Sizce ben kötü gelin miyim

Kötü gelin değilsin tabiki anlattıklarına göre valla gitme eğer çok seviyorsa oğlunu evlendirmeseymiş kadın kızıyorum ya böylelerine evlendirmeseydi bu sefer evde kaldı diye üzülecekti işte böyle bu modeller

Evet lutfen hayir demeyi ögren. Acidim haline. Saygisizliktan nefret ederim. Saygini her zaman korumalisin. Ama asla sana haksizlik yapilmasina izin verme. Kimseye yaranmaya çalisma. Kendi hayatini başkalarinin yönetmesine izin verme!

I
Ilk gün aramak nedir yaa? Kv ile farklı sehirdeyim gorumcemle aynı mahallede. Düğünden sonra tatile gitmedik evdeydik 1 hafta boyunca 1 kere bile aramamistir kadın. Şok oldum

Sizi cevreye kotulerse kotulesin. Neden baskalarinin fikirlerine bu kadar onem veriyorsunuz ki.
Madem gittiginiz halde kotu oldunuz, simdi de gitmeyin! 48 yasinda kadin gayet genc. Bence kendi hirsi yuzunden psikolojiside bozulmus. Kesin tavir koyun ve artik hic gitmeyin! Evlendirmeseymis cocuklarini madem hergun evinde istiyorsa!

Esim bana hak veriyor ama arada kalıyor. Annesi hap kullandığından beri uyuşmuş vaziyette ve benim yüzümden kullandığı için eşim.me yapacağını bilemiyor Onun bu halide beni üzüyor .
Hahaha yahu seni ne güzel keklemisler.
Allah aşkına niye seni yüzünden ilaç kullansın ki ?
Düşünsene psikiyatriste gidiyorsun sorun ne gelinim bana gelmiyor Hmm o zaman sana bi ilaç yazayım mı diyecek doktor ??
Ayy ne komik inşanlar yahu .

Kadın zaten hasta oğlunundan hala ayrılamamış başka bir kadınla yatmasini kaldıramıyor işte elinden gelse emzirir eminim.
Böyle kadınlar çok fazla hasta bunlar oğluna aşık tipler bunlar.
Taviz verme zaten kötüye çıkmış adin hiç gitme bari kötü gelin lakabının hakkını ver suratlarını görmezsin hiç olmazsa.

Esinde hata ne demek ilk sabah ve ardinda her gun her vakit orda olmak

2. esin gozunu acacak senin yaninda olacak gencsiniz hayatınız var

kv genc olunca da botle sorunlar yasaniyor
benimki beni kiskanmaktan sismanliyor

iğneden iplige kıskanıp aldiriyor hic hazmedemiyorum

Eşiniz de bir garipmiş. Daha 1 günlük evliyken insan karısıyla olmak ister. Eşiniz annesinin dizinin dibinden ayrılmamış
Bizde ayıptır ya o kadar erken yeni evli çift aranmaz bile.

Hadi onu geçtim, gitmeyin sizde. Söz hakkınız yok mu?

Bunlar ne tip insanlar ya evlendin diye tapunumu aldilar saniyolar hergun her dakika birlikte olmazki siz ayri bi evsiniz kendi hayatiniz var hey allahim ne ilginc insanlar bunlar.bu tiplerin gozunde herhalukarda kotu olursun zaten hic kafana takma normal degiller

Aynen bizdede ayiptir biz ilk 6 ay dogru duzgun ailelerimizi bile gormedik inan

Kay9nvalidelere yaranamazsinki bizde de öyle istekelrinizi istemediklernizi belliedin onlar bize göre yaşıyor mu benin bildiğim oğlumla mutluluğu bozulmasın die gelin el üstünde tutulur

yorumları okumadım belki yazan olmuştur.
kadının kullandığı ilaçları araştır bakalım ne hastalarına veriliyor, asıl sorunu ne kadının neyle savaşıyorsun?

O mutlu olacak diye kendi hayatini zehir etme. Giden gunler geri gelmez ama kalanlari hic etme. Varsin herkes kotu bilsin. Hayat sadece onun mutlulugu uzerine degil ki kaldi ki hic gitmiyor da degilsin. Cok dertse esin hergun ise gitmeden 10 dk ugrayip annesini gorsun.

yorumları okumadım belki yazan olmuştur.
kadının kullandığı ilaçları araştır bakalım ne hastalarına veriliyor, asıl sorunu ne kadının neyle savaşıyorsun?
Kimse söylemiyor devlet sirri mübarek evlerinde de nerde bilmiyorum . Eczaneye sorsam söyler mi

Şu cümleniz bana öyle iyi geldi ki ... çok teşekkür ederim

Kimse söylemiyor devlet sirri mübarek evlerinde de nerde bilmiyorum . Eczaneye sorsam söyler mi
Eczane soylemez belki ama lv ne e devlet sifresi al kendi telefon numaran ile. Ordan e devlette gorursun herseyi. Ya da eczaci bi arakadasin falan varsa tc yi verince gorur.

ben esimin ailesine gitmeyince, esim 1-2 saat sonra eve geliyor dayanamayip. Ben gidersem yaninda 6-7 saat oturuyoruz
Sende gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…