• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi hatalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bengokyuzunututamam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
146
23
13
24
Tamamen iyi niyetle yapmış olduğum bir davranışı anlatıp fikrinizi almak istiyorum.

Biz üniversitede bir hocamızın akademik statüsü yükseldi diye sınıfta bir etkinlik yapmaya karar verdik bunun için de her kişiden 25 lira toplayıp sınıfça baklava aldık. Daha doğrusu sınıfımızdaki bir arkadaşımız kendi ısmarlamak istedi, biz de sınıfça hem çatal tabak içecek alalım hem de hocaya küçük bir çiçek alalım hem dersi kaynatmış oluruz hem hocamızla aramız iyi olur hem de sınıfça bir etkinlik yaparız diye düşündük ki böyle şeyleri de çok yapmayız. Benim en yakın arkadaşım göndermedi. Sınıfta da sadece o ve onun birkaç yakın arkadaşı göndermedi parayı. Bu arkadaşım önceki mesajlarda bu sınıf için hibçir şey yapmayacağım işte önceki sefer verdik de ne oldu falan dedi (bir kere daha böyle bir şey yapılmıştı bizim fakültede gelenektir, o zaman da belli kişiler parayı atmış bazıları atmamıştı; bugünkü organizasyonda herkes de parayı attı)Bu arada sınıfça baklava aldık hani kendimiz yemek için aslında para topluyoruz. Herkes vermezse toplayamıyoruz. Organizasyonu da ben ayarlamıştım.

Bu arkadaşıma kanki ne zaman gönderirsin parayı biraz eksik var dedim sonra ben göndermeyeceğim dedi niye dediğimde de işte sınıfsal hibçir organizasyona destek vermiyorum sadece yiyeceğim dedi. Ben de ciddi misin deyince ciddiyim dedi ben de ayıp ediyorsun ha 25 liranın hesabını mı yapıyorsun dedim. Arkadaşımın tabii ki 25 lirası var yani bunu o samimiyetle dedim zatenz bunun üzerine kendine gel sen bana nasıl böyle dersin işte bir süri saydırmaya başladı ben çok sakin nir şekilde tabii ki para hesabını yapacağını düşünmediğimi ama yapmıyorsun da neden katılmıyorsunu sormak için öyle dediğimi belirttim. Senin dediğin çok yanlış sen çok syıp ettin dakşkalarca bana saydırdı. Seni hayatımdan çıkarırdım yakın olmasam sen neyi ima ediyorsun dedi. Ben de gerçekten o kadar büyütülecek bir şey demediğimi açıklamaya çalışsam da mesajlarda sürekli üstüme geldi. Halbuki ben çocuk sınıftakiler vermedi diye vermedi sanıp 25 lira zaten hani kendimiz için alıyoruz demeye çalıştım. Ya ben bunda bu denli yanlış anlaşılacak bir şey göremiyorum.
Elbette katılmak istemeyebilir ama hem yiyeceğim diyip (bunu da şöyle açıklıyor, baklava zaten ısmarlanacak hocaya da çiçek almak istemiyorum ama tabak parası da vermiyor )hem de katılmaması tuhag değil mi. Ben buna böyle diyince neden bu kadar büyüttüğünü ve bana sinirlendiğini anlamadım. Bana dakikalarca saçma sapan konuluyorsun yazdı. Size de sormak istedim

Son düzenleme:
Tamamen iyi niyetle yapmış olduğum bir davranışı anlatıp fikrinizi almak istiyorum.

Biz üniversitede bir hocamızın akademik statüsü yükseldi diye sınıfta bir etkinlik yapmaya karar verdik bunun için de her kişiden 25 lira toplayıp sınıfça baklava aldık. Benim en yakın arkadaşım (erkek) göndermedi. Sınıfta da sadece o ve onun birkaç yakın arkadaşı göndermedi parayı. Bu arkadaşım önceki mesajlarda bu sınıf için hibçir şey yapmayacağım işte önceki sefer verdik de ne oldu falan dedi (bir kere daha böyle bir şey yapılmıştı bizim fakültede gelenektir, o zaman da belli kişiler parayı atmış bazıları atmamıştı; bugünkü organizasyonda herkes de parayı attı)Bu arada sınıfça baklava aldık hani kendimiz yemek için aslında para topluyoruz. Herkes vermezse toplayamıyoruz. Organizasyonu da ben ayarlamıştım.

