- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Bence aldatmadınız henüz ama yakında aldatabilirsiniz diye düşünüyorumKızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
İlla sevgilimi olmanız gerek suclamamız ıcın. Esinizin tlf dan bir no aransa buda eski sevgilisi olmus olsa ne kadar masum bakarsınız bu olaya. Birde o kadar huzursuzlugun ıcınde dayaktır psikolojik siddettır huzursuzluktur bunların arasında eskiyi araya sıkıştırabılmıssınız kafanız kaldırmış yani helal olsun.ileride bosanırsanız sizden cocukların velayetinın alınmasının bile soz konusu olabileceği soylenırken bu olaya masum bakmanızNe yapmış ya kadin bu kadar suçlanacak??sanki koştu sevgili oldu adamla
Anammmmm bide konu yalan olaydı okadar da afıllı yorumlar yaptım haa neyseYönetime bildirip ikinci üyelik alabiliyorsunuz ve evet konu, gizlemek isteyeceğiniz türden, ikinci üyelik alıp yazabilirsiniz.
Ancak kural "Kendi konunuza diğer üyeliğinizle yorum yapamazsınız"
Yani şimdi kendiniz yazıp, yine başkası gibi gelip kendinizi savundunuz, işte bu olmadı. :)
Biz de korona bitince şileye gidip kamp yapacağız . Hele bir evlilikten çıksın dedim bende mealsiz, alt yazısız , dümdüz yani .Evlilikten çıkınca demisim dikkatli okursanız.bunun meali boşandıktan sonra demek oluyor.
Ister şile de yapın isterseniz mars da.Biz de korona bitince şileye gidip kamp yapacağız . Hele bir evlilikten çıksın dedim bende mealsiz, alt yazısız , dümdüz yani .
Alkış mı tutayım . Ayyy şeytana uymuşsun boşver mi diyeyim ? Haklı mı diyeyim ? Kocanda seni sevseydi , böyle olmazdı mi diyeyim?Ister şile de yapın isterseniz mars da.
Sadece yargılamayı bırakın insanları
İftardan önce döndü.Bir iftar arasında neler dönmüş yahuha bu arada çocuklarını almak istiyorsan diyen bendim . Çünkü bir çok kadın , bir melek kadar masumken boşanma aşamasında velayetin babasına verilmesinden korkar . Eşiniz duysa karım bana sadık değil , hem de ben o kadar iyileşmeye çalışırken , kendimi düzeltirken derse ne yaparsınız??
Yatsıya kadar bile yanmayan mum vakası yineİftardan önce döndü.
Bazıları fazla anlayışlı nedenseAlkış mı tutayım . Ayyy şeytana uymuşsun boşver mi diyeyim ? Haklı mı diyeyim ? Kocanda seni sevseydi , böyle olmazdı mi diyeyim?
Sizin kadar anlayışlı olamıyorum aldatma konularında . İyi forumlar .
3. Üyelik mi diyorsunBazıları fazla anlayışlı nedense
Her şey olabilir3. Üyelik mi diyorsun
Psikolojisi bozulmuş olabilir bi anlık bunalımla insanlar neler neler yapiyo allah korusun biraz daha makul olun bence bu en masum hali allah sınamış olabilir bakalim ne yapacak diye belki hemen her konuda herkes boşan bosan diyo kurtarabilecek durumlar varsa umut varsa ışık varsa neden olmasi n herkesin yapısı hassaslığı psikolojisi bir değil bi anlık boşlukta olmuş evet hata yapmış büyük yanlış kabul ediyorum. Ama daha kimler neler yapiyo ki vicdanen rahat da değildir eminim vicdanen rahat Siz zaten oyle olmasa danışmak istemez herhalde bu hayatta herşey bizim içinBenim erkege ihtiyacim yok calisirim diyen kadin simdiye kadar boşanir calisirdi. Oturup senelerce dayak ve kisitlama çekmezdi. Bunca sene sonra baska bir erkegin "seviyorum" demesiyle boşanma dusunuyorsa, ona guveniyor demek ki diye dsunuyorum.