Sizce ben mi abartıyorum??

Kızlar merhaba,
34 haftalık hamileyim kayınvalidemle aram ne iyi ne kötü. ara sıra canımı sıkan haraketleri oluyor ama ben çok takmamaya çalışıyorum . Her kayınvalide gibi oğlancı ne yazık ki :KK43:(( 32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki. Eşim öyle çok yüz verip prim vermiyor annesine ama yapma anne de demiyor pasif durmayı tercih ediyor. Bugün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size , başta da söyledim 34 haftalık hamileyim 10 gündür çok hastayım antibiyotik kullanıyorum. Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık. Akşam 6 gibi eşimi aradım ne zaman geleceksin yemek ısıtayım diye eşim annem ciğer yapmış yemeğe çağırdı dedi ben yiyemem onu ama annen benim için bi çorba falan yapmıştır gidelim madem en kötü evdeki çorbayı götürürüz neyse ben hazırlandım eşim geldi eve annemi aradın mı senin için bir şey hazırlamış mı dedi dedim aramadım boşver arama ayıp olur ben yiyecek bir şey bulurum mutlaka eşim olmaz öyle şey dedi aradı annesini geleceğiz biz şimdi karıma bi çorba falan yapsana annesi neden eve uğramadan gelmedin gelin ciğer yemez ki dedi . Şok oldum resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim sen git ye ben gelmiyorum .Neyse sonuç olarak eşim gitmedi ama biz tartışmış olduk huzurumuz bozuldu. Eşim oraya uğrayıp yemek yiyip gelseydi ben evde aç aç onu mu beklemiş olacaktım ? Bu çok saçma değil mi düşüncesizlik değil mi ya ?
Bir çorba yapmak kac dakıka ki ? Bence çok ayıp etmiş eşindemi gelecek buyrun gelin ben ona da birşeyler hazırlarım demek zor degil ki

Kusura bakmayın ben güldüm çünkü hikaye tam düşündüğüm gibi iletledi :) kayınvalide yalnızca oğlunu davet etmiş ama oğlu anlamayıp sizinle sanmış. Gülmemin nedeni olayın komik değil oluşu değil düzeninin karşısına çıkması. Hoş değil yaptığı. Ama eşinizin suçu günahı yok ki onunla neden gerildiniz. Kaynana oğluşu ile program yapmış gelinin arkasından ama oğluşu anlamamış durumu. Kaynanaya tavır yapın, hatta arayıp uygun bir dille tam olarak duygularınızı ifade edin. Pasif agresif davranmam ben olsam bu durumda çünkü ortad yerden göğe haklı olduğunuz bir durum var.
Yok eşimle tartışmadım ben ağladım o biley yapmadı onun bi suçu yok farkındayım 🥹

Neden kavga ettiginizi anlamadim ben, esiniz onlem amacli aramis, siz bozulunca da gitmemiş iste napsin daha gidip şaķķudu şıkkıdı dövsün mü anasini?

Evlenmeseydiniz madem anasi boyle herifle.

Bu kadin siz sevgiliyken de adamin tirnaklarini kesmeye yeltenmistir sonucta😂
Hadi bana eyvallah diyip ayrilsaydiniz.

Bir çorba yapmak kac dakıka ki ? Bence çok ayıp etmiş eşindemi gelecek buyrun gelin ben ona da birşeyler hazırlarım demek zor degil ki
Ben kvdeme cok kötü davranıyorum o yuzden en sevdigi gelini benim sende kötü ol ozmn iyi olursun 😂😂😂

Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık.
Kadın aramış sormuş, taze çorba yapıp göndereyim demiş istememişsiniz. Evde var ısıtırım yerim demişsiniz. Normal bir insan bu konuşma üzerine evde kendi yaptığınız yemeği yiyeceksiniz zannederek size hazırlamaz. Kadın tuttursa hayır geleceksin burada yiyeceksin dese veya zorla kendi yaptığı çorbayı gönderse ona da söylenecektiniz. Belki eşiniz öylesine aradığında ciğeri duyup ben de uğrar yerim demiştir. Burada kayınvalideler tutulmaz sevilmez ama sizinkinde bir art niyet kötü düşünce göremedim. Abartmışsınız. Yani karnım burnumdayken eşim dışarda veya ailesinde yese işime gelirdi. Annesine uğramasa trafiğe de takılabilirdi. Aç aç niye bekliyorsunuz, kocanız mı yediriyor size yemeğinizi? Bence durduk yere huzursuzluk çıkartmışsınız.

