Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
bu kargasada bu afişi bastirmismidir 30 saat uyumayan başkan

Birde benim için su saatten sonra yıldırım´da alsa imamoglu'da alsa içe sinen bi sonuc olmayacak

İstanbul ve Ankara başlıkları karışık ilerliyorum galiba

Neyse bugün günlerden mavi otizmin farkına var

Ysk sonucları açıklamadan Binali yıldırımın afişleri sokaklara asılıyorsa, ysk 'nın açıklamasından sonra Ekrem İmamoglunun asılmasında ne provakasyonu olabilir.
Kesin sonuçları açıklamadı itirazlar sürüyor ve siz bunun dün basıldığına inanıyor musunuz?

Velhasil bunu ak parti yapıyorsada yanlış chp yapıyorsada

Ysk sonucları açıklamadan Binali yıldırımın afişleri sokaklara asılıyorsa, ysk 'nın açıklamasından sonra Ekrem İmamoglunun asılmasında ne provakasyonu olabilir.
Çünkü biri Akpli o ne yaparsa doğrudur. Bunlara sorsan tasvip etmiyoruz derler ama hiç ses çıkardıklarını da görmedim.
Ysk açıklamış İmamoğlu kazandı ama itiraz süresi var diye.
Sonra bir bakmışssın bütün İstanbul'a kazandık afişi astırmışlar; hala gelip kazanan İmamoğlunun afiş astırmasına laf atıyorlar

Ne oldu ya önceki seçimlerde chp oylarda hile var itiraz edeceğiz dediğinde ‘Atı alan Üsküdar’ı gecti.’ seklinde acıklamalar yaparken, hakkını arayan insanları tiye alırken şimdi size mi lazım oldu adalet?

Yaşattığınız her şeyi tek tek yaşayacaksınız böyle.
Çok keyifliyim. Çırpınışları da çok büyük bir keyifle okuyorum. Daha çok yazın lütfen.

Seçim akşamı afiş asanlar vardı, eko asıncamı sorun oluyor hemde ysk sonuçu açıkladığı halde..
Herseyi onlar yapinca normal chp yapinca yanlis ya imamoglunun secim oncesi teyzenin biriyle konusmasini izledim hersey pahali ispanak 10 lira olurmu diyor sonra imamoglunun chpden oldugunu ogrenince aninda ispanagin 10 lira olmasinin dogal nedenlere bagli oldugunu savundu:) chp olmasinda ispanagi 100 lirayada alirlar boyle insanlarin ulkeyi dusundugune nasil inanalim fanatizmden baska birsey degil

Bunlar varya Stockholm sendromu kişiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…