Bu arkadaşıma kanki ne zaman gönderirsin parayı biraz eksik var dedim sonra ben göndermeyeceğim dedi niye dediğimde de işte sınıfsal hibçir organizasyona destek vermiyorum sadece yiyeceğim dedi. Ben de ciddi misin deyince ciddiyim dedi ben de ayıp ediyorsun ha 25 liranın hesabını mı yapıyorsun dedim. Arkadaşımın tabii ki 25 lirası var yani bunu o samimiyetle dedim zatenz bunun üzerine kendine gel sen bana nasıl böyle dersin işte bir süri saydırmaya başladı ben çok sakin nir şekilde tabii ki para hesabını yapacağını düşünmediğimi ama yapmıyorsun da neden katılmıyorsunu sormak için öyle dediğimi belirttim. Senin dediğin çok yanlış sen çok syıp ettin dakşkalarca bana saydırdı. Seni hayatımdan çıkarırdım yakın olmasam sen neyi ima ediyorsun dedi. Ben de gerçekten o kadar büyütülecek bir şey demediğimi açıklamaya çalışsam da mesajlarda sürekli üstüme geldi. Halbuki ben çocuk sınıftakiler vermedi diye vermedi sanıp 25 lira zaten hani kendimiz için alıyoruz demeye çalıştım. Ya ben bunda bu denli yanlış anlaşılacak bir şey göremiyorum.
Elbette katılmak istemeyebilir ama hem yiyeceğim diyip hem de katılmaması tuhag değil mi. Ben buna böyle diyince neden bu kadar büyüttüğünü ve bana sinirlendiğini anlamadım. Bana dakikalarca saçma sapan konuluyorsun yazdı. Size de sormak istedim
Yoo hatalı değilsin katılmıyorsa yemesin.
Utanır zaten insan bu hareketi yapmaya

Arkadaşınız kafayı yemis.
Sınıf etkinligine katılmıyorsa yememesi de lazım amacı ne anlayamadım. Siz onu Çıkarın hayatınızdan bence. Bide açıklama yapmışsınız kendinizi niye ezdiriyorsunuz ki.
Ya allah aşkına dediğim cümlede ne ayıp bir şey var lütfen kafayı yiyeceğim gayet normal bir soru değil mi. Bunun üzerine de ibanıma 30 lira atmış.
Bu arada baklavayı da bir arkadaşımız ısmarladı, ben de peçete bardak çanak bunları aldım. Bunların parası sadece. Onu bile vermiyor yani.

Yoo hatalı değilsin katılmıyorsa yemesin.
Utanır zaten insan bu hareketi yapmaya
Dediğim cümleyi cımbızla çekip bana dakikalarca ayıp ettiğimi çok yanlış vir şey dediğimi kendime gelmeem gerektiğini ve saçmasapan konuştuğumu söyledi. O kadar kötü hissediyorum ki.

Önce sınıfsal hiçbir şeye katılmıyorum dedi, sonra da hocaya hiçbir şey almak istemiyorum’a çevirdi (bu paranın içinde hem baklava için tabak çatal hem de hocamıza minik bir buket var)
ben de çok şaşırdım. Kendimiz
İçin de yaptık sonıçta.

Bende katılmazdım yemezdım de onların baklavasına mı kaldım. Herkese pasta kesıoduk hıder dısarda bır güzel sevdım arkadasımla yerım daha ıyı.

