Sizce ben kötü gelin miyim

Acikca diyeyimmi bu durumdan seni sadece esin kurtariri herkes anasini tanir eger hala.gidelim derdindeyse yol verin kendisine

Maşallah çok sabirlisiniz. Ben yapamazdım. Siz de doktora gidin ilaç verdi sinirlerim bozulmuş diyin tedavi görmeye başladım falan diyin çıkmayın evden bir de laf atın ortaya kV beni Delirtti diye tamamdir

7 ay içinde evlilik, afedersiniz de yangından mal mı kaçırıyordunuz
olacakları tahmin edememenize çok şaşmamalı.
en güzeli eşinizle konuşup anlaşmak

Bir şey yapman da gerekmiyor zaten
Neredeyse kendini suçlu hissedeceksin
Gelin gelmiyor diye hastalanıp yataklara düşecek hali varsa umarım hiç kalkmasın yatakta geçsin ömrü
Kabahat eşinin, hala seni sebep görebiliyor ise, annesinin normal olmadığını kabul edemiyor ise çok işin var bu adamla

O demek ki bu yolla sahtece yasiyor seninki dogal olanı bence gitme ne denirse densin az git öz git..

Yinee klasik anne baba bagimlisi es ve kafayi siyirma noktasina gelmis bir kadin..
Evlendirmesinler bu adamlari artik! Laf olsun diye evlendiriyorlar oldu olacak tasma takip gezdirin tam olsun evcil hayvan mi bu yahu!
Annesi,babasina laf geciremeyen erkekten daha erkegiz kimse kusura bakmasin.
Sevgi,saygi baska bisey.Bogulmaz mi insan hic mi kendini kotu hissetmez bu kadar baski varken? Caresizlik,zor..
Allah yardimciniz olsun..

O zaman bırakacaksınız ne hali varsa görsün.
Size gelip fitne sokmaya çalışan insanlara da “ben gitmem gerektiği kadar gidiyorum, daha fazlasını gideceksem ayrı ev olmasına gerek yok. Siz kayınvalidenizi ne kadar sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?” Diyeceksin kapayacaklar çenelerini.
Kayınvalide etkinizi övdüğünde de “hani anne nerde şu an eltim? Çok seviyorsa sizi çalışmasaydı da gitmeseydi başka şehre. Demek ki o kadar da bayılmıyormuş” diyeceksin.
Siz ezik durdukça eziyor insanlar sizi. Niye bu konunun sorumlusu siz olasınız ki?

Bu kaynanalar gelini kuma gibi görmekten kıskanmaktan vazgeçmek zorunda.
Oğlunu sen öyle yapmadın. Bi insan bi senede değişmez. Demek kendisi yetiştirememiş...
Bencil insanlara kendini anlatsanda anlamazlar. Seni bi kere takmış kafaya ne yapsan onu değiştiremezsin. Eşinle kötü olma yeter bence.
En güzel günlerini zehir etmişler. Ağlama üzülme. Boşver.

evliliğin ilk günü balayı çifti aranmaz, hadi aradılar diyelim çalan telefon açılmaz, hadi açıldı diyelim münasip bir şekilde kapatılır, ilk kısmı okuyunca bile gerisini okumaya gerek kalmıyor.. keşke o telefonu hiç açmasaydı eşiniz..

Aynen canım gerçekten beni kafaya takti . Gözü sürekli üstümde sofrada mesela ne yeyip yemedigimi surekli takipte niye ondan yemedim niye bundan almadin hadi cigmeyip durma bilmem ne ben bile farkinda degilim neyi almadigimin . Niye gözün daldı ne düşündün. Niye ic cektin niye ofladin . Aklına ne geldi . Eşime bişey diyorum yattığı yerden duyuyor kulağı hep bizde ne oldu ne dedin . Görümcemle konuşuyorum ne diyosun . Inan gözünü kulağını benden almıyor niye bakıyorsun noldu ki diyorum yok bişey olmadı diyo. Çevremdekiler bu kadın seni gözüyle devircek çok oku felak nas diyo

