı geri çekme sebebi olarak bizleri mi buldunuz gerçekten?
Boşanmaya cesaretim yok demek zor geliyorsa demek.
Çocuklarınızı eşinizle evli kalarak düşünün demedim ki ben.Hem yorumunuzda cocuklarinizi düşünün demediniz mi bende öyle yaptım. Cesaretsizligimden değil.
İşte o zaman affetmemeliydim bosanmaliydim benim hatam orda. Belki buna inanmıyorsanız Ama çok korkuttu beni çok sindirdi hep tehdit etti bende gerçekten yapacağına inandım o zamanlar.Çocuklarınızı eşinizle evli kalarak düşünün demedim ki ben.
Başka birinin umuduyla hareket etmeyin dedim.
Yoksa sizi defalarca dövmüş, ölümle tehdit etmiş adamdan boşanmaniz gerekiyordu. Diğer konunuzda defalarca boşanmanız gerektiğini yazmıştım.
Siz yorumları anlamak istediğiniz şekilde anlamışsınız.
Netice itibariyle davayı çekip başladığınız yere dönmüşsünüz.İşte o zaman affetmemeliydim bosanmaliydim benim hatam orda. Belki buna inanmıyorsanız Ama çok korkuttu beni çok sindirdi hep tehdit etti bende gerçekten yapacağına inandım o zamanlar.
Yinede sağolunNetice itibariyle davayı çekip başladığınız yere dönmüşsünüz.
Bir anlamı yok bunun üzerine yazmanın daha fazla.
Ya şöyle saçma sapan adamları çocukları bahane ederek boşayıp da kendi hayatınıza bakmıyorsunuz illa kocam illa da kocam diyorsunuz sonra nasıl oldu bilmiyorum ama şanslı gruptasınız adam gerçekten adam oluyor, bir fırsat yakalayıp kocanızı aldatıyorsunuz genişliğe geçince de yok kalbim ısındı tekrar attı, beni hala seviyormuş, mutlu olduğumu hayal ediyorum falan filanKızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Ayrılırsan da sakın baska bırı ıcın ayrılma yapma bunu .2 çocuk var ortada .Bırdahada baska bır adamı aramayın .Adam arayıp karın benı aradı bıde agladı derse ne dıceksınız.Rüya gordummu dıceksınız.Kımse hıc kımse 2 cocugun sorumlulugunu almaz .Kızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Kimse size eşinizden boşanmayın demedi aksine böyle bir adamdan boşanın dedi. Sadece başkası yüzünden boşanmayın dedik. Yani boşanma davasını geri çekme bahanesi olarak burada yazılanları göstermeniz gerçekten çok komikKaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..
Peki eşinizden bu kadar korktuğunuz halde nasıl eski sevgilinizle konuşabiliyorsunuz?İşte o zaman affetmemeliydim bosanmaliydim benim hatam orda. Belki buna inanmıyorsanız Ama çok korkuttu beni çok sindirdi hep tehdit etti bende gerçekten yapacağına inandım o zamanlar.
Başka yerde yerim garanti değildi demiyorsunuz da burda yazılanlar yüzünden davayı çektim diyorsunuz.Kaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..
Hayır biz ne alaka yani. Nasıl bir etkimiz oldu da davayı çekti. Konu sahibi sorumluluklarını hep birine mal etmeye alışmışBaşka yerde yerim garanti değildi demiyorsunuz da burda yazılanlar yüzünden davayı çektim diyorsunuz.Tutunacak sevgi kalmayınca zor tabi.
Rüyasında eski sevgilisini gördü diye ‘hatalı büyük yanlış’ demek o kadar saçma ki. Rüya alt tarafı bu şekilde insanları yargılamak son derece mantıksız davranış.herkesin yapısı hassaslığı psikolojisi bir değil bi anlık boşlukta olmuş evet hata yapmış büyük yanlış kabul ediyorum.
Evet aldatmış oluyorsunuz. Burada bi kadın konu açsa kocam eski sevgilisiyle konuşuyor kız onu hala sevdiğini söylemiş dese aldatmış olur dimi??.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum
Rüyasında eski sevgilisini gördü diye ‘hatalı büyük yanlış’ demek o kadar saçma ki. Rüya alt tarafı bu şekilde insanları yargılamak son derece mantıksız davranış.