Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence aldatmadınız henüz ama yakında aldatabilirsiniz diye düşünüyorum

Ne yapmış ya kadin bu kadar suçlanacak??sanki koştu sevgili oldu adamla
İlla sevgilimi olmanız gerek suclamamız ıcın. Esinizin tlf dan bir no aransa buda eski sevgilisi olmus olsa ne kadar masum bakarsınız bu olaya. Birde o kadar huzursuzlugun ıcınde dayaktır psikolojik siddettır huzursuzluktur bunların arasında eskiyi araya sıkıştırabılmıssınız kafanız kaldırmış yani helal olsun.ileride bosanırsanız sizden cocukların velayetinın alınmasının bile soz konusu olabileceği soylenırken bu olaya masum bakmanız Yaptıgınız cok yanlıs cok.

Anammmmm bide konu yalan olaydı okadar da afıllı yorumlar yaptım haa neyse

Bir iftar arasında neler dönmüş yahu ha bu arada çocuklarını almak istiyorsan diyen bendim . Çünkü bir çok kadın , bir melek kadar masumken boşanma aşamasında velayetin babasına verilmesinden korkar . Eşiniz duysa karım bana sadık değil , hem de ben o kadar iyileşmeye çalışırken , kendimi düzeltirken derse ne yaparsınız??

Ister şile de yapın isterseniz mars da.
Sadece yargılamayı bırakın insanları
Alkış mı tutayım . Ayyy şeytana uymuşsun boşver mi diyeyim ? Haklı mı diyeyim ? Kocanda seni sevseydi , böyle olmazdı mi diyeyim?
Sizin kadar anlayışlı olamıyorum aldatma konularında . İyi forumlar .

İftardan önce döndü.

Adam sizde hiç birşey bırakmamış belli ki. Bence siz biri tarafından tekrar sevilebilir miyim kadın erkek arasında ki o çekimi tekrar yaşayabilir miyim düşüncesiyle yoklamışsınız eski sevgilinizi, şu durumda bunu yapmanız tabi ki çok yanlış. Dünyaya bir kere geliyorsunuz size değer veren seven biri muhakkak olacaktır, sadece yanlış kararlar vermemek gerekir, boşanacaksanız da saygı çerçevesinde gerektiği gibi yapmalısınız.

yani çocuklarınız daha huzurlu bir evde büyüsün dayak yediğimi görmesinler, psikolojileri etkilenmesin vs. diye boşanmamışsınız, eski sevgiliniz için yaldır yaldır konu açmaya koşmuşsunuz. anneliğinize hayran kaldım. pes.

Psikolojisi bozulmuş olabilir bi anlık bunalımla insanlar neler neler yapiyo allah korusun biraz daha makul olun bence bu en masum hali allah sınamış olabilir bakalim ne yapacak diye belki hemen her konuda herkes boşan bosan diyo kurtarabilecek durumlar varsa umut varsa ışık varsa neden olmasi n herkesin yapısı hassaslığı psikolojisi bir değil bi anlık boşlukta olmuş evet hata yapmış büyük yanlış kabul ediyorum. Ama daha kimler neler yapiyo ki vicdanen rahat da değildir eminim vicdanen rahat Siz zaten oyle olmasa danışmak istemez herhalde bu hayatta herşey bizim için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…