Dediginiz gibi insan kendi isteyecek değişmeyi. Kayinvalidem halinden memnun . Cunku artık iş yemek yapmamak misafir kabul.etmemek için bi bahanesi var halsiz ve yorgun ve uyksu var ...herkes onun bu hâline şaşırıp noldu noldu diye sorunca daha çok hoşuna gidiyor duzelmek.istedigini sanmıyorumİlaç kullandım tabi ki. Benim özellikle uyku sorunum vardı o yüzden uyku ilacı kullandım. 1 sene boyunca da antidepresan kullandım. Bu arada ayda bir kontrole gittim doktora. Bir yandan da hayatımı düzene soktum. Ben istedim yani iyileşmeyi, ki psikolojik hastalıklarda en önemlisi bu.
Kayınvalidenizi ilaçlar bu kadar kötü yapıyorsa doktora durumu anlatsın, belki değişiklik yapar. Ya da aynı zamanda terapi de alsın. Eşinize anlatın bunu, o ikna eder belki annesini.
Sorun sizin sürekli gitmenizle çözülecek bişey değil. Öyle olsa doktor ilaç da vermez zaten. Demek ki daha büyük bişey. Eşiniz de annesi bu durumda diye tabi ki üzülür çok da normaldir bu. Önemli olan önce sizin kendinizi suçlamamanız, sonra da çevredeki insanları üsluplu bir şekilde susturmanız.