Hacı ankara 2014 seçiminde m.yavaş kazandı diye yattı, akp adayı kazandı diye kalktı. Olaya ilk buradan başla bakmaya.Ha yine alamaz belki yıldırım....ancak bu yapilan uckagidin zirvesidir
Ysk (aa) benim kurumum değil bu beni ilgilendirmez açıklamasını yaptı .Biz zaten veri akışından değil ıslak imzadan bahsediyoruz .Bu arada hacı değilim olsamda bu hitapdan hiç hoşlanmıyorum ibadet hitap için yapılmaz ,bu şekilde hitap etmezseniz sevinirim .Hacı ankara 2014 seçiminde m.yavaş kazandı diye yattı, akp adayı kazandı diye kalktı. Olaya ilk buradan başla bakmaya.
Şimdi adama sorarlar sonuçlar neden 4 saat boyunca bildirim yapmaksızın açıklanmadı?
Yine sorarlar ysk neredeydi?
Yine sorarlar anadolu ajansı neden akp ağzı ile iş yapıyor?
Ve yine yine sorarlar yandaş medya akşam neden oylar gelmedi diye yayın yapmadı?
Upsssss yoksa hükümet bu dalavereyi yapmak için mi oy akışını durdurdu
Işte onu diyorum bende, dün ysk kendi verilerini de kesti chp öne geçince ve hiç açıklama dahi yapmadı bu konuda. Ekrem bey yatıp uyusa neler olurdu neler..Ysk (aa) benim kurumum değil bu beni ilgilendirmez açıklamasını yaptı .Biz zaten veri akışından değil ıslak imzadan bahsediyoruz .Bu arada hacı değilim olsamda bu hitapdan hiç hoşlanmıyorum ibadet hitap için yapılmaz ,bu şekilde hitap etmezseniz sevinirim .
yalnız veri akışı arada 3 puan varken kesildi yanı Yıldırım öndeyken .Işte onu diyorum bende, dün ysk kendi verilerini de kesti chp öne geçince ve hiç açıklama dahi yapmadı bu konuda. Ekrem bey yatıp uyusa neler olurdu neler..
Eminim sizde bunun farkındasınız
L lamelifAmine yani çıkıp açıklamasını istediler ysk dan açıklama yapmadı ekrem bey önde vs diye. Hiç ama hiç açıklama yokIşte onu diyorum bende, dün ysk kendi verilerini de kesti chp öne geçince ve hiç açıklama dahi yapmadı bu konuda. Ekrem bey yatıp uyusa neler olurdu neler..
Eminim sizde bunun farkındasınız
Hayır, yanlış biliyorsunuz. Arada 0.06 lik fark vardı.yalnız veri akışı arada 3 puan varken kesildi yanı Yıldırım öndeyken .
Şuan chp nin belediyecilik yaptığı şehirde yaşıyorum (Izmir) çöplük içinde yürüyoruz neredeyse, özellikle yaz aylarında kokudan sivrisineklerden yollardan geçilmiyor,neredeyse evlerimizin içine girecek.13 yıldır Izmir de yaşıyorum bir gün olsun gormedimki sokaklar temizlenmiş gerçi çöpler toplansinda kendi sokagimixi temizleriz. nisan ayına girdik bi yağmurda iş yerleri, alt kat evler su içinde kalacak alt yapısı olmadığı için..Ist gittiğimde 7/24 çevre temizligi yapılıyor. inanın Izmir de böyle bişey olmadığı için hayranlıkla izliyorum.yani sözün kısası güzelim Izmir koca bir TaslaHep chp nin yönettiği ilçelerde yaşadım :)
Yani hepmi kötü olur
Bizemi denk geldi bilemiyorum
Sebebinin sadece mali durum olduğunu düşünmüyorum
Diğe partilerede daha az ödenek veriliyor ama adamlar çalışıyor
Yada chp den gidelim
Hep kötü değil elbet
Mesela eskişehir
Eskişehiri uçurdu chpli başkan
Nitekim yine seçildi
Hakediyordu
Demek istediğim bu aslında
Kişi önemli
Öncekini bende beğenmiyordumŞuan chp nin belediyecilik yaptığı şehirde yaşıyorum (Izmir) çöplük içinde yürüyoruz neredeyse, özellikle yaz aylarında kokudan sivrisineklerden yollardan geçilmiyor,neredeyse evlerimizin içine girecek.13 yıldır Izmir de yaşıyorum bir gün olsun gormedimki sokaklar temizlenmiş gerçi çöpler toplansinda kendi sokagimixi temizleriz. nisan ayına girdik bi yağmurda iş yerleri, alt kat evler su içinde kalacak alt yapısı olmadığı için..Ist gittiğimde 7/24 çevre temizligi yapılıyor. inanın Izmir de böyle bişey olmadığı için hayranlıkla izliyorum.yani sözün kısası güzelim Izmir koca bir Tasla
an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkdaHayır, yanlış biliyorsunuz. Arada 0.06 lik fark vardı.
%48.71
%48.65 idi
Ekrem bey öne geçti denildiği an oylama durdu.
Biz yinede adil bakalim, bende takipteyim.an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkda
Azizoglu donemi cok cok kotuydu,Soyer donemindede pek degisiklik olmadi.yani yerimizde sayiyoruz dahaÖncekini bende beğenmiyordumsayer iyi gider inşAllah.
InşAllah iyi olur, izmirde chp kimi çıkarsa alır denmişti zaten. Artık zaman gösterecek.Azizoglu donemi cok cok kotuydu,Soyer donemindede pek degisiklik olmadi.yani yerimizde sayiyoruz daha
hayırlı olan olsun ...Adaletli olsun gerekirse imamoğlu olsun hiç istemesemdeBiz yinede adil bakalim, bende takipteyim.
Bu güne kadar neden bulmadı da; bugünden sonra bulacak? Burda şunu mu demek istiyorsun? ''AKP ye engel olan suçludur.'' O zaman mansur Yavaş'a oy verenleri de atın.O değilde bi savcı sayan durumu vaka bulursa mansur yavaş ile ne gülerim
Bir sahtekarlık varsa bile emin olun bunun sorumlusu Chp değil Akpdir.an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkda
Nereye atınBu güne kadar neden bulmadı da; bugünden sonra bulacak? Burda şunu mu demek istiyorsun? ''AKP ye engel olan suçludur.'' O zaman mansur Yavaş'a oy verenleri de atın.
vauuuu ne ye göre kime göre farkında mısınız biz ak parti yandaşlarıBir sahtekarlık varsa bile emin olun bunun sorumlusu Chp değil Akpdir.
vauuuu ne ye göre kime göre farkında mısınız biz ak parti yandaşlarıevet içlerinde yanlış adam olabileceğini kabul ediyoruz.Ancak sizlerinki nasıl körü körüne bir bağlanmadır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?