• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

• Kadınlara değer verdiği için.

OY: 17 7,5%
  • Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için..

OY: 135 59,7%
  • Dertsiz başına dert açmak için.

OY: 74 32,7%

• Ankete Katılan
    226
çünkü kadınlar dertleşebilir ama erkekler dertlerini içinde saklar rahat konuşamazlar
birde tabiki kadınların derdi daha çoktur.................................................................

Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için.. jeyyarjeyyar...

ben curlyi bonus gibi kıvırcık saçlı bir bayan, editörü de nedense sarışın sımsıkı topuzlu ,chanel takım giyen hoş bir bayan olarak hayal etmiştim. hay allah.........bu durumda , dertsiz başlarına dert açmak için diyeceğim.................

:roflol::roflol:Çok tatlısın :)
Bence akıllıca düşünmüş her açıdan.Belki ailesinden gelen bir fikirdir.
Pek memnun değil anladığım kadarıyla :)Kadınların olduğu yerde hareket vardır :)Allah yardımcısı olsun :)

hangı amacla nedenle acılmıs olursa olsun
bunun bayan bilgisiyle mantığıyla duygusuyla acılmıs olabilecegini
yanı bu basarının arkasında gene bi bayan olduğunu dusunuyorum​

Son düzenleme:
sebebini bilesemde bu şıkkı işaretledim. dertisiz başına dert almak için Kötü Kazen

karısına-sevgilisine özel olarak yapmıştır bence, girip oyalansın kendisini de rahat bıraksın diye...

ya ben şuan şoka girdim hanımlar!!! bende kazeni bayan olarak düşünmüştüm....inanmıyorum yaa....uzun süre bu şoktan çıkamam heralde....hatta geçen gün eşim msnde kazeni gördü sordu kazen kim diye bende kkdan bi bayan editör demiştim.....

aman allahım anket sorusu beni ayrı şaşırttı okuduklarım daha ayrı şaşırttı! kafam tamamen karıştı.şimdi burayı erkek mi kurmuş,kaç kişilermiş.burda birkaç tane erkek mi varmış? ben niye bu nicklerde birilerine hiç denk gelmedim.benden başka herkes biliyor;kazen curly editör kim bunlar ben hiç denk gelmedim?şimdi bunların da bir kısmı birbiriyle evlimiymiş? ne yaaa,biri bana açıklasın lütfen,kafam karman çorman olduuuuuuuu :1shok:kafamçokkarıştı

kazen erkek olsada arkasında gene bı bayan yokmu?onun içindir
bu kadar guzel bi formu anca bi bayan olusturmustur.

Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için.. diyorum
Kadınların yaz yaz dertleri bitmez görüldüğü üzere örnek ben :roflol::roflol:

Back