- 31 Mayıs 2008
- 1.286
- 3
- 62
- Konu Sahibi kaderim_48
arkadaşlar sizce aşk ile sevgi arasındaki fark nedir.?yorumlarınızı bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ask anlık bı olay bı gun bırıne cok asık olursun 1 sn. bıle cıkmaz aklından ama baska gun dıgerını gorur ona asık olursun.. bence bole bısı ama sevgı ole degıl o kalıcı kolay kolay cıkmaz beynınden kalbınden dusunden..önce asık olursun zaten eger sende kalırsa askın o zaman ılerledıkce sevgıde olusur ve ıkısı bı yerde muhtesem olur...:nazar[/CENTER]:
bence de...aşk gelip geçici...sevgi kalıcıdır...hem aşık olup hem sevebilmek...işte olay orda bitiyor...
Bence;
Birini seviyorsan eğer mutlaka bir sebebi vardır.
Ama aşık olduğun kişi hakkında mesela sana hiç uymayan biriyse,nasıl böyle bir kişiye aşık oldum diye sorgularsın kendi içinde...
Sevdiğin insanı mutlaka bir sebepten dolayı seviyosundur,ama aşık olduğun kişiye nedensizde aşık olabilirsin.
Aradaki fark budur bence.
aşk bence onu ulaşılmaz gördüğünde oluşan bir duygu kavuşup onunla olmaya başlarsan bu duygu yerini ya alışkanlığa yada sevgiye bırakır ki sevgi duyguların en güzeli en asili ve en kalıcısıdır.
bencede kesinlikle katılıyorum:lepi:
Ne demiş Aşık Veysel...
Seversin, kavuşamazsın... aşk olur...
Tek fark var oda cinsellik... aşkta, üst sıralardadır... sevgide ise son sıralarda....
aşk bi anda hızla olur ama sonra geçer sevgi ise zamanla tanıdıkça olur ve kalıcıdır