• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce bayanların erkek kuaförlüğü yapması doğru mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aman amaan kadın erkeğin saçını mı kesermiş tüü ..

tecavüz de eder canım o da olur

erkekle kadın aynı yerde bulunmamalı yoksa hemen birbirlerine asılır sevgilililerinizi yer o kadınlar o yüzden kuaför olmuşlardır

okullarda da ne 1 metresi ya 5 metre olmalı kızla erkek arasında yoksa mazallah herkes herkesten hamile kalır eğitim öğretim yeri olmadığı için tabi..hatta neden aynı okuldalar.aynı otobüste de olmamalılar

ne alaka demeyin çok alaka. erkekle kadın yan yanaysa kesin bişey yapıyolardır zihniyeti bırakılmalı

tamam asılan kadın/erkekler varda ağzının payını vermesini biliyo musun bilmiyo musun? buna bakar buna

..ki ben erkek kuaförlerin bayanlar için daha güzel saç yaptıklarını düşünüyorum..belki kadınlar da erkeklerin saçını iyi yapar hemcinslerini sinir etmeyi amaçlamadan

kayinvalidem erkek kuaforuymus eskiden :) simdi calismiyor ama esimin sacini hep o keser cok da becerikli :1:
kisacasi neden olmasin gayet de guzel oluyor :)

Son düzenleme:
kuzum yaaa valla sen bence bu işe başla.Bak ilk müşterini bile buldum abim :)))
giderim dedi hem bayanlar bu konuda daha yatkın olurlar diyor anlıyacağın ilk müşterin hazir canımcım

mrb kızlar bügün yoldan geçerken tesadüfen bi erkek kuaförünün içinde bi bayanın erkek saçını keserken gördüm yine bi kaç gün sonra yine aynı yerden geçerken yine aynı bayanın bu sefer başka bi erkeğin saçını kesiyordu sonradan öğrendim ki o kadın o işyerinin sahibiymiş bana biraz tuhaf geldi kızlar sizce bu doğru mu?
:) Geçen tvde gösteriyorlardı.Estetik bir görüntü olduğu söylenemez ama bu işin bizcesi;erkekler için durum öyle değildir tabi :) amaçta bu değil mi zaten erkek kuaföründe bayan personellerin çalışması erkek müşteri talebini arttırır

evet canım görüşlerine aynen katılıyorum erkeklerin çoğu bayan kuaförleri daha başarılı buluyor buda bi gerçek

Ben katılmıyorum, uzun süre ayakta durmak, heleki yoğun gür saçları olanlar varsa onlarla bir elde fön makinasıyla uğraşmak bir bayan için fiziksel açıdan epey yorucu, aynı şekilde dişçilerde öyle, diş için son gidişimde bayan dişçi olunca epey zorlandı ve düzelmesi için uzman bay dişçiye gittim ve ağrılardan kurtulabildim, amaç ekmek parası olduğu sürece bay bayan farketmez diyorum ancak fiziksel güç de girerse işin içine tabiki bay kuafor tercih edilmeli ama bu kişinin sanatında ne kadar iyi olduğuna bağlı, bununda ayrımı yok sonuçta yetenek işi.

valla şekerim bende sana katılmıyorum çoğu ağır işlerde çalışan bayanlar var ki erkeklerden daha ağır işleri çok rahatlıkla yapıyor örnek vermek gerekirse kadın özel herakat polislerini düşün en ağır şartlarda eğitim alıyorlar erkek meslektaşlarının aldığı eğitimin aynısını onlarda alıyorlar ayrıca erkek devlet büyüklerinin kadın koruma kullandıklarına tv de şahit oluyoruz erkekleri bile koruyorsak artık herhalde kuaförlüğe diş hekimliğine gücümüzde yeter zavallı bi yaratıklar değiliz yanii

Son düzenleme:
ya kızlar haksızmıyım yanii görüşlerimde ?

Zavallıyız demedim canımcım, kişisel tercih meselesi ben diş konusunda hemcinslerime güvenmiyorum demek istiyorum, mesela catering, peyzaj vs desen bayan olmalı diye düşünürüm ama konumuz kuaförlük ve sen ısrarla bayan da bayan diyorsun, ne yapalım şimdi boykot edip ekmek yedirmeyelim mi o insanlara, gitmeyelim mi bay olup bayan kuaförlüğü yapan işyerlerine. Bence bu daha çok senin türbanlı oluşunla alakalı benim kuaförüm bay ve gayet de memnunum.

kızlar geçen gün gazetede bi haber okudum ankarada kadınlar erkek kuaförü olmak için sıraya girmişler balonları traş ediyorlardı :) önüzdeki yıllarda artık erkek kuaförlüğü bayanların mesleği olacak gibi

evet burası türkiye kadınlar erkeklerin saçını kesebilir ama bazı arkadaşlar kadınların saç kesme becerileri olmadığını savunuyorlar

ben şu an sadece gülüyorum :D hakikaten en basitinden jinekologlara bakın... tabi ki onlar doktor tıpta ayrım olmaz da hayattaki bu ayrım ne bir erkeğin kalkıp sizce bayan kuaforunde erkek çalışması normal mi diye bir başlık açtıgını hayal edebiliyor musunuz ? hiç kimse acaba insanlara ters gelir mi diye meslegini yapmayacak değil ekmek parası peşinde herkes.kime ters geliyorsa gitmeyiverir olur biter.bir hukukcu olarak bayanlar erkek kuaforunde calısamaz diye bir yasa olmadıgını belirtiyor kadınlar kadınları ezmeyi yaftalamayı bıraktıgı anda kadın sorunu falan kalmayacak bu ulkede tezimi yine dogruluyorum...

Back