Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızınıza erkekleri yanlış kodlamayım lütfen. 14 yaş çok erken değil mi bu tarz söylemler için ve o tv programları evet maalesef gerçek ancak çocuklar için çok tehlikeli. İfadelerinizi biraz daha dikkatli seçerek anlatmalısınız ki ileride onu seven değer veren biri çıkarsa karşısına güvene bilsin.

Ayrılacaksanız lütfen o iki çocuğu telef etmeyin orda burda..

Çocuklarınız, büyümeden başka aşklara yelken açmayın.. Eski erkek arkadaşınız dahil kimin hangi ruh halinde olacağını bilemezsiniz.

Onu arayarak büyük hata yapmışsın bir daha yapmA arama yuva kolay kurulmuyor iki çocuğun dan da olma

konu sizinmiş zaten. alıntıladığım ikinci mesajda hangi kadından bahsediyorsunuz tam olarak

Ben sizin pişman olduğunuza falan asla inanmadım. Utanmadan zırt pırt yeni üyelik alıp burada kendinizi savunuyorsunuz. Pişman olan insan böyle davranmaz.

Sizin gibi zayıf karakterli insanların çocuklarına acıyorum. Yıllarca düzen bozmamak için dayak yiyip oturmuşsunuz çocukları huzursuz ortamda büyütmüşsünüz. Şimdi elin adamıyla konuşup onu ayarlayıp öyle boşanmak istiyorsunuz. Çocuklarınıza gerçekten üzüldüm çünkü zayıf karakterli ve ahlakı bozuk bir anneleri ve böyle bir babaları var.

Hep söylüyorum ebeveyn kaderdir ve bu çok acı...

Kalbimdekideniz yoksa lavinya mi demeliyim ya da ogüngelecek nasıl hitap edelim istersiniz?

Eşinizin tehditinden korkup evliliğinize devam ettiniz ama eski sevgilinizle konuşurken aynı eşten korkmadınız mı? Bir şekilde öğrense ne olur hiç düşündünüz mü? Nedense iş eski sevgiliyi aramaya gelince bir cesaret gelmiş. Ne kadar da inandırıcı ve tutarlı bir davranış.

Boşanın ama eski sevgiliyle birşeyler olur umuduyla değil. Önünü arkasını düşünmeden hakeret etmemelisiniz çünkü iki evladınız var.

Son düzenleme:
Boyle bakacaksak o "neler neler yapmiş" insanlarin psikolojisiyle ilgili 273637736 tane neden bulabiliriz ve hicbirsey icin kimseyi suclayamayiz. Hatta eyleme dokulmuş aldatmalar da masum bulunur bu durumda.
Bekara karı boşamak kolaymış meselesi herşey bu kadar kolay ve basit değil hayat gerçekten zor ve bana benim kesinlik e hatam yok sıfır hatasısın bu hayatta demeyin o zaman en küçük yanlışınız da eşiniz varsa eğer sizi boşasın bu durumda tasi en günahsız olanınız atsın meselesi

Sifir hatali değilim, kimse hayatta sifir hatali değildir ama boyle bir hata yapmadim yapsam eşim beni kesin ve net boşar zaten. Ben de boşardim.

Sonrada bakmissiniz kadin cocuklari birakip diger adama kaciyor. Kayinvalidem gil esra erol a bakiyor. Orda bazen görüyorum kacan kacana..aldatan aldatana
Sadece kendi kaçan olsa yine iyi, geçende eltisi ile birlikte aynı adama kaçan birileri vardı...
Dünyanın çivisi çıkmış.

Rüyanız için kimse sizi yadırgayamaz...rüya sonuçta. Ama aramak...kabul edilemez. Kocaniza saygıyı geçtik...kendinize de sayginiz yok bence. Bir dalı tutmadan diğerini birakmama sendromu...bir de çalışırım muhtaç olmam erkeğe diyerek güçlü kadın imajı çizmeye çalışmayın. Acizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…