Bizim sülalenin yaşlıları da hamile kadın ciğer yerse bebeğin yüzünde leke olur derlerdi. Hani böyle yüzün yarısını kaplayan kırmızı leke, ismini bilmiyorum. Belki o nedenle ciğer yemenizi istememiştir ki zaten sevmiyormuşsunuz.

Ayrıca oğulcu anneler tek taraflı olmuyor. Oğulları yüz verdiği için rahat takılıyorlar. Tırnakların uzamış keseyimi bırak söyleyememesi gerekir. Kazık kadar adam.

Kızlar merhaba,
34 haftalık hamileyim kayınvalidemle aram ne iyi ne kötü. ara sıra canımı sıkan haraketleri oluyor ama ben çok takmamaya çalışıyorum . Her kayınvalide gibi oğlancı ne yazık ki :KK43:(( 32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki. Eşim öyle çok yüz verip prim vermiyor annesine ama yapma anne de demiyor pasif durmayı tercih ediyor. Bugün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size , başta da söyledim 34 haftalık hamileyim 10 gündür çok hastayım antibiyotik kullanıyorum. Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık. Akşam 6 gibi eşimi aradım ne zaman geleceksin yemek ısıtayım diye eşim annem ciğer yapmış yemeğe çağırdı dedi ben yiyemem onu ama annen benim için bi çorba falan yapmıştır gidelim madem en kötü evdeki çorbayı götürürüz neyse ben hazırlandım eşim geldi eve annemi aradın mı senin için bir şey hazırlamış mı dedi dedim aramadım boşver arama ayıp olur ben yiyecek bir şey bulurum mutlaka eşim olmaz öyle şey dedi aradı annesini geleceğiz biz şimdi karıma bi çorba falan yapsana annesi neden eve uğramadan gelmedin gelin ciğer yemez ki dedi . Şok oldum resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim sen git ye ben gelmiyorum .Neyse sonuç olarak eşim gitmedi ama biz tartışmış olduk huzurumuz bozuldu. Eşim oraya uğrayıp yemek yiyip gelseydi ben evde aç aç onu mu beklemiş olacaktım ? Bu çok saçma değil mi düşüncesizlik değil mi ya ?
Niye aç aç bekleyecektin ? Kocan o kadar hödük mu, ben anneme yemeğe gidiyorum demez mi ? Sen çorba isitiriz dediğin için minik oğlu aç kalir diye korkmustur kv. Eşinin suçu yok tartismaya gerek yokmuş aslında ama olan olmuş gitmemiş sonuçta.

Valla bacim kimseden bir sey bekleme ben kv ile görüsmüyorum pek su an büyük cocugum 4 yasinda ona hamileyken bir kere ev temizligine gelmisti hala sagda solda söylüyor leylos doguracagi zaman evini temizledim diye.Ikinci cocugumda ev temizligimi esim ve annem yapti ama benim canim durmadi doguma giderken evden cikmadan önce camasir asip da gittim öyle akillandim ki yiyecek stogumu bile yaptim buzluga attim hamileyken cünkü tirnagin varsa basini kasiyorsun bu hayatta kimseden fayda yok annenden baska anneler de bir noktaya kadar yardimci olabiliyorlar ne as ne is kimseden bir sey bekleme kimseye alinma bosver.Cünkü günün sonunda yine yalniz kaliyorsun
Ne kendi annemden ne kayınvalideden hiç bir şey istemedim her işimi kendim yaptım çok şükür kendi kızına bakmadı doğru düzgün doğumdan sonra bana destek olacağını da sanmıyorum beklemiyorum da ama huzur kaçırmasın bari.. aynı evden birini yemeğe çağırıp diğerini dışlamak bence gerçekten çok ayıp belki ben fazla tepki vermiş olabilirim ama gerçekten üzüldüm

Kadın aramış sormuş, taze çorba yapıp göndereyim demiş istememişsiniz. Evde var ısıtırım yerim demişsiniz. Normal bir insan bu konuşma üzerine evde kendi yaptığınız yemeği yiyeceksiniz zannederek size hazırlamaz. Kadın tuttursa hayır geleceksin burada yiyeceksin dese veya zorla kendi yaptığı çorbayı gönderse ona da söylenecektiniz. Belki eşiniz öylesine aradığında ciğeri duyup ben de uğrar yerim demiştir. Burada kayınvalideler tutulmaz sevilmez ama sizinkinde bir art niyet kötü düşünce göremedim. Abartmışsınız. Yani karnım burnumdayken eşim dışarda veya ailesinde yese işime gelirdi. Annesine uğramasa trafiğe de takılabilirdi. Aç aç niye bekliyorsunuz, kocanız mı yediriyor size yemeğinizi? Bence durduk yere huzursuzluk çıkartmışsınız.

