- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Görüş farklı şeydir, bilmediği gerçeklerle yorum yapmak farklı şeydir...Benim görüşüm bu kardeşim tartışma açmaya gelmedim belki yasınız benden olgundur ama ben Ankara’daki rahatlığımı sundum sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüş farklı şeydir, bilmediği gerçeklerle yorum yapmak farklı şeydir...Benim görüşüm bu kardeşim tartışma açmaya gelmedim belki yasınız benden olgundur ama ben Ankara’daki rahatlığımı sundum sadece.
Ben görüşümü söyledim kimseye anlatmaya gelmedim siyaset tartışamam ama kendi görüşü hizmeti çok akpartilin okadar .
Sorsan ampülü de biz icat ettik diyecekler.Tren garları derken??? Nerde mesela... Gökçek bundan belki 50 yıl önce yapılan esenboğa havaalanından başka bir havaalanı yaptı da nammkörr Ankaranın haberi mi yok...Yazıyorsunuz, fanatiksiniz anladık, ama azcık mantıklı yazın ne olur
unutulmamalıdır ki adalet birgün herkese lazım olurO değilde bi savcı sayan durumu vaka bulursa mansur yavaş ile ne gülerim
+100000Daha öncede kazanmıştı Mansur Yavaş. Bu ilk zaferi değil. Sadece bu sefer Adalet yerini buldu.
Elbet.....bugün bize lazım mesela ....bkz İstanbul için basın açıklaması.....unutulmamalıdır ki adalet birgün herkese lazım olur
siz adaleti bunca zaman hiç ettiğinizin farkındamı değilsiniz yoksa görmezden mi geliyorsunuz bu konuda siz ve sizin gibileri henüz anlamış değilimElbet.....bugün bize lazım mesela ....bkz İstanbul için basın açıklaması.....
İslak imzali 130 ak parti oyunu sisteme 1 olarak girilen uckagittan bahsediyorum....Ayrıca gecen.seferlerden calamadiklarindan cigirtkan ....simdi caldiklarindan sessizler .....biraz vucut dili okursaniz imamogluna bakın bi hallt yedik ama bakalim gibiydi....Ankara icin bisey diyemem gönlüm tabiki ak parti olmasiydi...Ancak surpriz olmadı....İnsallah oda hayırlı olur Ankara için sonucta saga evrilen biri gibi gibi...siz adaleti bunca zaman hiç ettiğinizin farkındamı değilsiniz yoksa görmezden mi geliyorsunuz bu konuda siz ve sizin gibileri henüz anlamış değilim
bknz basın açıklaması derken ne demek istedin takip edemedim gene ne üçkağıt çevirdiler acaba
Kaynak?İslak imzali 130 ak parti oyunu sisteme 1 olarak girilen uckagittan bahsediyorum....Ayrıca gecen.seferlerden calamadiklarindan cigirtkan ....simdi caldiklarindan sessizler .....biraz vucut dili okursaniz imamogluna bakın bi hallt yedik ama bakalim gibiydi....Ankara icin bisey diyemem gönlüm tabiki ak parti olmasiydi...Ancak surpriz olmadı....İnsallah oda hayırlı olur Ankara için sonucta saga evrilen biri gibi gibi...
Basın açıklamasında belgeleri gösterdi.Kaynak?
Ha yine alamaz belki yıldırım....ancak bu yapilan uckagidin zirvesidirKaynak?
Pest ne demek "pes" mi demek istediniz.yoksa benim bilmediğim başka bir anlamı var mı? SaygilarimlaSuan ankarada degilim ama has ankarali olarak yerlisi olarak pest diyorum pest bu insanlar okadar emek yaptı tren garlari parklari hava limanlari tertemiz bir yer copluk bile bırakmiyor bunlari yapan iscilerin emekleri nerde pest poset için ben satmazdim yani ama herkesin kendi görüşü tabiki benimde görüşüm bu görelim neler olcak bakalim ankara için hersey yapiliyor zaten hazirci neler yapcak merak ediyom saygilar
af buyur da hangi basın !?Basın açıklamasında belgeleri gösterdi.
hangi basın olduğuyla değil elindeki ıslak imzaların sisteme girilme oranlarını gösteren görsele odaklanalım .Ki haklısınız ne A habere ne muhalif basına güvenmiyorum .Bu şaibedir bakın .Aynı belgelerle chpde çıksın gerekirse ya oylar tekrar sayılsın ya seçim tekrar yapılsın . Ha yine imamoğlu alsın eğer haketmişse yapacak bişey yok . Ama istanbulda imamoğlu alamaz .Ankara'da yavaşın almasına şaşırmadım .Ama istanbul çok şaşırtıcı hemde çok . Heleki o kadar ilçede kazanıpta büyükşsehirde ne bileyimaf buyur da hangi basın !?
basına güven mi bıraktılar