- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
Ysk sonucları açıklamadan Binali yıldırımın afişleri sokaklara asılıyorsa, ysk 'nın açıklamasından sonra Ekrem İmamoglunun asılmasında ne provakasyonu olabilir.Eki Görüntüle 2253335 bu kargasada bu afişi bastirmismidir 30 saat uyumayan başkan
Kesin sonuçları açıklamadı itirazlar sürüyor ve siz bunun dün basıldığına inanıyor musunuz?Ysk sonucları açıklamadan Binali yıldırımın afişleri sokaklara asılıyorsa, ysk 'nın açıklamasından sonra Ekrem İmamoglunun asılmasında ne provakasyonu olabilir.
Niye basılmasın çok mu zor. İmamoglunun kendi mi ilgilenecek bununla. Yanında bu işleri yürütenler var.Kesin sonuçları açıklamadı itirazlar sürüyor ve siz bunun dün basıldığına inanıyor musunuz?
Eki Görüntüle 2253350Velhasil bunu ak parti yapıyorsada yanlış chp yapıyorsada
Bunun yanlış olduğunu iki ya da üç mesaj öncesi yazdım egem
Yaa tee seçim gecesi astirmak ayrı YSK İmamoğlu daha çok oy almıştır dedikten sonra astirmak ayri. İkisini aynı kefeye koymak...Eki Görüntüle 2253335 bu kargasada bu afişi bastirmismidir 30 saat uyumayan başkan
Çünkü biri Akpli o ne yaparsa doğrudur. Bunlara sorsan tasvip etmiyoruz derler ama hiç ses çıkardıklarını da görmedim.Ysk sonucları açıklamadan Binali yıldırımın afişleri sokaklara asılıyorsa, ysk 'nın açıklamasından sonra Ekrem İmamoglunun asılmasında ne provakasyonu olabilir.
Ben yanlış bakmışım tamam.Eki Görüntüle 2253335 bu kargasada bu afişi bastirmismidir 30 saat uyumayan başkan
Herseyi onlar yapinca normal chp yapinca yanlis ya imamoglunun secim oncesi teyzenin biriyle konusmasini izledim hersey pahali ispanak 10 lira olurmu diyor sonra imamoglunun chpden oldugunu ogrenince aninda ispanagin 10 lira olmasinin dogal nedenlere bagli oldugunu savundu:) chp olmasinda ispanagi 100 lirayada alirlar boyle insanlarin ulkeyi dusundugune nasil inanalim fanatizmden baska birsey degilSeçim akşamı afiş asanlar vardı, eko asıncamı sorun oluyor hemde ysk sonuçu açıkladığı halde..
Herseyi onlar yapinca normal chp yapinca yanlis ya imamoglunun secim oncesi teyzenin biriyle konusmasini izledim hersey pahali ispanak 10 lira olurmu diyor sonra imamoglunun chpden oldugunu ogrenince aninda ispanagin 10 lira olmasinin dogal nedenlere bagli oldugunu savundu:) chp olmasinda ispanagi 100 lirayada alirlar boyle insanlarin ulkeyi dusundugune nasil inanalim fanatizmden baska birsey degil
Bu daha evrimlesmis hali bence stockhom yaninda hicbirseyBunlar varya Stockholm sendromu kişiler ..
Bu daha evrimlesmis hali bence stockhom yaninda hicbirsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?