- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Çocukla anne ilişkisi ile kocayla karı ilişkisinin ne alakası var?Bir iftar arasında neler dönmüş yahuha bu arada çocuklarını almak istiyorsan diyen bendim . Çünkü bir çok kadın , bir melek kadar masumken boşanma aşamasında velayetin babasına verilmesinden korkar . Eşiniz duysa karım bana sadık değil , hem de ben o kadar iyileşmeye çalışırken , kendimi düzeltirken derse ne yaparsınız??
Yıllarca dayak yiyip oturdunuz, sonra kalktınız dava açtınız ikna edilip döndürüldünüz, eşiniz tedavi olmaya başladı. Ne hikmetse eski sevgili ile konuşunca kötü bir evliliğiniz olduğunu hatırladınız.Onun gazıyla değil ben zaten hep düşünüyordum. Bir tek ona bağlamak çok saçma. O zaman şimdi niye vazgeçtim. Yıllardır sebebim hep aynı yine o sebepten vazgeçtim kimseye de güvenmiyorum doğru zamanı bekliyorum. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilmek için zamana ihtiyacım var tek olsam zaten hiçbir şeyi düşünmezdim. Çocuklar için güçlü olmam lazım.
Zor gerçekten bazılarına anlatmak zor hiç ugrasamayacagim..Yıllarca dayak yiyip oturdunuz, sonra kalktınız dava açtınız ikna edilip döndürüldünüz, eşiniz tedavi olmaya başladı. Ne hikmetse eski sevgili ile konuşunca kötü bir evliliğiniz olduğunu hatırladınız.
Bana söz vermiştiniz, dava açınca yazacaktınız. Ben hep burdayım.Zor gerçekten bazılarına anlatmak zor hiç ugrasamayacagim..
Size bir şey yazacağımı o kadar hakaretlerinizden sonra hiç sanmıyorumBana söz vermiştiniz, dava açınca yazacaktınız. Ben hep burdayım.
Hı hıııSize bir şey yazacağımı o kadar hakaretlerinizden sonra hiç sanmıyorum
Onlar için dayak yemediniz bu çirkin olayların hiçbiri onlar için olamaz. Sağlıklı düşünmüyorsunuz.onlar için dayak yedim
Bence buraya böyle şeyleri yazma insanlar resmen ya regl sınırını sizden çıkariyo ya aile arasındaki sorunlarını eşine yansitamadidigi için acısını sizden çıkariyo kimisi linç etmekten zevk aliyo kadınlar çok ama cok daha fazla acımasız böyle şeylerin buraya yazılması taraftarı değilim herkes dört dörtlük gibi kendini görmeden oturduğu yerden klavye delikanlılığı yapiyo burda en ufak şeyi bile lincleyen kendi acı acımasız insalar gördümKaç gündür girip okumak istemedim.Yazılanlardan o kadar etkilendim ki ben kendimi öyle yanlış şekilde anlatmışim ki şimdi okuyorum da.Cuma günü boşanma davası açtım.Tabiki sebebi eski erkek arkadaş değildi.Coktan yapmam gereken bir şeydi.Ama ben öyle bı linç yedim ki ne anneliğim kaldı ne ahlaksızlığım.Planlayarak yapılmış eyleme dökülmüş diyenler oldu planlayarak yaptığım bir şey değildi. Öyle olsa 8 yıldır yapardım. Bı anlık duygusal boşluk ve uyku sersemligiyle yapılmış bı hataydı..Ben zaten içimde kendime cezamı cektiriyorum.Neyse sonuç olarak kendimi bana kötü hissettirenlerin etkisiyle davami geri çektim. Hakliliklari var evet ama su konuda yanlışlar ben boşanır boşanmaz başkasına kosmayacaktim çocuklarımla huzurlu bı yuva düzen kuracaktım.Emin olun aramazdim bile.Neyse bundan sonrasını kadere bırakıyorum artık..
Yok ben onun için demedim yanlış diye gördükten sonra aramış eski sevgilisini ben ona dedim evli olduğu haldeRüyasında eski sevgilisini gördü diye ‘hatalı büyük yanlış’ demek o kadar saçma ki. Rüya alt tarafı bu şekilde insanları yargılamak son derece mantıksız davranış.
Orasını okumamışım benYok ben onun için demedim yanlış diye gördükten sonra aramış eski sevgilisini ben ona dedim evli olduğu halde
Ne kadar acımasız olduklarını yazdıktan sonra anladım bende.Bence buraya böyle şeyleri yazma insanlar resmen ya regl sınırını sizden çıkariyo ya aile arasındaki sorunlarını eşine yansitamadidigi için acısını sizden çıkariyo kimisi linç etmekten zevk aliyo kadınlar çok ama cok daha fazla acımasız böyle şeylerin buraya yazılması taraftarı değilim herkes dört dörtlük gibi kendini görmeden oturduğu yerden klavye delikanlılığı yapiyo burda en ufak şeyi bile lincleyen kendi acı acımasız insalar gördüm
Düzeltme yapayım onlar için dayak yedim derken onların düzeni bozulmasın diye eşim belki düzelir diye katlandim anlamında. Tabi o da doğru degilmis.Yani diyorum ya o kadar çirkin şeyler söylendi ki o şokla kendimi ifade edememişim.Onlar için dayak yemediniz bu çirkin olayların hiçbiri onlar için olamaz. Sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Bunca yıl deneyiminiz yok. Para kazanmak bu kadar kolay değildir eğer kayda değer bir bölüm mezunu değilsenizOrtada kalacak bı durumum olmaz. Çünkü maddi olarak bı erkeğe ihtiyac duymam çalışırım.
İnsan yeter ki istesinBunca yıl deneyiminiz yok. Para kazanmak bu kadar kolay değildir eğer kayda değer bir bölüm mezunu değilseniz