Evet cok haklisin, ben yedek insan yani..Yoklamış egosunu okşamak istemiş size yazabilir de şans bile isteyebilir ama şunu unutmayın o 3 ayda daha iyisini bulsaydı adınızı hatırlamazdı kimse yerini yapmadan böyle rahat gitmez vardır onun gittiği bir yer
Onu hala seviyorum ve onun bana yakvarmisini istiyorum cunki gururumu o kadar kirdi ki anlatamam bile ama artik onunla hic bisey istemiyorumBana barışmak istiyorsunuz gibi geldi
Yeterince ısrar etsin de ben de lütfedip bi şans daha vereyim diyor bilinçdışınız
Sorunuza cevap vereyim; size aşık olduğu ya da sizi unutamadığı için değil, elinin altında durmaya devam edip egosunu besleyin istiyor
İki çift laf etseniz de bir şey değişmeyecek
Siz onun numarasını silin, ancak o zaman kazanırsınız
Bence deOnu hala seviyorum ve onun bana yakvarmisini istiyorum cunki gururumu o kadar kirdi ki anlatamam bile ama artik onunla hic bisey istemiyorum
ve bastan beri bana asik degildi sadece beni elinin altinda tutuyordu buyuk ihtimale
Onu hala seviyorum ve onun bana yakvarmisini istiyorum cunki gururumu o kadar kirdi ki anlatamam bile ama artik onunla hic bisey istemiyorum
ve bastan beri bana asik degildi sadece beni elinin altinda tutuyordu buyuk ihtimale
Benim ilk iliskim oldugu icin onu hep yukseklere koydum yukseklerde gördümBöyle birine neden 5 yıl? Baştan beri sevmiyordu diyorsun çok uzuuun yıl buBana göre bir psikoloğa da gitsen o kadar iyi olur ki. Toksik ilişkini mutluluk dünyan yapmışsın hırs yapmışsın yani onun onaylamasına mı ihtiyacın var, kim o kim yani.
Beni o kadar incitti , umursamadi ki bende tekrar yazmasini istiyorum ne olursa olsun ama bana son konusmamizda demisti keske seni baska bir erkekle görseydim de bu laflarini duymasaydim..Anlıyorum sizi benim de erkek arkadaşım zamanında benzer durumu yaşattı silip ekliyordu sonra bigün yazdı beni merak ettiğini unutamadığını söyledi ama inanın anlık bi mutluluk sadece bu sonra arkadaşca konuşup vedalaştık... Ve dediklerinde dürüstmüydü bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim... Pişman oluyolar ama bunun zamanını kestiremeyiz... Önüme bakıp hayatıma devam ettim... Sonra onun sevgilisi vs oldu... Benimde olacak inşyani bittiyse ne kadar uzak kalırsanız stolklamazsanız o kadar iyilik yapmış olursunuz kendinize... Yoksa yıpratıcı oluyo kendi enerjinizden çalmayın çünkü belirsizlik herzaman yorar...
Benim sana tavsiyem asla numarasını sil ve sürekli profiline bakma. Hiçbir sosyal yerden stalk yapma. Seni anlayabiliyorum uzun bir ilişki sonrası bu kolay değil. Ama seni terkeden birisinden sevgi bekleme. Bu dünyada en en değerli sensin. Karşına öyle biri çıkacak ki ben ne salakmışım onun saçma şeylerine katlanmışım diyeceksin. Önüne bak. Kendini heder etmeBen mi?? Hayir gercekten barismak gibi bir niyetim yok artik onun sevgisine inanmiyorum o yuzden yola devam etmenin bir anlami yok
Fakat ne yapmak istedigini Cok anlamak isterim
Tuhaf olan numarami ekledi fakat yazmayacagini veya aramayacagindan adim gibi eminim yani amacini anlamadimNe diyordu Adil Yıldırım karabatak erkek tipi. Yani aradığını bulamamış, canı sıkılınca size gelen, yazan arayan. Öf sil engelle bir daha asla dönme.
Ava giden avlanır bunu sakın unutmayın... aynı sizin gibi iki çift lafım var içimde kaldı bu yüzden eski sevgilim bana dönsün diyen tandğmn hayatı altüst oldu... güya intikam alacaktı kendisi nişanlıydı zaten yıllar sonra eski sevgilisinin karşısına çıktığında sonra noldu biliyomsnz kendi duyguları depreşti,aşkı tekrar canlandı. Kız çocuğun nişanlı olduğunu anlayınca arkasına bile bakmadı ama çocuk mafoldu iki kelime edicem, pişman edicem derken daha beter hale düştü ben birebir şahidim o dönem yaşananlara... bu yüzden hep derim duygunuz bittiyse asla geri dönmeyin yok söyleyeceklerim var vs muhabbetine girildiyse bu muhabbeti yapan taraf unutamamıştır malesef.
