• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce bayanların erkek kuaförlüğü yapması doğru mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben kıskançlık açısından sormuştum kızlar bide lütfen sağlık sektörünü bu konuya dahil etmeyelim çünkü o çok ayrı bi konu konuyu saptıran arkadaşlar var ne yazik ki

Neden kiskanayim yemeyecek ya sevgilimi, sacini kesecek. Eger sevgilim sacini kesecek olan kiza ters bir hareket yapacaksa öyle sevgili olmaz olsun zaten. :47: Evet saglik ayri bir konu, saglikta ayip olmaz derler ama kimileri onu da hos karsilamiyor malesef, asil saptiran biz degiliz yani...
Bu konuyu nicin actiniz asil ona anlam veremedim... Böyle bir meslek mi düsünüyorsunuz ya da cevrenizde bu meslegi düsünen birileri mi var?

Neden kiskanayim yemeyecek ya sevgilimi, sacini kesecek. Eger sevgilim sacini kesecek olan kiza ters bir hareket yapacaksa öyle sevgili olmaz olsun zaten. :47: Evet saglik ayri bir konu, saglikta ayip olmaz derler ama kimileri onu da hos karsilamiyor malesef, asil saptiran biz degiliz yani...
Bu konuyu nicin actiniz asil ona anlam veremedim... Böyle bir meslek mi düsünüyorsunuz ya da cevrenizde bu meslegi düsünen birileri mi var?

Alın teriyle icra edilen hiçbir mesleğin ayıbı olmaz canım
Konu sahibi,konuyu saptırmıyoruz yani :34:

Saci kesen bayaninda,önüne oturan erkeginde nefsiyle,edebiyle ilgili bir sorun yoksa hic bi problem olmaz.Benim esimin kuaförü bayan ,benimkide erkek ve simdiye kadar hic bi sorun yasamadik herkes birbirine gayet seviyeli.Bir bayanin esimi tras etmesi yada sacini kesmesi beni hiiiic rahatsiz etmiyo cünkü esime guveniyorum.Esini bayan kuaförden kiskanan bayanlarin eslerine guveninde bir sorun vardir diye düsünüyorum.Birde burasi TÜRKIYE demis bi arkadas evet Türkiye iran degil yani.Bi bayanin yine bi bayana bu tür yaklasimi bence hic hos degil.Namusuyla edebiyle parasini kazansinda ister kuaför olsun ister soför:65:

kızlar bende kafa koydum erkek kuaförü olacam:66: erkek saçı kesmek kolay mı acaba bakalım en kısa zamanda başlıyorum bu mesleğe yorumlarınız için sağolun varolun hepinize mutlu günler...

Neden dogru olmasın ki erkekler bayan kuaförlüğü yapıyor kadınlar neden erkek kuaförlüğü yapmasın:61:

Geçen gün tvde baktım bu işe ve ben yapamazdım yani başka adamın saçına başına sakalına dokunmak onu kesmek aslaa bana göre değil yapabilirim diyene saygım var tabii herkesin kendi seçimi ve en doğal hakkı..Ama dediğim gibi bana göre değil...:70:

evet bencede yaa erkek kuaförlüğü bayanların yapacağı meslek değil çünkü hiç bi erkek eşinin başka bi erkeğe dokunmasını istemez türkiyede olmaz

ankarada var canım mesala benim oturduğum yere çok yakın bi ara küçük erkek yeğenimi götürdüm saçlarını erkek kuaförlüğü yapan kadına kestirdim çok güzel saç kesiyor kadın inan makası konuşturuyor kadın yaa erkeklerde çok memnun çok güzel saç ve sakal kesiyor diyorlar biz bayanlarda hala kadın bayan kuaförler güzel saç kesemiyor erkek bayan kuaförler daha güzel kestiğine inanıyoruz erkeklerde kadınların daha iyi saç kestiği kanatindeler sizce hangisi doğru ?

Eşimin saçlarını ben kesiyorum geçen televizyonda izledik eşim kuaföre gitmeyi sevmez titizdir ben dedim keşke burada olsa bak bayanlar temiz olur burada olsa giderdin diye kıskanacak ya da garipsenecek bir durum yok bence.

Ayrıca bence insanlar aşmalı bu saçma güvensizlikleri erkek kuaföre kadınlar gidebiliyorsa kadın kuaförede erkekler gidebilmeli. Sözde erkek egemen bir toplumuz adamlar saçları yıkarken başa masaj yapar fön çekerken saçlarıyla oynar kadınların erkekler buna laf etmezde kadın kuaför oluncamı burası Türkiye olur yani aşılmalı bunlar...

canım tv de ne gördünüz erkek kuaförlüğü yapan bayan mı peki nerdeydi bide eşinin saçını sen kesiyormuşun nasıl öğrendin şekerim yaa erkek saç kesimini:66:

bende esimin sacini kesiyorum,o kadar alisti ki ben gönderiyorum kuaföre o gitmiyo illede sen kes diyo hem kuaförüde bayan yani

Back