Ya şöyle saçma sapan adamları çocukları bahane ederek boşayıp da kendi hayatınıza bakmıyorsunuz illa kocam illa da kocam diyorsunuz sonra nasıl oldu bilmiyorum ama şanslı gruptasınız adam gerçekten adam oluyor, bir fırsat yakalayıp kocanızı aldatıyorsunuz genişliğe geçince de yok kalbim ısındı tekrar attı, beni hala seviyormuş, mutlu olduğumu hayal ediyorum falan filan
7 yıldır neredeydiniz?? O zaman çocuklarınız değerliydi eminim sorsak kocanızı da seviyordunuz şimdi ne oldu?? Olan şu.. Eşinizi aldatma fırsatı yakaladınız, eski sevgilinizden yeşil ışığı gördünüz..
Yapmayın Allah aşkına yaaa.. Bu yaptığınız tamamen fırsatçılık gibi geliyor bana.. Nasıl ki karısını aldatan adamları karaktersiz görüyorsam şuan sizin yaptığınız da karaktersizlik.. Gece rüya görüp elin adamını aramanın başka bir açıklaması yok benim lügatımda.. Eşiniz şuan iyi bir adam olmuş, olmasaydı ve yine aynı şeyi yapsaydınız fikrim değişmezdi..
Adamı önce boşayacaksınız.. Medeni haliniz BEKAR olacak ondan sonra donmuş kalbinizin buzlarını çözeceksiniz.. Şuan eşinizin eski yaptıklarının arkasına sığınarak eşinizi aldatma hakkına sahip değilsiniz üzgünüm.. Yanlış yoldasınız ama bence boşayın yine de siz eşinizi. Çünkü kadın olsun erkek olsun kimse aldatılmayı haketmez.. Ben bu konuda böyle düşünüyorum..