Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem yorumunuzda cocuklarinizi düşünün demediniz mi bende öyle yaptım. Cesaretsizligimden değil.

İnsallah günün birinde, ülkemizde ebeveyn olma ehliyeti olur.
sizin algınızın konuları işleyişinde yanlışlıklar var.
Eğer çocuklarınızı dusunuyorduysanız,
Şiddet gördüğünüzde boşanırdınız. Hiç bir çocuk annesini de babasını da bu şekilde görmemeli.
belli ki artık eşinizi sevmiyorsunuz, hiç bir çocuk sevgisiz ortamda büyümemeli.
ve hiç bir insan, ne siz ne eşiniz, böyle bir evliliği hak etmez.
yani evet, sebebi başka birisi veya degil, siz boşanmalısınız.
burada vazgeçmeniz gereken boşanmak olmamalıydı.
boşanıp, bir süre hayatınıza birini almaktan vazgeçmeliydiniz.
şimdi tutup da burada siz çocuğunuzu dusunun dediniz ondan boşanmadım demeyin.
Çocuğunuzu düşünüyorsanız, evlilik içinde onu utandıracak yada boşanma sırasında velayeti size kaybettirecek bir duruma kendinizi sokmayın.
Çocuğunuzu düşünüyorsanız gerçekten çocuğunuzu dusunun ve kendi kolayınıza/çıkarınıza karar vermeyin.

Senin benim yorumlarımız değil bence etkili olan.
CiRiLLA nın ilk sayfadaki yorumu yüzünden çekti davayı

Yani calisirim dedi de yillarca calismamiş etmemiş. 2 cocukla hayat kurup calisip onlara bakmak konu sahibi icin o kadar kolay olsaydi 8 sene oturup şiddet gormezdi.
Diger adamin "seviyorum" demesinin gaziyla boşanacakti.

Evet görüştüğü kısmı okumamışım uzun yazıları okumak sıkıyor atlaya atlaya bakıyorum

Yani calisirim dedi de yillarca calismamiş etmemiş. 2 cocukla hayat kurup calisip onlara bakmak konu sahibi icin o kadar kolay olsaydi 8 sene oturup şiddet gormezdi.
Diger adamin "seviyorum" demesinin gaziyla boşanacakti.
Kesinlikle bunun gazından boşanacaktı. Yıllarca korktuğu adamdan boşanamamış ama yine o adamla evliyken eski sevgilisini aramaya çekinmemiş. Ya eşim duyarsa ne olur dememiş

Ya siz konulara nerden bakıyorsunuz. Benim kimseyle görüştüğüm yok o bı seferlik bi aramaydi. Beni kocasını aldatan kadın durumuna sokamazsiniz.Burada seviyeli konuşmaya çalışıyorum kendimi iyi ifade edebilmek için ama bu kadarına da izin vermem. Saçma insanın biride en fazla seks yaparsınız yazmış igrencsin diyorum ona da.nasıl bu kadar konuyu anlamadan beni tanimadan bu kadar ileri gidebiliyorsunuz.

Kesinlikle bunun gazından boşanacaktı. Yıllarca korktuğu adamdan boşanamamış ama yine o adamla evliyken eski sevgilisini aramaya çekinmemiş. Ya eşim duyarsa ne olur dememiş
Onun gazıyla değil ben zaten hep düşünüyordum. Bir tek ona bağlamak çok saçma. O zaman şimdi niye vazgeçtim. Yıllardır sebebim hep aynı yine o sebepten vazgeçtim kimseye de güvenmiyorum doğru zamanı bekliyorum. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilmek için zamana ihtiyacım var tek olsam zaten hiçbir şeyi düşünmezdim. Çocuklar için güçlü olmam lazım.

Size katılmıyorum konuyu nasıl anladiysaniz öyle anlamaya devam edin..

Hele size hiç katılmıyorum. Bi kaç kişi burda şebeke gibi olmuşsunuz kendiniz mükemmelmissiniz gibi insanları yerden yere vuruyorsunuz.Birbirinizi şak sakliyorsunuz. Burda harcadığınız enerjiyi siz mükemmel ilişkinize harcayın da sonra sizde burda ağlamayın.Hepimiz insanız insan kimin başına ne gelecek bilemeyiz her şey bizler için. Burda çok doğrucu davut gibisiniz ama eminim kendi hayatınızda boyle değilsiniz bir çoğunuz.Konulari okurken bakıyorum hep aynı kişiler hep aynı tavirlar. İnslar zaten bı çıkmaza giriyorlar bı fikir almak konuşup bı rahatlamak istiyorlar sizde bı tekme daha atıp çukura yuvarliyorsunuz. Hemde hemcinslerinize. Bunu kendim için demiyorum bir tek benim durumuma düşündüğünüz kadınlar için de diyorum. Tamam benim yaptığım yanlıştı ama sizinkide çok doğru sayılmaz.

Başkalarını suçlamak kolay olandır

Peki eşinizden bu kadar korktuğunuz halde nasıl eski sevgilinizle konuşabiliyorsunuz?
Konusabiliyorsunuz derken? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Çünkü linç etmek daha kolay geliyor sizin kalbiniz kararmış çünkü. Bı seferlik dedim hala algilayamadiysanız heceleyeyim biiiir se fer lik ti!!

İnşallah günün birinde ülkemizde insan olma ehliyeti de olur....

Bı kere aramakla ahlaksız mı olunuyor pes yani siz ahlak bekcisimisiniz nasıl vardinız bu kanıya?

Sorumun cevabı bu değil ama. Eşinizden bu kadar korkarken eski sevgiliniz nasıl aradınız? ya yakalansaydınız. eşiniz size kötü bir şey yapsaydı. hiç korkmadınız mı gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…