Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
Ispanak vardı da ben mi içtim? Binealeyn…...

Hangi semtte oluyor bunlar bende izmirde yaşıyorum 20 yıldır da çöplerin içinde nerde yürüyorsunuz çok merak ettim nasıl iki farklı yorum dimi kızlar

@Bibbella Izmir'in copu ve alt yapı sorunu meşhurdur nasil görmüyorsunuz şaşırtıcıBelkide kendi pencerenizden baktığınız için size gorunmemis olabilir mi?siz nerde oturuyorsunuz çok merak ettim
bu arada Buca'da oturuyorum.iki farklı yorum derken?kısacası benim anlatmama gerek yok Izmir' i bilenler nedemek istediğimi anlamışlardır.yada siz Izmir'in gözde elit yerlerinde oturduğunuz için bilimiryorsunuzdur.oda mümkün degil

Bucanın alt yapı sorunu olduğunu biliyorum ama çöp sorunu yok annem şirinyerde oturuyor bende asansöre yakın oturuyorum işte izmiri biliyorum ve anlatiyorum nelerin meşhur olup olmadığını çok da iyi biliyorum he ayrıca başımızdakilere söyleyinde suriyelileri göndersinler geri etkileri çok büyük sağolsunlar

Chp'nin de eksik oyları var yalnız,tek taraflı değil.Chp kendi oylarını da mı çalmış ?

Ne güzel iste çıksın kaydırması çalması kayırması hepsi çıksın...belki oyu artar adayınizin daha iyi degil mi....

Yoo,ben itiraza karşı değilim zaten kimsenin aklında soru işareti kalmasın da şey çok komik ''chp oyları çaldı'' diyen insanlar olayın bu tarafını hiç görmüyor nedense

oğlum küçük olmasaydı size bi video çekip atmak isterdim ama malesef dışarı çıkamıyorum.evet Suriye'liler konusunda size katılıyorum, Gerçekten şansım olsa söylerim.çünkü Ak partinin tabanı bile bıktı.

Yoo,ben itiraza karşı değilim zaten kimsenin aklında soru işareti kalmasın da şey çok komik ''chp oyları çaldı'' diyen insanlar olayın bu tarafını hiç görmüyor nedense
O düşünce kişiyi bağlar

Demek ki vatandaş memnun tekrar oy vermiş. Millet iradesine saygılı olmak gerekir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Ben İzmir de yaşamıyorum ve uzun zamandır İzmir e gelmedim. Bunu da belirteyim.

AKP Binali Yıldırım ı hangi şehre koyarsa orası göçüyor. Diğer seçimde Binali Bey i Konya adayı yapmasını istiyorum yaşadığım şehir olarak.

Konya lı olduğunu biliyorum da Konya da yaşadığını bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…