Evet sanirim haklisin, intikam alma niyetiyle icimdeki kini öfkeyi kusmak amaciyla en zararli ben olurum isin sonunda..Ava giden avlanır bunu sakın unutmayın... aynı sizin gibi iki çift lafım var içimde kaldı bu yüzden eski sevgilim bana dönsün diyen tandğmn hayatı altüst oldu... güya intikam alacaktı kendisi nişanlıydı zaten yıllar sonra eski sevgilisinin karşısına çıktığında sonra noldu biliyomsnz kendi duyguları depreşti,aşkı tekrar canlandı. Kız çocuğun nişanlı olduğunu anlayınca arkasına bile bakmadı ama çocuk mafoldu iki kelime edicem, pişman edicem derken daha beter hale düştü ben birebir şahidim o dönem yaşananlara... bu yüzden hep derim duygunuz bittiyse asla geri dönmeyin yok söyleyeceklerim var vs muhabbetine girildiyse bu muhabbeti yapan taraf unutamamıştır malesef.
Anlam yükleyip kafanı bulandırma hiç geriye değil önüne bak lütfenArkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
Adamın bütün ilişkileri bir evlilik uzunluğunda zaten o bu hayatı bu şekilde geçirmekten memnun belli kiBenim ilk iliskim oldugu icin onu hep yukseklere koydum yukseklerde gördüm
Benim icin Allah onu benim karsima cikarmisti ve sonum onunla olucakti..
ben bastan beri evlilik amacli konustum onunla ve bunu da belirlemistik ikimiz, fakat Simdi anliyorum ki onun benimle evlilik gibi bir plani yokmus!
Gecmisinde de uzun bir iliskisi olmus 9 senelik.. onunlada evlenmemis, bir kac daha uzun iliskisi olmus .. bende sadece onlardan bir taneyim onun gözünde
Önemli olan yoklukta değerinin anlaşılması değil varken değerinin anlaşılması düşünmesine bir şey demiyoruz kafaya takıp anlam yüklerse tekrardan umut besliyecek ve tekrar aynı döngüye girecek ne gerek var zaman zaten yavaş yavaş unutturacak3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolay
kızın hala düşünmesi normal değil mi ?
ayrıca neden cepte görsün ayrıldığı kızı ?
5 sene yaşamışlar belki de yokluğunda değerini anladı olamaz mı yani
insan 5 senesini geçirdiği birini bi anda silemez , zor
silebilende var elbette ama silememe kafadan atamama olayına da inanıyorum uzun ilişkilerde
Senin intikam almana gerek yok ki eğer seni acımasızca üzdüyse zaten Allah senin intikamını alır sen içini ferah tut.Evet sanirim haklisin, intikam alma niyetiyle icimdeki kini öfkeyi kusmak amaciyla en zararli ben olurum isin sonunda..
onun bana yaptigi kötülükler onda kalsin,
Benim görüsüm bastan beri benimle evlenmeyecegini biliyordu ama bana cidiymis gibi yaklasti ve ben evlilik konusunu her gün daha fazla acinca baski yapinca, yari yolda birakmayi tercih etti !Önemli olan yoklukta değerinin anlaşılması değil varken değerinin anlaşılması düşünmesine bir şey demiyoruz kafaya takıp anlam yüklerse tekrardan umut besliyecek ve tekrar aynı döngüye girecek ne gerek var zaman zaten yavaş yavaş unutturacak
Senin intikam almana gerek yok ki eğer seni acımasızca üzdüyse zaten Allah senin intikamını alır sen içini ferah tut.
Evet sende haklisin, sorun bende insan bi kafayi calistirir bu adam niye hep uzun iliski yasamis ve hic evlenmemis diye..Adamın bütün ilişkileri bir evlilik uzunluğunda zaten o bu hayatı bu şekilde geçirmekten memnun belli ki
25 yasimdan beri onunlayim su an 30 yasindayim sence tekrardan biriyle olma birini sevme sansim olabilir mi bundan sonra? Hic umidim kalmadiAnlam yükleyip kafanı bulandırma hiç geriye değil önüne bak lütfen
Tabikide yeniden sevebilirsiniz acılar da üzüntüler de kalıcı değil. Sizi gerçekten seven bir insan çıktığında geçmişte nelere üzülmüşüm diyeceğinize eminim.25 yasimdan beri onunlayim su an 30 yasindayim sence tekrardan biriyle olma birini sevme sansim olabilir mi bundan sonra? Hic umidim kalmadi
İnsanların ne düşündüğünü düşünüp yorulmayın kim bilir ne tilki var kafada. 3 ay aşk acısını dindirmek için iyi zaman bitmişse donmek olmaz siz engelleyin hak etmişArkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
bazen bazı şeyleri anlamak için uzak kalmak gerekirÖnemli olan yoklukta değerinin anlaşılması değil varken değerinin anlaşılması düşünmesine bir şey demiyoruz kafaya takıp anlam yüklerse tekrardan umut besliyecek ve tekrar aynı döngüye girecek ne gerek var zaman zaten yavaş yavaş unutturacak
Senin intikam almana gerek yok ki eğer seni acımasızca üzdüyse zaten Allah senin intikamını alır sen içini ferah tut.