Ispanak vardı da ben mi içtim? Binealeyn…...Herseyi onlar yapinca normal chp yapinca yanlis ya imamoglunun secim oncesi teyzenin biriyle konusmasini izledim hersey pahali ispanak 10 lira olurmu diyor sonra imamoglunun chpden oldugunu ogrenince aninda ispanagin 10 lira olmasinin dogal nedenlere bagli oldugunu savundu:) chp olmasinda ispanagi 100 lirayada alirlar boyle insanlarin ulkeyi dusundugune nasil inanalim fanatizmden baska birsey degil
Hangi semtte oluyor bunlar bende izmirde yaşıyorum 20 yıldır da çöplerin içinde nerde yürüyorsunuz çok merak ettimŞuan chp nin belediyecilik yaptığı şehirde yaşıyorum (Izmir) çöplük içinde yürüyoruz neredeyse, özellikle yaz aylarında kokudan sivrisineklerden yollardan geçilmiyor,neredeyse evlerimizin içine girecek.13 yıldır Izmir de yaşıyorum bir gün olsun gormedimki sokaklar temizlenmiş gerçi çöpler toplansinda kendi sokagimixi temizleriz. nisan ayına girdik bi yağmurda iş yerleri, alt kat evler su içinde kalacak alt yapısı olmadığı için..Ist gittiğimde 7/24 çevre temizligi yapılıyor. inanın Izmir de böyle bişey olmadığı için hayranlıkla izliyorum.yani sözün kısası güzelim Izmir koca bir Tasla
Bucanın alt yapı sorunu olduğunu biliyorum ama çöp sorunu yok annem şirinyerde oturuyor bende asansöre yakın oturuyorum işte izmiri biliyorum ve anlatiyorum nelerin meşhur olup olmadığını çok da iyi biliyorum he ayrıca başımızdakilere söyleyinde suriyelileri göndersinler geri etkileri çok büyük sağolsunlar@Bibbella Izmir'in copu ve alt yapı sorunu meşhurdur nasil görmüyorsunuz şaşırtıcıBelkide kendi pencerenizden baktığınız için size gorunmemis olabilir mi?siz nerde oturuyorsunuz çok merak ettim
bu arada Buca'da oturuyorum.iki farklı yorum derken?kısacası benim anlatmama gerek yok Izmir' i bilenler nedemek istediğimi anlamışlardır.yada siz Izmir'in gözde elit yerlerinde oturduğunuz için bilimiryorsunuzdur.oda mümkün degil
an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkda
Ne güzel iste çıksın kaydırması çalması kayırması hepsi çıksın...belki oyu artar adayınizin daha iyi degil mi....Chp'nin de eksik oyları var yalnız,tek taraflı değil.Chp kendi oylarını da mı çalmış ?
Ne güzel iste çıksın kaydırması çalması kayırması hepsi çıksın...belki oyu artar adayınizin daha iyi degil mi....
oğlum küçük olmasaydı size bi video çekip atmak isterdim ama malesef dışarı çıkamıyorum.evet Suriye'liler konusunda size katılıyorum, Gerçekten şansım olsa söylerim.çünkü Ak partinin tabanı bile bıktı.Bucanın alt yapı sorunu olduğunu biliyorum ama çöp sorunu yok annem şirinyerde oturuyor bende asansöre yakın oturuyorum işte izmiri biliyorum ve anlatiyorum nelerin meşhur olup olmadığını çok da iyi biliyorum he ayrıca başımızdakilere söyleyinde suriyelileri göndersinler geri etkileri çok büyük sağolsunlar
O düşünce kişiyi bağlarYoo,ben itiraza karşı değilim zaten kimsenin aklında soru işareti kalmasın da şey çok komik ''chp oyları çaldı'' diyen insanlar olayın bu tarafını hiç görmüyor nedense
Demek ki vatandaş memnun tekrar oy vermiş. Millet iradesine saygılı olmak gerekir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!@Bibbella Izmir'in copu ve alt yapı sorunu meşhurdur nasil görmüyorsunuz şaşırtıcıBelkide kendi pencerenizden baktığınız için size gorunmemis olabilir mi?siz nerde oturuyorsunuz çok merak ettim
bu arada Buca'da oturuyorum.iki farklı yorum derken?kısacası benim anlatmama gerek yok Izmir' i bilenler nedemek istediğimi anlamışlardır.yada siz Izmir'in gözde elit yerlerinde oturduğunuz için bilimiryorsunuzdur.oda mümkün degil
AKP Binali Yıldırım ı hangi şehre koyarsa orası göçüyor. Diğer seçimde Binali Bey i Konya adayı yapmasını istiyorum yaşadığım şehir olarak.Bucanın alt yapı sorunu olduğunu biliyorum ama çöp sorunu yok annem şirinyerde oturuyor bende asansöre yakın oturuyorum işte izmiri biliyorum ve anlatiyorum nelerin meşhur olup olmadığını çok da iyi biliyorum he ayrıca başımızdakilere söyleyinde suriyelileri göndersinler geri etkileri çok büyük sağolsunlar
Konya lı olduğunu biliyorum da Konya da yaşadığını bilmiyordumDemek ki vatandaş memnun tekrar oy vermiş. Millet iradesine saygılı olmak gerekir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!
Ben İzmir de yaşamıyorum ve uzun zamandır İzmir e gelmedim. Bunu da belirteyim.
AKP Binali Yıldırım ı hangi şehre koyarsa orası göçüyor. Diğer seçimde Binali Bey i Konya adayı yapmasını istiyorum yaşadığım şehir olarak.
Konya lı olduğunu biliyorum da Konya da yaşadığını bilmiyordum
Konyalıyım evet. Konya da yaşıyorum.
Yavaş başkanım yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?