Sütten kesilmemiş bir koca daha.1 hafta 10 gun gibi izin aldik esimle normalde de
çok göremiyoruz birbirimizi o 1 aylik falan
görevleri vs olur bende nobetli calisanim. Zorunlu görev için yeni taşındık 2.5 ay olmustu.
Ailesine geldik izinde ama izin başladığı günde ben dedim ailene gitmeden başka bir yere gidelim biraz gezelim diye 1 gün kaldik orda sonra ailesine gittik.
Genelde gündüzleri ve ailesiyle beni
misafirliklere götürdü aksamlarida
kuzenleriyle gezdi. Sonra dedim yarın
gidiyoruz burdan dedim hiç ikimiz bir şey
yapmadık diye bugün akşam 2 ,3 saatlik bir
yere gittik oturduk .Sonra tekrar zaten
gitcez dedi yarin o yüzden bana kuzenlerle son kez gezcez dedi bende tamam dedim sizce ben mi
takıyorum?
Tatile gidemedik tasinma borcu var diye tasindigimiz yerde sıkıcı diye buraya geldikSütten kesilmemiş bir koca daha.
Her izninde ailesine gideceksiniz, hiç kaçarınız yok. Adam eşiyle özel zaman, başbaşalık kavramlarını bilmiyor.
6 gün kalmış olcaz 10 gunde10 günlük tatilde neden her gece kuzenlerle geziyor eşiniz hadi ailesinin yanına gittiniz uzun zamandır görmüyorsa normaldir gitmeniz ama geceleri eşi gezmek varken neden her gece kuzenler ki gunduzleride sizinle değil eşiniz siz kayınvalide ile gezmedesiniz.
Anladım ama her gece kuzenlerle gezilmez ki hem eşiniz ile normal zamanda kısıtlı görüşüyoruz en azından sizinle gecirmeli gününü.6 gün kalmış olcaz 10 gunde
1 senelik evliyiz sanki eskiden daha çok geziyordukAnladım ama her gece kuzenlerle gezilmez ki hem eşiniz ile normal zamanda kısıtlı görüşüyoruz en azından sizinle gecirmeli gününü.
Bundan sonra ki izinde gitmem zaten eğer gider ederse ben kendi ailemin yanına giderim daha iyi ya da calisirimSütten kesilmemiş bir koca daha.
Her izninde ailesine gideceksiniz, hiç kaçarınız yok. Adam eşiyle özel zaman, başbaşalık kavramlarını bilmiyor.
Daha 1 senelik evlilikte her gece kuzenleriyle, bilmiyorum bana fazka geldi, hadi bir iki akşam kuzenleriyle buluştu, sonraki akşamlar sizinle vakit geçirmeliydi ya da esli hep beraber olmalıydı1 senelik evliyiz sanki eskiden daha çok geziyorduk
1 hafta 10 gun gibi izin aldik esimle normalde de
görevleri vs olur bende nobetli calisanim. Zorunlu görev için yeni taşındık 2.5 ay olmustu.
Ailesine geldik izinde ama izin başladığı günde ben dedim ailene gitmeden başka bir yere gidelim biraz gezelim diye 1 gün kaldik orda sonra ailesine gittik.
gitcez dedi yarin o yüzden bana kuzenlerle son kez gezcez dedi bende tamam dedim sizce ben mi
takıyorum?
Çok suyunu çıkarmadığı sürece gezmesinde sıkıntı yok bence sonuçta onları da özlüyordur uzakta olduğunuz için . Mesela 2-3 gün onlarla olup geri kalan zamanını size ayırıyorsa gayet normal geliyor1 hafta 10 gun gibi izin aldik esimle normalde de
takıyorum?
Buraya 4 Ekim akşamı geldik 4 5 gündür onlarla yanlış hatırlamıyorsam aksamlari gündüzde ailesiyleydik bugün tek işte akşam çıktık sonra gitti onlarla abisi kuzenlerÇok suyunu çıkarmadığı sürece gezmesinde sıkıntı yok bence sonuçta onları da özlüyordur uzakta olduğunuz için . Mesela 2-3 gün onlarla olup geri kalan zamanını size ayırıyorsa gayet normal geliyor
Ondan öncede 1 gün bir yerde kalmıştık onuda ben dediydim kalalım burayı biraz gezelim diyeBuraya 4 Ekim akşamı geldik 4 5 gündür onlarla yanlış hatırlamıyorsam aksamlari gündüzde ailesiyleydik bugün tek işte akşam çıktık sonra gitti onlarla abisi kuzenler
Hiçte tartışmadim zor tutuyorum kendimiSütten kesilmemiş bir koca daha.
Hmm o zaman karşınıza alıp bi konuşun güzelce bugün. Sonuçta sizin de tatile ihtiyacınız olduğunu, şu an kendinizi tatilde değil misafirlikte olarak gördüğünüzü ve birbirinizle vakit geçirmeniz gerektiğini kavga olarak değilde güzel bi dille anlatın açık açık. Eşlerimiz bence açık açık konuşunca daha net anlayıp gereğini yapıyorBuraya 4 Ekim akşamı geldik 4 5 gündür onlarla yanlış hatırlamıyorsam aksamlari gündüzde ailesiyleydik bugün tek işte akşam çıktık sonra gitti onlarla abisi kuzenler
İşte o şekilde konuştum aslında zaten sürekli mi görüyoruz vs dedi buraya gelmeden bir gün vakit gecirdik işte birde bu akşam bu kadar geri kalani ailesi vsHmm o zaman karşınıza alıp bi konuşun güzelce bugün. Sonuçta sizin de tatile ihtiyacınız olduğunu, şu an kendinizi tatilde değil misafirlikte olarak gördüğünüzü ve birbirinizle vakit geçirmeniz gerektiğini kavga olarak değilde güzel bi dille anlatın açık açık. Eşlerimiz bence açık açık konuşunca daha net anlayıp gereğini yapıyor
Ben evime gidiyorum o zaman sen de ailenle hasret gider diyip gidin valla sinir oldum. Ben de nöbetli çalışan biriyim sizi çok iyi anlıyorum. En azından eve ya da ailenize gidip kafa dinleyin izniniz heba olmasınİşte o şekilde konuştum aslında zaten sürekli mi görüyoruz vs dedi buraya gelmeden bir gün vakit gecirdik işte birde bu akşam bu kadar geri kalani ailesi vs