Bizim sülalenin yaşlıları da hamile kadın ciğer yerse bebeğin yüzünde leke olur derlerdi. Hani böyle yüzün yarısını kaplayan kırmızı leke, ismini bilmiyorum. Belki o nedenle ciğer yemenizi istememiştir ki zaten sevmiyormuşsunuz.

Ayrıca oğulcu anneler tek taraflı olmuyor. Oğulları yüz verdiği için rahat takılıyorlar. Tırnakların uzamış keseyimi bırak söyleyememesi gerekir. Kazık kadar adam.
Günahına girmemiş olmak için bütün detayıyla anlattım zaten olayı

Ne kendi annemden ne kayınvalideden hiç bir şey istemedim her işimi kendim yaptım çok şükür kendi kızına bakmadı doğru düzgün doğumdan sonra bana destek olacağını da sanmıyorum beklemiyorum da ama huzur kaçırmasın bari.. aynı evden birini yemeğe çağırıp diğerini dışlamak bence gerçekten çok ayıp belki ben fazla tepki vermiş olabilirim ama gerçekten üzüldüm
Bence siz yiyemediginiz icin cagirmamistir eskilere göre hamile kadin ciger yemez cünkü.Hatirladim da ben hamileyken gebelik sekerim vardi diyetteydim kv de sadece esimi ve kizimi cagirmisti sevdikleri bir tatliyi yapip yemeye gelin diye onlar da gitmisti hamile kadini yiyemedigi/yemedigi bir sey icin cagirmak yanlis olurdu.Davet beklemeyipnsiz corbanizi alip gitseydiniz ya da madem o kadar muhabbetiniz var sizi görünce bozulmazdi da

Neden kavga ettiginizi anlamadim ben, esiniz onlem amacli aramis, siz bozulunca da gitmemiş iste napsin daha gidip şaķķudu şıkkıdı dövsün mü anasini?

Evlenmeseydiniz madem anasi boyle herifle.

Bu kadin siz sevgiliyken de adamin tirnaklarini kesmeye yeltenmistir sonucta😂
Hadi bana eyvallah diyip ayrilsaydiniz.
Biz 3 sene sevgiliydik 2 senedir evliyiz sevgiliyken aileyi elbet tanıyorsun ama bu kadar içinde olmuyorsun evlenince farkettim annesinin hal ve hareketlerini.. Allah için eşim gerçekten mesafelidir ama annesi öyle değil rahatsız olduğumu bilerek yapıyor bazı şeyleri.

Çok haklısın ama eşin seni ezdirmemiş ya da ezip geçmemiş.
Eşinle gergin ortam oluşturma.

Allah rızası için insan hamile hasta birisine koşturur yardım eder. Kv ler neden böyle…

Konuları okuyunca halime hamd ediyorum. Çünkü kv yok.
Ama eşimin halaları, kız kardeşleri o görevi almak için can attılar😂😂😂😂

Günahına girmemiş olmak için bütün detayıyla anlattım zaten olayı
Yani bazı şeyler alışkanlık değilse arada bir oluyorsa göz yumulabilir. Eşinizi her gün her hafta çağırmıyorsa, ille gel burada ye diye tutturmuyorsa büyütmeye de gerek yok. Aynı evden diğer kişiyi çağırmamak yazmışsınız ama resmi bir davet mi bu? Yani eşimiz olmadan ailemizin evine gidemiyor muyuz? İki hamilelik yaşadım, eşimin geç geldiği de oldu, hazırladım yedim. Aç aç niye bekleyeyim. Arkadaşlarıyla da çıktı, iş yemeklerine de gitti. 34 haftalık hamileyken tek isteğim evimde sakince ayağımı uzatmak olurdu. Ne uğraşıcam kayınvalideyle kayınvalide eviyle.

Biz 3 sene sevgiliydik 2 senedir evliyiz sevgiliyken aileyi elbet tanıyorsun ama bu kadar içinde olmuyorsun evlenince farkettim annesinin hal ve hareketlerini.. Allah için eşim gerçekten mesafelidir ama annesi öyle değil rahatsız olduğumu bilerek yapıyor bazı şeyleri.
Rahatsiz olmayin madem, yok sayın. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, çok agladim falan fistan valla kaynanadan daha sorunlu görünüyorsunuz suan, biyerde de kendinize gelmeniz lazim, kimse cekmez böyle bir tipi.
Ufacik seyleri buyutup aglayan, zırlayan, sikayet eden kimseyi cekemem ben yani.
Adam da bi yerde ehhhhh sizinle mi uğraşıcam der, anasini da tanimaz karisini da, delirtmeyin milleti😂

X