Arkadaşlar bir süredir bir ilişkim var ve daha yeni erkek arkadaşımın yanından geldim. 2 hafta annesi o ve ben beraberdik. Annesi köyde yaşıyor erkek arkadaşım şehirde. İki evde de kaldık bu süreçte. Ben şehirde el bebek gül bebek büyüdüm açıkçası. Evin tek kızı ve en küçüğü olarak babam da annem de çok düşkündü bana. Bir dediğim iki olmazdı öyle söyleyim. Hayatımda köy görmüşlüğüm yok soba yakmamışım ömrümde. Ev işlerinden de çok anlamam. Öğretmen olunca yalnız kalınca biraz biraz öğrenmeye başladım bişeyler ama yemeklerim çok çeşitli değil. Bir rahatsızlığım var bir çok şey yasak zaten. Belirli şeyleri yapabiliyorum. Sevdiğim yemekleri güzel yaparım. Pilav vs pek beceremem çünkü sevmiyorum çok tüketmediğim için çok da iyi yapamıyorum. Neyse onlara gidince bi nevi teste alındım :) Testi geçemedim gibi ama neyse. Bezelye yemeğim, domates çorbam ve şehriye çorbam pek beğenildi. Kek yaptım ki normalde pasta kek çok güzel yaparım beceremeyeceğim tuttu hayatımda ilk kez kekim hamur oldu yok böyle şanssızlık :) kayınvalide adayı lafı soktu tabii. Üstüne bir de aylardır nüksetmeyen mevcut rahatsızlığım nüksetti mi stresten herhalde. Baya korktular. Onlar açısından hoş olmayan bütün bu talihsizlikler bir yana, benim açımdan da hiç hoş olmayan şeyler yaşandı. Ben açık giyinirim yerine göre. Onlarda öyle pek açık giyinen yokmuş. Erkek arkadaşım da içer bizde de içki yoktur. Annesi tv izlerken bana laf sokuyor açık seçik giyinmişler ben kızıma dedim gelinliğin açık olursa hakkımı helal etmem falan. Köyde yaşadıkları için bir kahve kültürü var erkek arkadaşım haftasonları kahveye gidiyor o konu açıldı sürekli beni bırakıp gitmem üzer beni dedim annesiyle napıcam bi başıma. Haftasonları ben köyde annesiyle oturucam o da kahveye gidecek her akşam. Ben eşimle gezmek vakit geçirmek isterim yani. Annesi de karışma paşama bunaltma ben serbest yetiştirdim onu tarzı laflar etti. Bunlar zihnimde köşede duruyor. Negatif durumlar olarak. Neyse döndüm yaşadığım şehre. Erkek arkadaşıma 14 şubat için hediye bakıyordum özel bi hediye yaptırcaktım kişiye özellerden. Sohbet esnasında bana verdği bi adres vardı köyünde bi bahaneyle sordum haftasonu köye gitcekmisin diye niye soruyosun dedi söyle sen bi dedim inatlaştı dedim küçük bi sürprizim var sana baya sinirlendi geriliyorum ben böyle şeylerde 14 şubat için mi herkesin kutladığı gün bizim için özel olamaz illa gerilcez vs vs bi sürü laf saydı hediye falan iptal hiç demedim say güzel bi olaydan kavga çıkarabilen tek insansın dedim teşekkürler bu da benim özelliğim dedi. İyice zıtlaştık. Mesaj attı sonra kırgındım cevap yazmadım aradı açmadım. Gece mesaj atmIş. Ertesi günü günaydın yazdım. Aradı konuştuk ben bi özür beklerken gene aynı şekilde kendini savununca ben de tersledim. 2 gündür konuşmuyoruz. Zaten kafam karışıktı ayrılmayı düşünüyordum bu da bardağı taşıran damla oldu. Sizce ayrılmalı mıyım? Yoksa çözülebilecek gibi mi sorunlar? Gerçekten çok seviyorum çok güzek yönleri de huyları da var ama bu sorunlar da var. Kafam çok karışık