- 28 Mayıs 2021
- 1.226
- 411
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar bir arkadaşım var iyi anlaşıyoruz, derdimizi , sıkıntımızı paylaşıyoruz. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken arkadaşım birileri hakkında bazı söylemleri oluyor ve canım sıkılıyor. İş yerinden bir arkadaş araba aldı . Manuel arabası ama cesaretli her yere arabasıyla gitmeye çalışıyor . Benim arkadaşım işte bu kız hakkında x her yere gidiyor baksana çok fena ben kaç yıldır sürüyorum nasıl yapıyor ben hala süremiyorum.O kız mesela cilt bakımına merkeze gidecekmiş duymuş bunu bu kız hiç durmuyor her şeyi yapıyor baksana . Parayı nasıl buluyor bir de bize bak vs diyor ben de dedim sen de gidebilirsin ne var bunda dedim. İşte birileri bir şey yapınca bak şu nasıl evlendi oh şimdi rahattır vs biz şöyleyiz biz kaldık burda vs laflar ediyor ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı galiba ilk zamanlar fark edemiyordum ama bu durum garip geldi bana . Sizce arkadaşım niye böyle ve bundan dolayı mesafe koyulur mu bilmiyorum. Ben kendime odaklanan birisiyim hiç birisine bakıp aa şu bunu yapıyor ben kaldım demem mesela kendimle uğraşıp, kendimi geliştirmeye çalışıyorum o yüzden başkasını göremiyorum odak noktam ben oluyorum.