Sizce bosanmali miyim fikir istiyorum

2.5 yıllık evliyim kaynanamla kavga ettik eşim ilk zamanalr beni tutardı şimdi artık tutmuyor kendimi değerli hissetmiyorum boşanmayı düşünüyorum
Yani kavganın içeriği önemli. Bu sebeple bosanilmaz gibi kv açık açık konuşun eşinizle de gerekirse de aile terapisine gidin ama bu sebeple hemen bosanilmaz sanki içerikte başka olaylar da var gibi

Yani kavganın içeriği önemli. Bu sebeple bosanilmaz gibi kv açık açık konuşun eşinizle de gerekirse de aile terapisine gidin ama bu sebeple hemen bosanilmaz sanki içerikte başka olaylar da var gibi
Evet aile binasında yaşıyorum eşimin ailesine önceden tanıyordum böyle değillerdi bir tatil planı yaptık eşimle kayınvalideme son dakika haber verdik diye çok sıkıntı çıkardı evime geldi kavga çıkardı eşim de ağzını açmadı onun yerine ben kavga ettim en sonunda ben annemin evine gidiyorum dedim kadın da bana git gönder bunu annesinin evine gitsin de kafasını dinlesin dedi eşim hala ağzını dahi açmadı önceden beni savunurdu halbuki çünkü kaynanamın dedikodusu çok vardır hep arkadan konuşur ve ben bunları duyup çok üzülüyordum İlk zamanlar o sebepten ondan hep mesafeliydim eşim deyip hep konuşurdu annesiyle benim eşime böyle davranma diye evime gelip kavga çıkaramazsın diye ben onunla kavga ettim bize neden karışıyorsun diye eşim tamam taşınacağız dedi ama şimdi de maddi kaygılar yaşıyor yani konu onun maddiyatı bizim huzurumuz değilmiş ben kendimi artık bu şeyin içerisinde değerli görmemeye başladın herkes kendini düşündür olmuş onun beni savunmaması iki çift laf söylememesi benim çok zoruma gidiyor eşime bu durumu çok sefer anlatıyorum annem ne dedi ki diyor hala annesinin evine bırak dedi ne dedi ki diyor mücadele edecek azim bende kalmadı açıkçası ben bunlar içerisinde hasta olacağım artık kendi akıl sağlığımla oynuyorlar eşim hiçbir şey olmamış gibi davranmamı evimde huzurlu olmamı bekliyor ama ben Çok kafaya takan biriyim ve çok hassas biriyim kafama takıyorum üzülüyorum ben senin yanındayım seni bırakmayacağım demesini bekliyorum o sadece umursama takma deyip beni geçiştiriyor kendime güvenip çocuk bile yapmak istemedim bu kadar yıl iki tan
e kedim var onları almasa çoktan belki gitmeyi düşünmüştüm ama nasıl hemen nasıl düzen kurarım bilmiyorum ailem zaten etkisiz eleman

Geçenlerde açtığınız konuyu da okuduğum için söylüyorum tavrınızla yanınızda olan kocanızı artık annesinin yanına siz geçirmiş olabilirsiniz. Gerçekte olanlar anlattığınızın çok daha fazlası da olabilir tabi bilemeyiz ama geçenlerde uzun uzun mikrofonla anlattığınız konuda da sükunetinizi koruyup işinize gelen gibi davranamadığınız için kavga çok çığırından çıkmıştı. Muhtemelen artık eşiniz de annesi kadar kavgacı buluyor sizi. Kaldı ki orada da planladığınız tatile gitmeyelim diyen yokken siz gitmiyorum ben diyip kayınvalideniz iyice celallenmişken konuyu hiç istemeyeceğiniz yerlere getirmiştiniz.

