• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
Mali durum dışında söyledim aslında
Tabiki onunda etkisi vardır ancak m yavaş beypazarındada çok iyi değildi bence
Yönetim olarak
Ankara çok daha kompleks çok daha büyük ve zor bir şehir
Dahada kötüye gider gibi geliyor
Tabi ilçe belediyeleri bir nebze bu durumu kapatabilir
Bakalım
Hayırlısı
En önemli şey mali durum sonuçta o olmayınca işler eksik kalır. Ben nedense kendine güvenen bu kadar kişinin yüzünü kara çıkarmamak için elinden gelenin fazlasını yapacağına eminim.

Mali durum dışında söyledim aslında
Tabiki onunda etkisi vardır ancak m yavaş beypazarındada çok iyi değildi bence
Yönetim olarak
Ankara çok daha kompleks çok daha büyük ve zor bir şehir
Dahada kötüye gider gibi geliyor
Tabi ilçe belediyeleri bir nebze bu durumu kapatabilir
Bakalım
Hayırlısı
Bide yavaşı deneyin bakalım birşey kaybedilmez belki daha iyi olucak denemeden bilemezsiniz bidaha ki seçimde değişir kaldıramazsa ne de olsa ;)

Bide yavaşı deneyin bakalım birşey kaybedilmez belki daha iyi olucak denemeden bilemezsiniz bidaha ki seçimde değişir kaldıramazsa ne de olsa :KK66:
İnşallah iyi olur
Hangi parti olduğu çokta önemli değil belediye seçiminde
Önemli olan şehre neler katacağı
Bekleyelim görelim :)

En önemli şey mali durum sonuçta o olmayınca işler eksik kalır. Ben nedense kendine güvenen bu kadar kişinin yüzünü kara çıkarmamak için elinden gelenin fazlasını yapacağına eminim.
Hep chp nin yönettiği ilçelerde yaşadım :)
Yani hepmi kötü olur
Bizemi denk geldi bilemiyorum
Sebebinin sadece mali durum olduğunu düşünmüyorum
Diğe partilerede daha az ödenek veriliyor ama adamlar çalışıyor
Yada chp den gidelim
Hep kötü değil elbet
Mesela eskişehir
Eskişehiri uçurdu chpli başkan
Nitekim yine seçildi
Hakediyordu
Demek istediğim bu aslında
Kişi önemli

Yeni gördüğüm bi videosu ve twiti temelliye verdigi cevap ....insallah samimisindir..... yoksa ahhh......vardır bir hayr demekten başka bisey kalmadı.....

Keske mansur yavas kazansa.. Ama bu gozler ne secimler gordu i.melih gökçek zamanında.. Kesilen elektrikler, trafolar, kediler.. Degisen bi sey yok ki

Cok sukur Mansur Yavas aldi..
Fakat su elektrik kedi trafo meselesi bu sefer istanbul icin mi deneniyor bilmem.. Uc saate yakindir anadolu ajansi rezilligini izliyoruz

Suan ankarada degilim ama has ankarali olarak yerlisi olarak pest diyorum pest bu insanlar okadar emek yaptı tren garlari parklari hava limanlari tertemiz bir yer copluk bile bırakmiyor bunlari yapan iscilerin emekleri nerde pest poset için ben satmazdim yani ama herkesin kendi görüşü tabiki benimde görüşüm bu görelim neler olcak bakalim ankara için hersey yapiliyor zaten hazirci neler yapcak merak ediyom saygilar :KK25:

Suan ankarada degilim ama has ankarali olarak yerlisi olarak pest diyorum pest bu insanlar okadar emek yaptı tren garlari parklari hava limanlari tertemiz bir yer copluk bile bırakmiyor bunlari yapan iscilerin emekleri nerde pest poset için ben satmazdim yani ama herkesin kendi görüşü tabiki benimde görüşüm bu görelim neler olcak bakalim ankara için hersey yapiliyor zaten hazirci neler yapcak merak ediyom saygilar :KK25:
Ne?
Anlamamı sağlar mısın?

Tren garları derken??? Nerde mesela... Gökçek bundan belki 50 yıl önce yapılan esenboğa havaalanından başka bir havaalanı yaptı da nammkörr Ankaranın haberi mi yok...Yazıyorsunuz, fanatiksiniz anladık, ama azcık mantıklı yazın ne olur

Tren garları derken??? Nerde mesela... Gökçek bundan belki 50 yıl önce yapılan esenboğa havaalanından başka bir havaalanı yaptı da nammkörr Ankaranın haberi mi yok...Yazıyorsunuz, fanatiksiniz anladık, ama azcık mantıklı yazın ne olur
Benim görüşüm bu kardeşim tartışma açmaya gelmedim belki yasınız benden olgundur ama ben Ankara’daki rahatlığımı sundum sadece.

Back