Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukla anne ilişkisi ile kocayla karı ilişkisinin ne alakası var?

Yıllarca dayak yiyip oturdunuz, sonra kalktınız dava açtınız ikna edilip döndürüldünüz, eşiniz tedavi olmaya başladı. Ne hikmetse eski sevgili ile konuşunca kötü bir evliliğiniz olduğunu hatırladınız.

senelerdir yaşadığınız şiddetten sonra psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyorsunuz.

İçinizde sevmek ve sevilmek eksik kalmış.

Bunun burukluğunu yaşıyorsunuz.

Ancak eski sevgili ile de bir hayal kırıklığı yasarsınız muhtemelen

Üzgünüm ama hiç evlenmemiş adam 2 çocuklu kadınla evlenmez kendisi istese bile ailesi istemez.

Ayrılacaksanız eşinizin davranışları yüzünden ayrılın. Başka adama güvenip yola çıkmayın yoksa kalırsınız.

Bence buraya böyle şeyleri yazma insanlar resmen ya regl sınırını sizden çıkariyo ya aile arasındaki sorunlarını eşine yansitamadidigi için acısını sizden çıkariyo kimisi linç etmekten zevk aliyo kadınlar çok ama cok daha fazla acımasız böyle şeylerin buraya yazılması taraftarı değilim herkes dört dörtlük gibi kendini görmeden oturduğu yerden klavye delikanlılığı yapiyo burda en ufak şeyi bile lincleyen kendi acı acımasız insalar gördüm

Ne kadar acımasız olduklarını yazdıktan sonra anladım bende.

Onlar için dayak yemediniz bu çirkin olayların hiçbiri onlar için olamaz. Sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Düzeltme yapayım onlar için dayak yedim derken onların düzeni bozulmasın diye eşim belki düzelir diye katlandim anlamında. Tabi o da doğru degilmis.Yani diyorum ya o kadar çirkin şeyler söylendi ki o şokla kendimi ifade edememişim.

beyin oyun oynuyor, travma sonrası stres bozukluğu yapışmış kalmış canınıza

beyin ordan gitmek istediği için başka seçenekler sunuyor

ama emin ol gittiğinde o adamla mutlu olmayacaksın beynin kaçmak için senaryo kuruyor

fakat sen onca çileye rağmen gitmemişken rahat hissedirken gidersen beyin bu seferde dönmek isteyecek

psikoloğa gitmezsen beynin seninle oyun oynmaya devam edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…