Bir de annesini kıramazmış. Siz kavga ettiniz sen ona o sana söyledi ben ne yapabilirdim dedi annesini kıramadığı için kırılan ben oldum arkamda hiç kimsem yok çok üzülüyorum gözümü yaşadınmıyor daha 25 yaşındayım kedilerin bile yanımdan ayrılmıyorlar onlar bile farkında her şeyi

Malesef öyle bende artık herkesi kendi haline bırakıp çekilmek istiyorum insanlar istiyor ki ben istediğimi söyleyeyim karşı taraf da böyle morul morul otursun susun sonra karşı tarafına huzur vermiş olsun öyle bir dünya yok ki

Evet hepsini terketmek işimi kaybettiresim var

Ya bu kavgada da eşiniz annesi ne derse desin zaten dinlemeyip sizi götürecekti ki gittiğinizi de söylemiştiniz. O kavgada olayı kavga haline çevirmeden de çözebilirdiniz ama yapmadınız. Belli ki kvnizin huyu bu ne olsa söylenecek. Siz istediğinizi yaptıktan sonra eşiniz sizi ciddiye aldıktan sonra neden cevap veresiniz ki?
Eşiniz sen ona o sana söyledi kısmında haklı bence. Gereksiz yere tırmanan bi tartışmada haklıyken haksız durumuna düşüp sonra da bu olayı pişirip koyunca benim de başıma gelse yetti bu konu artık diye düşünürüm.

Aynen oyle

Çok fevrisiniz ve yaşınız öyle çok küçük de değil. Anlattıklarınızda tek tarafın hatası yok. Kaldı ki bence eşiniz bu konunun en büyük mağduru. Bu huzursuzluk hissiyle de rahat bi evlilik sürdürmeniz mümkün değil. Şu süreçte çözümü taşınmak olarak görüyo olabilirsiniz ama bence asıl çözüm sakinleştiğinizde gelecek. Her ilişki gibi evlilik de büyük bi denge ve anlayış işi. Kızdığınız insanın aynısı gibi davranmanıza gerek var mı sizce? Sağduyulu davranıp kocanızla huzurla yaşasanız günün sonunda sorun yaratacak durumları zaten çözeceksiniz.

Yani siz de biraz takılıyor gibisiniz. Eşinizin de annesi onunla kavga etmesini tartışmasını beklemeniz yanlış. Adam da ne desin duzeltemeyecek demekki takma diyor. Bence terapiye başlamalısınız, maddiyati da toplayınca taşınırsınız bir de bilmiyorum eğer çalışmıyorsanız çalışın iş bulun dışarıda daha çok vakit geçirmek de iyi gelir.

Bedava evden kiraya çıkmak kolay değil öyle. Adam düşünmekte haklı. O günden beri ısıtıp ısıtıp bu konuyu mu açıyorsunuz. Kv işe küstünüz bitti. İnmeyin konuşmayın. Bu gün karar verdim yarın taşınıyorum dünyası geçeli çok oldu. Bi aklınızı başınıza toplayın, adamı durup durup dürterseniz tabi anasının yanına geçer, kiralar olmuş 2 asgari ücret, taşınmak öyle kolay mı? Dur az ötede, bekle. Kvye 2 yıldır mesafe koyup ayağını kesmeyen sensin.

2.5 yıllık evliyim kaynanamla kavga ettik eşim ilk zamanalr beni tutardı şimdi artık tutmuyor kendimi değerli hissetmiyorum boşanmayı düşünüyorum
Bir kavga yüzünden yuva yıkılır mı hiç şimdi bazı insanla anlamıyorum en basit bir kavga da hemende boşanmayı istiyorlar hiç zora gelemiyorlar yazık gerçekten

Öyle bir niyeti asla olmazdi
Ever terapi güzel fikir

Kimya teknikeriyim iş arıyorum suan

Bir kavga yüzünden yuva yıkılır mı hiç şimdi bazı insanla anlamıyorum en basit bir kavga da hemende boşanmayı istiyorlar hiç zora gelemiyorlar yazık gerçekten
Basit bir kavga değildi zora gelememek değil artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…