Ya allah aşkına dediğim cümlede ne ayıp bir şey var lütfen kafayı yiyeceğim gayet normal bir soru değil mi. Bunun üzerine de ibanıma 30 lira atmış.
Bu arada baklavayı da bir arkadaşımız ısmarladı, ben de peçete bardak çanak bunları aldım. Bunların parası sadece. Onu bile vermiyor yani.
Al parayı sus der gibi attığı para da 30tl 😂şaka gibi gerçekten… hiç canınızı sıkmayın

Al parayı sus der gibi attığı para da 30tl 😂şaka gibi gerçekten… hiç canınızı sıkmayın
Ya bu arada katılmak istemediğini bilsem gerçekten para falan istemezdim. Ama herkes böyle şeylerde etkinlikten faydanalıp parayı atmıyor çok defa da yaşadık. Birine sen yeme demek de olmaz. Arkadaşım sınıfça yapmak istemiyorum diyip sonradan çevirdiği için ben anlamadım aslında

Dediğim cümleyi cımbızla çekip bana dakikalarca ayıp ettiğimi çok yanlış vir şey dediğimi kendime gelmeem gerektiğini ve saçmasapan konuştuğumu söyledi. O kadar kötü hissediyorum ki.

Önce sınıfsal hiçbir şeye katılmıyorum dedi, sonra da hocaya hiçbir şey almak istemiyorum’a çevirdi (bu paranın içinde hem baklava için tabak çatal hem de hocamıza minik bir buket var)
ben de çok şaşırdım. Kendimiz
İçin de yaptık sonıçta.
Sorunları var galiba. Bence sen hayatından onu tamamen çıkar.

para vermem ama yerim ne kadar da kendini zeki sanan biri🤮üstüne üstlük zeytinyağı gibi üste çıkıp size parlaması ben böyle biriyle arkadaşlığımı sürdürmezdim
Ya zaten baklava parası bile değil aslında, baklavayı bir arkadaşımız ısmarladı biz de tabak çatal içecek parası topladık. Hocaua da buket aldık. O hocayı sevmediğinden katılmayacağım dedi. Tabak çatal parası vermiyor ve o çiçek de hocaua sınıf adına veriliyor ama. 25 lira herkeste vardır diye zaten o miktarı verdik halbuki.

Ama zaten çocuk ısmarlamış biz çatal tabak falan alıyoruz. Bunda ne var ki.
Ben katılmıodum işyerınde. Her gün pasta alıoduk şunun doğum günü bunun doğum günü yok müdürün doğum günü çiçek alalım. Bana ne kım bana cıcek alıyor. Ben ilk 2 yıl katıldım daha dedım kı katılmıcam. Her gün her gün. Ne saçma ya. Ama yemezdımde. Zaten pasta yıyen bırı deılım dısardan bısey yemıorum. Yemeklere fln gıder bır güzel yemegımı yerdım paramla. ama bu tarz olayları sevmıorum.

Ben katılmıodum işyerınde. Her gün pasta alıoduk şunun doğum günü bunun doğum günü yok müdürün doğum günü çiçek alalım. Bana ne kım bana cıcek alıyor. Ben ilk 2 yıl katıldım daha dedım kı katılmıcam. Her gün her gün. Ne saçma ya. Ama yemezdımde. Zaten pasta yıyen bırı deılım dısardan bısey yemıorum. Yemeklere fln gıder bır güzel yemegımı yerdım paramla. ama bu tarz olayları sevmıorum.
Ay hayır bu hiç öyle bir şey değil ya. 25 lira verip 4 tane soğuk baklava yiyoruz ve öğrenciyiz:) hem de dersi kaynatalım diye yaptık. bu öyle nir eşy değil ki sizinki tamaöen özel bir durum.

Bence haklısınız. 5 lirayı sadaka olarak fazla göndermesi çok ayıp. Bence siz organizasyonu bakasına devredin. 30 lirasını da geri gönderip organizasyon artık bende değil diyip x kişisine göndermesini isteyin

Ay hayır bu hiç öyle bir şey değil ya. 25 lira verip 4 tane soğuk baklava yiyoruz ve öğrenciyiz:) hem de dersi kaynatalım diye yaptık. bu öyle nir eşy değil ki sizinki tamaöen özel bir durum.
Tamam sonuçta para verılıyor. Çocuk zaten katılmıcam demıs. Ama yerımde dıyor orda sacmalamış. Kız 4 tane soğuk baklavayı 25 lıraya nerden alıosunuz. Dıkkatlı olun ay. Ben geçen aldım nasıl pahalı tuttu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back