Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çift üyelik falan geçtim de kadını bu kadar linçleyecek ne vardı onu anlamadım
Ee çok normal maalesef böyle infazlar .baksaniza bir grup tu kakaci toplanmış herzamanki gibi. Bir yandan taşlayıp bir yandan da birbirlerine şak-şak cilik yapıyorlar.
Kimbilir kendi içlerinde ne yaralar var ki bu kadar tepkisel bu kadar saldırganlar.
Hızlarını alamadılar bana bile sıçradılar kaldı ki konu sahibine insan gibi yorum yapacaklar .yok 3. Uyelikmis yok belki empatiymis.
Çok zeki kadınlar vesselam. Reel hayatta bunu yüzüme söyleseler hani yese tabiri caizse , burunlarına güzel bir sekil veririrdim.

Burada witch hunt diye bir üye vardi.rahmetli oldu gerci olmak zorunda kaldi.
Herkese saldırırdı falan böyle konularda.
Eşinden bosandigi yalanıyla ortada dolaşmış.
Heh işte o rahmetli üyemiz meğer hem halen evli hem de sevgili yapmış.gercek hayatta buna şahit olan kişinin birgün bu foruma üye olup ifşa etmesiyle ışık hızıyla kapattı üyeliğini.
Ama eminim ki başka bir nickle buralarda olduğuna.
Bu satırları okuyor isen sana da bu vesileyle selam ederim sevgili witch hunt ay pardon doğrucu davut bacım.

Supriz sonlu oldu konu... ne yalan söyleyeyim @kalbimdekideniz çıkınca baya üzüldüm
Sonu ne olacak bu arkadaşın gerçekten endişe verici. Mutlaka okuyacaktır yorumları.
Lütfen bir yolunu bulup, bu hayatı hakkını vererek yaşamaya çabala. Herkesin hakkıdır sevmek, sevilmek ama böyle olmaz ki! Biraz cesur ol, risk al, önce kendini kurtar, sonra sevgi de gelir geriden.
Lütfen kadın dayanışma dernekleriyle iletişime geç, sığınma talep et gerekirse, bu sadece bir süreliğine oluyor zaten, kendini toparlayınca ayrılabiliyorsun ve bu süreçte hukuki ve psikolojik destek sağlanıyor.
Sende yapabilirsin! Çalışıp, çocuklarına bakabilirsin. Ilerde, düze çıktığında aşık da olursun acele etme. Eğitim hayatına devam edebilir, meslek edinebilir, hobi edinebilir yani mutlu olabilirsin. Bekleme, korkma, saçmalama!
Umarım 3.sayfa haberi olmazsın @kalbimdekideniz

Boyle bakacaksak o "neler neler yapmiş" insanlarin psikolojisiyle ilgili 273637736 tane neden bulabiliriz ve hicbirsey icin kimseyi suclayamayiz. Hatta eyleme dokulmuş aldatmalar da masum bulunur bu durumda.

Katiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.

Eşimle ilk evlenirken dediğim tek şey 10 çocugumda olsa eger tek fiske vurursan bu evlilik biterdi.Yeri geldi kavgada ettik boşanmaya da kalktık ama asla tek fiske vurmadı yada vuramadı.Fiziksel şiddete gerek yok psikolojik şiddet varsa durmam bu evlilikte.Mutlu olmadığım bir evliliği niye sürdüreyim ki.Kizim 14 yasinda herzaman derim meslegini eline al kendini sindirecek ezecek bir eşle asla olma ilerde.Bazen televizyonda kaçan kızlar eziyet gören kadınlar görünce kızıma diyorum böyle bir eşe sahip olursan ben katil olurum gider temiz temiz yatar çıkarım.Asla ne kendimi ne kızlarımi ezdiririm arkalarında kapı gibi anneleri var.Benim annemde hep der mutsuz olduğunu hissettiğin an gel sana paşalar gibi bakarım annen var arkanda diye.Dayak yediğinde kalmanı çocuklarının sırtına yükleme lütfen yarın sana kalmasaydın madem derler.LÜTFEN ÖNCE KENDINIZI SEVİN DEĞER VERİN.

Katiliyorum, kimse bisey anlatamaz oldu. Sanki kimse hata yapmiyor, farkli zamanlarda sacma duygulara kapilmiyor. Herkes cok muhemmel ya.
Hayır herkes mükemmel değil. Ama bu merak ettiğin birini stolklamaya benzemez. Baya icraate dökülmüş, aranıp konuşulmuş.
Buluşmamış olması aldatmıyor demek için yeterli mi?

Hırsızın hiç mi suçu yok? Kadın yıllarca siddeti çekmek zorunda kalmış anladığım kadarıyla tehditten korkmuş ayrılamamis.Yillar sonra o psikolojiyle kalbinde bı sıcaklık hissetmesi bence doğal. Yaşamayan bilemiyor. Zaten hatasını anlamış. Nedir bu kadar linçlik durum anlamadım? Ben bu elit dediğiniz kesimin de çok masum olduğunu hiç sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…