Sizce amaci ne arkadaslar nolurr fikir verin

Evet cok haklisin, ben yedek insan yani..
ve o kadar dogru ki, gittiginde onda oyle bir rahatlik hissetim ki anlam veremiyordum
Artik daha iyi anliyorum..

Onu hala seviyorum ve onun bana yakvarmisini istiyorum cunki gururumu o kadar kirdi ki anlatamam bile ama artik onunla hic bisey istemiyorum
ve bastan beri bana asik degildi sadece beni elinin altinda tutuyordu buyuk ihtimale

Onu hala seviyorum ve onun bana yakvarmisini istiyorum cunki gururumu o kadar kirdi ki anlatamam bile ama artik onunla hic bisey istemiyorum
ve bastan beri bana asik degildi sadece beni elinin altinda tutuyordu buyuk ihtimale

Böyle birine neden 5 yıl? Baştan beri sevmiyordu diyorsun çok uzuuun yıl bu Bana göre bir psikoloğa da gitsen o kadar iyi olur ki. Toksik ilişkini mutluluk dünyan yapmışsın hırs yapmışsın yani onun onaylamasına mı ihtiyacın var, kim o kim yani.

Benim ilk iliskim oldugu icin onu hep yukseklere koydum yukseklerde gördüm
Benim icin Allah onu benim karsima cikarmisti ve sonum onunla olucakti..
ben bastan beri evlilik amacli konustum onunla ve bunu da belirlemistik ikimiz, fakat Simdi anliyorum ki onun benimle evlilik gibi bir plani yokmus!
Gecmisinde de uzun bir iliskisi olmus 9 senelik.. onunlada evlenmemis, bir kac daha uzun iliskisi olmus .. bende sadece onlardan bir taneyim onun gözünde

Beni o kadar incitti , umursamadi ki bende tekrar yazmasini istiyorum ne olursa olsun ama bana son konusmamizda demisti keske seni baska bir erkekle görseydim de bu laflarini duymasaydim..
Sirf bunun icin bana tekrar donmesini istiyorum ve hayatimda kimse olmasa bile , hatirliyomusun bana bunu demistin bende senin tavsiye ni dinledim artik hayatimda biri var demeyi o kdar isterdim ki

Ben mi?? Hayir gercekten barismak gibi bir niyetim yok artik onun sevgisine inanmiyorum o yuzden yola devam etmenin bir anlami yok
Fakat ne yapmak istedigini Cok anlamak isterim
Benim sana tavsiyem asla numarasını sil ve sürekli profiline bakma. Hiçbir sosyal yerden stalk yapma. Seni anlayabiliyorum uzun bir ilişki sonrası bu kolay değil. Ama seni terkeden birisinden sevgi bekleme. Bu dünyada en en değerli sensin. Karşına öyle biri çıkacak ki ben ne salakmışım onun saçma şeylerine katlanmışım diyeceksin. Önüne bak. Kendini heder etme

Ne diyordu Adil Yıldırım karabatak erkek tipi. Yani aradığını bulamamış, canı sıkılınca size gelen, yazan arayan. Öf sil engelle bir daha asla dönme.

Ne diyordu Adil Yıldırım karabatak erkek tipi. Yani aradığını bulamamış, canı sıkılınca size gelen, yazan arayan. Öf sil engelle bir daha asla dönme.
Tuhaf olan numarami ekledi fakat yazmayacagini veya aramayacagindan adim gibi eminim yani amacini anlamadim
Whatsapdan hic bir paylasimda da bulunmuyorum desem ki sadece takip etmek istiyor..
Tuhaf bi tip aynen

Ava giden avlanır bunu sakın unutmayın... aynı sizin gibi iki çift lafım var içimde kaldı bu yüzden eski sevgilim bana dönsün diyen tandğmn hayatı altüst oldu... güya intikam alacaktı kendisi nişanlıydı zaten yıllar sonra eski sevgilisinin karşısına çıktığında sonra noldu biliyomsnz kendi duyguları depreşti,aşkı tekrar canlandı. Kız çocuğun nişanlı olduğunu anlayınca arkasına bile bakmadı ama çocuk mafoldu iki kelime edicem, pişman edicem derken daha beter hale düştü ben birebir şahidim o dönem yaşananlara... bu yüzden hep derim duygunuz bittiyse asla geri dönmeyin yok söyleyeceklerim var vs muhabbetine girildiyse bu muhabbeti yapan taraf unutamamıştır malesef.

Evet sanirim haklisin, intikam alma niyetiyle icimdeki kini öfkeyi kusmak amaciyla en zararli ben olurum isin sonunda..
onun bana yaptigi kötülükler onda kalsin,

Anlam yükleyip kafanı bulandırma hiç geriye değil önüne bak lütfen

Adamın bütün ilişkileri bir evlilik uzunluğunda zaten o bu hayatı bu şekilde geçirmekten memnun belli ki

Önemli olan yoklukta değerinin anlaşılması değil varken değerinin anlaşılması düşünmesine bir şey demiyoruz kafaya takıp anlam yüklerse tekrardan umut besliyecek ve tekrar aynı döngüye girecek ne gerek var zaman zaten yavaş yavaş unutturacak
Evet sanirim haklisin, intikam alma niyetiyle icimdeki kini öfkeyi kusmak amaciyla en zararli ben olurum isin sonunda..
onun bana yaptigi kötülükler onda kalsin,
Senin intikam almana gerek yok ki eğer seni acımasızca üzdüyse zaten Allah senin intikamını alır sen içini ferah tut.

Benim görüsüm bastan beri benimle evlenmeyecegini biliyordu ama bana cidiymis gibi yaklasti ve ben evlilik konusunu her gün daha fazla acinca baski yapinca, yari yolda birakmayi tercih etti !

Adamın bütün ilişkileri bir evlilik uzunluğunda zaten o bu hayatı bu şekilde geçirmekten memnun belli ki
Evet sende haklisin, sorun bende insan bi kafayi calistirir bu adam niye hep uzun iliski yasamis ve hic evlenmemis diye..
Ben artik kendim icin umudumu kaybettim sence 30 yasinda olmama ragmen birini yeniden sevebilirliyim?

25 yasimdan beri onunlayim su an 30 yasindayim sence tekrardan biriyle olma birini sevme sansim olabilir mi bundan sonra? Hic umidim kalmadi
Tabikide yeniden sevebilirsiniz acılar da üzüntüler de kalıcı değil. Sizi gerçekten seven bir insan çıktığında geçmişte nelere üzülmüşüm diyeceğinize eminim.

İnsanların ne düşündüğünü düşünüp yorulmayın kim bilir ne tilki var kafada. 3 ay aşk acısını dindirmek için iyi zaman bitmişse donmek olmaz siz engelleyin hak etmiş

bazen bazı şeyleri anlamak için uzak kalmak gerekir
niçin ayrıldıklarını bilemiyoruz
belki fevri kararlar alındı yok yere ayrıldılar ?
insan doğası çoğu zaman sahip olduğu anda değil kaybettiği anda anlıyor değerini
ayrılmış olmak varken değerini anlamadığı manasına da gelmiyor ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…