- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Bende seni bildirdim onlar senin için de yaparlarBen yönetime bildirdim. Onlar gereğini yapar
Bariz ortada zaten.Anlarız, sakin olun da bi.
Kızınıza erkekleri yanlış kodlamayım lütfen. 14 yaş çok erken değil mi bu tarz söylemler için ve o tv programları evet maalesef gerçek ancak çocuklar için çok tehlikeli. İfadelerinizi biraz daha dikkatli seçerek anlatmalısınız ki ileride onu seven değer veren biri çıkarsa karşısına güvene bilsin.Eşimle ilk evlenirken dediğim tek şey 10 çocugumda olsa eger tek fiske vurursan bu evlilik biterdi.Yeri geldi kavgada ettik boşanmaya da kalktık ama asla tek fiske vurmadı yada vuramadı.Fiziksel şiddete gerek yok psikolojik şiddet varsa durmam bu evlilikte.Mutlu olmadığım bir evliliği niye sürdüreyim ki.Kizim 14 yasinda herzaman derim meslegini eline al kendini sindirecek ezecek bir eşle asla olma ilerde.Bazen televizyonda kaçan kızlar eziyet gören kadınlar görünce kızıma diyorum böyle bir eşe sahip olursan ben katil olurum gider temiz temiz yatar çıkarım.Asla ne kendimi ne kızlarımi ezdiririm arkalarında kapı gibi anneleri var.Benim annemde hep der mutsuz olduğunu hissettiğin an gel sana paşalar gibi bakarım annen var arkanda diye.Dayak yediğinde kalmanı çocuklarının sırtına yükleme lütfen yarın sana kalmasaydın madem derler.LÜTFEN ÖNCE KENDINIZI SEVİN DEĞER VERİN
Onu arayarak büyük hata yapmışsın bir daha yapmA arama yuva kolay kurulmuyor iki çocuğun dan da olmaKızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Evet bana cevap verdi hatta. Anladım onun olduğunu rapor ettimKonu sahibi başka üyelik açıp gelip kendini mı savunmuş:)) hem pişmanım vs diyor yanlıştı diyor. Hem dr kendini aklamaya çalışıyor. Baya tezat bir durum.var.
Konu sizinmiş zaten. 3. bir üyelik ile tekrar geri gelmişsiniz. Neden başkası gibi davranıyorsunuz ki?Bende seni bildirdim onlar senin için de yaparlar
Kızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Hırsızın hiç mi suçu yok? Kadın yıllarca siddeti çekmek zorunda kalmış anladığım kadarıyla tehditten korkmuş ayrılamamis.Yillar sonra o psikolojiyle kalbinde bı sıcaklık hissetmesi bence doğal. Yaşamayan bilemiyor. Zaten hatasını anlamış. Nedir bu kadar linçlik durum anlamadım? Ben bu elit dediğiniz kesimin de çok masum olduğunu hiç sanmıyorum.
Pasifize ettiği lavinya61 hesabı ile açmıştı konuyu. Anlaşılınca birleştirildi bu hesaba galiba. @kalbimdekideniz de bu üye.konu sizinmiş zaten. alıntıladığım ikinci mesajda hangi kadından bahsediyorsunuz tam olarak
Bekara karı boşamak kolaymış meselesi herşey bu kadar kolay ve basit değil hayat gerçekten zor ve bana benim kesinlik e hatam yok sıfır hatasısın bu hayatta demeyin o zaman en küçük yanlışınız da eşiniz varsa eğer sizi boşasın bu durumda tasi en günahsız olanınız atsın meselesiBoyle bakacaksak o "neler neler yapmiş" insanlarin psikolojisiyle ilgili 273637736 tane neden bulabiliriz ve hicbirsey icin kimseyi suclayamayiz. Hatta eyleme dokulmuş aldatmalar da masum bulunur bu durumda.
Bekara karı boşamak kolaymış meselesi herşey bu kadar kolay ve basit değil hayat gerçekten zor ve bana benim kesinlik e hatam yok sıfır hatasısın bu hayatta demeyin o zaman en küçük yanlışınız da eşiniz varsa eğer sizi boşasın bu durumda tasi en günahsız olanınız atsın meselesi
Sadece kendi kaçan olsa yine iyi, geçende eltisi ile birlikte aynı adama kaçan birileri vardı...Sonrada bakmissiniz kadin cocuklari birakip diger adama kaciyor. Kayinvalidem gil esra erol a bakiyor. Orda bazen görüyorum kacan kacana..aldatan aldatana