Daha önce kaynananıza gitimyor muydunuz evlenmeden önce anlamadınız m ayrıca anlamadım ki daha yeni evlisiniz eşiniz nasıl gidip geceye kadar oturuyor burada sorgulamanız gereken eşiniz de ayrıca. Ama eltinizle ilgili size hak veremedim. Ne demek onlar çok çıktılar gezdiler hevesi yoktu çok gidiyordu demek falan. Bunun çok gezmekle ne alakası flört farklı evlilik farklı o anlaşıyordur sorun yoktur gidiyordur yani gidiyor diye çıkarımlar yapmak ikiyüzlü demek çok saçma yani eltinizle arası iyiyse de olsun. Öyle bir rahatsızlığı varsa da kimse sizin yüzünüzden olduğnuu dememiş ki yine siz kendinizce çıkarımlar yapmışsınız gitmeyi de azaltmışsınız böyle devam edin takmayın

Iyi gelin olsan madalyamı verecekler,kötü gelin olunca elenecekmisin...neyin yarışı kimin gözüne girmek istiyoruz...gelin ney insan değilmi doğrusu yanlışı olmazmı hisleri yokmu...ben herkesi olduğu gibi kabul ediyorsam benide bu şekil kabul etsinler...benim için kendini değiştiren varmı

Canım yani atanmaktan falan bahsettiğine göre en kötü ihtimalle lise üniversite mezunu falansın kusura bakma da cahil değilsin gitmiyorum yapmıyorum demek zor değil otur evinde KPSS çalış al sana mis gibi bahane, hem sanane kv hasta olduysa ilaçlar kullanıyorsa o onun psikolojik problemleri seninle ne ilgisi var ki neden kendini suçluyorsun, amannn bu kadar her şeyi kafana takarsan genç yaşında hasta olursun benim kv de düğünümde nişanımda bayıldı krizler geçirdi meğer dikkat çekmek için yapıyormuş 2 senedir yaşıyor yani hiç de bişiy olmadı, gelmiyorlar da gitmiyorum da ohh kafa rahat, hem bu devirde kaynana evine gidip temizlik yemek yapan gelin mi kalmış ya annem 66 yaşında 4 gelinimiz var hepsi ablam gibidirler ama annemizin evini temizlemek ablamla bana düşer hiç gelinlerimizden beklemedik oyle bir şey yapmalarını

Kimseyi ikna etmeye mecbur değilsin . Sikbogaz etmeseler kendin gideceksin belki bi bırakın insanlar alissinlar birbirine değil mi .

İlk günün sabahı ne işiniz varmıs esinde iş yok malesef bir de seni suçlu psikolojisine sokmuşlar hep beraber şaka gibi .

Kv lere kalsa yatmaya bile gidemezsin evine ne olacak ki ama eş dediğin denge kuracak bittiı. Kv de 3 gün ağlar 5 gün ağlar alisir kurulan düzene .

Gittiğin halde yaranamamissin elini eteğini çek gerçekten gitme de anlasınlar .
Esin çok istiyorsa kendi gitsin karışma ama şu halde gitmeye devam edersen daha çok üzerine geleceklerdir .

Siz kv nizin hizmetcisi misiniz ?
"Gitmiyorum. Com istiyosan sen git annene hizmet et." de ve takma.

Haftada bir bile gitmen çok öyle kadına. Dengeyi kuracak olan esiniz, siz değilsiniz.

Söyle anlatmaya çalışayım . Farklı şehirlerdeydik tabiki gelip gittik ama çok kurnaz kv laf soktu şakaya vurdu kızımsın benim ben seni hiç gelin olarak görmüyorum vs vs dedi tabi bende de bi anne hasreti inandım ...

Eltime gelince çok gezmişler yalnız dolaşmaktan heveslerini almışlar demek istedim . Çünkü evlendikleri ilk gün görümcem onlarla sinemaya gitti eltim zaten 5 yıldır kaynimla sinemaya gitmekten bikmis onun için bi anlamı yoktu ama biz eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için bi cok şeyi evlendikten sonra ilk kez yaşadık ve çoğunda görümcem kv kp de dahil oldu ben de haliyle bozuldum . Çünkü hiç baş başa kalamadık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…