-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Ee çok normal maalesef böyle infazlar .baksaniza bir grup tu kakaci toplanmış herzamanki gibi. Bir yandan taşlayıp bir yandan da birbirlerine şak-şak cilik yapıyorlar.Çift üyelik falan geçtim de kadını bu kadar linçleyecek ne vardı onu anlamadım
Psikolojisi bozulmuş olabilir bi anlık bunalımla insanlar neler neler yapiyo allah korusun biraz daha makul olun bence bu en masum hali allah sınamış olabilir bakalim ne yapacak diye belki hemen her konuda herkes boşan bosan diyo kurtarabilecek durumlar varsa umut varsa ışık varsa neden olmasi n herkesin yapısı hassaslığı psikolojisi bir değil bi anlık boşlukta olmuş evet hata yapmış büyük yanlış kabul ediyorum. Ama daha kimler neler yapiyo ki vicdanen rahat da değildir eminim vicdanen rahat Siz zaten oyle olmasa danışmak istemez herhalde bu hayatta herşey bizim için
Katiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.Ee çok normal maalesef böyle infazlar .baksaniza bir grup tu kakaci toplanmış herzamanki gibi. Bir yandan taşlayıp bir yandan da birbirlerine şak-şak cilik yapıyorlar.
Kimbilir kendi içlerinde ne yaralar var ki bu kadar tepkisel bu kadar saldırganlar.
Hızlarını alamadılar bana bile sıçradılar kaldı ki konu sahibine insan gibi yorum yapacaklar .yok 3. Uyelikmis yok belki empatiymis.
Çok zeki kadınlar vesselam. Reel hayatta bunu yüzüme söyleseler hani yese tabiri caizse , burunlarına güzel bir sekil veririrdim.
Aynen. Demek ki bizim toplumu oluşturan insanların hiçbiri buraya uye degil.Katiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.
Yok canım biz evliyken eski sevgililerimizi aramıyoruz. Bu elitlikse evet elitizAynen. Demek ki bizim toplumu oluşturan insanların hiçbiri buraya uye degil.
Buradakiler çok elit.
Hayır herkes mükemmel değil. Ama bu merak ettiğin birini stolklamaya benzemez. Baya icraate dökülmüş, aranıp konuşulmuş.Katiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.
Duygulara kapılmak ayrı, o duyguyu hissedip eski sevgiliyi aramak ayrıKatiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.
Hemen gidipde adama mi koşmuş abartmayın.Duygulara kapılmak ayrı, o duyguyu hissedip eski sevgiliyi aramak ayrı
Aynen. Demek ki bizim toplumu oluşturan insanların hiçbiri buraya uye degil.
Buradakiler çok elit.
Hemen gidipde adama mi koşmuş abartmayın.
Duygulara kapılmak ayrı, o duyguyu hissedip eski sevgiliyi aramak ayrı
Neden öyle dediniz ilk sayfada çıkan her konuya yorum yaptım anlamadım ne alakaBugün üye olup hemen bu konuya mı geldiniz? Enteresan
Ve hangi konuya girdiysem siz yorum yapmışsınız ben bir şey dedim mi. Buranın yöneticisi sizsiniz de benim mi haberim yokBugün üye olup hemen bu konuya mı geldiniz? Enteresan
Anlarız, sakin olun da bi.Neden öyle dediniz ilk sayfada çıkan her konuya yorum yaptım anlamadım ne alaka
Ben yönetime bildirdim. Onlar gereğini yaparVe hangi konuya girdiysem siz yorum yapmışsınız ben bir şey dedim mi. Buranın yöneticisi sizsiniz de benim mi haberim yok