Sizce amaci ne arkadaslar nolurr fikir verin

Yemeyip içmeyip hergün kontrol mu ediyorsun? Yazık değil mi sana. Bak terk etmiş seni üstelik uzak mesafe? Onda iletişim kurmak var mı yok beni eklemişsin nedenini öğrenebilir miyim aşkın devam ediyorsa ben hazırım de direkt o zaman. Pusu da bekliyorsun resmen.
Lütfen biraz kendine saygı duy ya belki hayatında biri var 3 ay olmuş.
Bende de eski numaralar ekli oluyor ki anlam yüklemek saçma umut arıyorsunuz ama yok işte. Çünkü aksiyon yok.
Evet cok yazik bana ama ben 5 seneyi boyle 3 ay da unutamiyorum malessef , ona yalvardim bitmesin diye ama gözümün yasina bakmadi bile
Bundan sonra askimdan ölsem bile ona yazmam aramam
Sadece ne yapmak istedigini anlamak istedim
Bastan beri numarami silmese kendi kendimde derdim o kadar umrunda degilim ki adam numarami silmiyor bile ama silip 3 ay sonra eklemesi cok tuhaf geldi
Evet belkide hayatinda biri var hic sasmam

Biçok sebebi olabilir... Özlediği için unutamadığı için hala ümidi olduğu için yada sizin dikkatinizi çekmek için belkide öylesine ekledi... Bunun cevabını hiçbir zaman bilemezsiniz.. Belirsizlik yorar... Davranışa döktüğü hiçbirşey yoksa anlam yüklemeyin... Bu şapşalların sağı solu belli olmuyor... Kendinize odaklanın... O düşünsün bunları...
Evet cok haklisin bi cok sebep olabilir ama ben asla bilemem..
bastan beri numarami silmese adam silmeye bile tenezül etmiyor derdim fakat 3 ay sonra eklemesi kafa karistirici
Ama sebep ne olursa olsun artik beni ilgilendirmemeli .. sevseydi arardi sevseydi yazardi degil mi?

Evet cok yazik bana ama ben 5 seneyi boyle 3 ay da unutamiyorum malessef , ona yalvardim bitmesin diye ama gözümün yasina bakmadi bile
Bundan sonra askimdan ölsem bile ona yazmam aramam
Sadece ne yapmak istedigini anlamak istedim
Bastan beri numarami silmese kendi kendimde derdim o kadar umrunda degilim ki adam numarami silmiyor bile ama silip 3 ay sonra eklemesi cok tuhaf geldi
Evet belkide hayatinda biri var hic sasmam

Unutmaman o kadar normal ki. Farkındayım. Bu bir süreç ve sen yaşayacaksın kendi içinden. Yapman gereken stalkı bırakmak zor olsa da ve sosyal medya olsun profil resmin olsun hayat dolu resimler koyman gözü üstünde olabilir ki inan sevmeseler bile dönüp mutlaka bakarlar.
Senin yıkılmamış hayat dolu olduğunu görürse noluyoruzzz yaa der.
Kesinlikle o yalvaran kızın geride kaldığını göster bir arayıp mutlaka yoklayacaktır bu durumda bir tekmede sen atacaksın. Oldukça nötr olman lazım.
Unutmak kadar güzel intikam yok 🤗

Ben hala onu seviyorum malessef ama artik onun Beni sevmedigini anladim ve belkide haklisindir baska birini bulamayinca kenarda bu kalsin diye beni eklemis olabilir
Cok aci cekiyorum
Geçecek hemen hemen hepimiz o yollardan geçtik emin ol geçiyor , kendine biraz zaman ver biraz acını yaşa

Evet cok haklisin bi cok sebep olabilir ama ben asla bilemem..
bastan beri numarami silmese adam silmeye bile tenezül etmiyor derdim fakat 3 ay sonra eklemesi kafa karistirici
Ama sebep ne olursa olsun artik beni ilgilendirmemeli .. sevseydi arardi sevseydi yazardi degil mi?
Zaman ne gösterir bilemeyiz ki üzülmeyin diyeceğim ama illaki duygularınız varsa üzülüyorsunuz... Sizi merak ettiği içinde eklemiş olabilir tabiki ama dediğiniz gibi net bir adımı olması lazım... yoksa kendinize bir yön çizemezsiniz... Tabi bazen erkeklerde geç jeton düşüyor 😅😅 pişmaniye olup gelebilir de... Ama o zaman siz onu ister mısınız bilmiyorum

3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolay
kızın hala düşünmesi normal değil mi ?
ayrıca neden cepte görsün ayrıldığı kızı ?
5 sene yaşamışlar belki de yokluğunda değerini anladı olamaz mı yani
insan 5 senesini geçirdiği birini bi anda silemez , zor
silebilende var elbette ama silememe kafadan atamama olayına da inanıyorum uzun ilişkilerde
5 senelik uzaktan ilişkiyle normal 5 senelik ilişkinin çok farkı var bu ilişkinin tekte bitmediğine daha önce ayrılıp barıştıklarına %100 eminim , değerinizi anlayacak insan 3 ay sonra anlamaz ona aradığını bulamadı denir . 5 sene dile kolay değil diyorsunuz ya ayrılmak daha dile kolay gelmiş ki ayrılma kararı alınmış insan 10 yıllık kocayı güle oynaya boşuyor adamın ne düşündüğünü biz bilemeyiz ama şunu bilebiliriz pişman olacak insan 3 ay beklemezdi en zor gelen ilk haftalarda pişman olurdu

Zaman ne gösterir bilemeyiz ki üzülmeyin diyeceğim ama illaki duygularınız varsa üzülüyorsunuz... Sizi merak ettiği içinde eklemiş olabilir tabiki ama dediğiniz gibi net bir adımı olması lazım... yoksa kendinize bir yön çizemezsiniz... Tabi bazen erkeklerde geç jeton düşüyor 😅😅 pişmaniye olup gelebilir de... Ama o zaman siz onu ister mısınız bilmiyorum
Ama anlamadigim nokta beni merak etse bile whatsapp dan benim hakkimda bisey goremez ki, o platform da hic birsey paylasmiyorum
Tek bildigim ilsikide de bitisinde de net olmayan bir insan oldugu
Cok isterim pisman olup geri gelmesini ama sirf gururum icin yoksa onunla artik bisey istemiyorum

Unutmaman o kadar normal ki. Farkındayım. Bu bir süreç ve sen yaşayacaksın kendi içinden. Yapman gereken stalkı bırakmak zor olsa da ve sosyal medya olsun profil resmin olsun hayat dolu resimler koyman gözü üstünde olabilir ki inan sevmeseler bile dönüp mutlaka bakarlar.
Senin yıkılmamış hayat dolu olduğunu görürse noluyoruzzz yaa der.
Kesinlikle o yalvaran kızın geride kaldığını göster bir arayıp mutlaka yoklayacaktır bu durumda bir tekmede sen atacaksın. Oldukça nötr olman lazım.
Unutmak kadar güzel intikam yok 🤗
Inanirmisin, 3 ay boyunca onu aradim yalvardim, agladim kendimi parcaladim , sagligim bozuldu isimi kaybettim sosyal hayatim bitti ve arkadaslarim benim nasil bi durumda oldugumu görünce beni tatile götürdüler, resimler paylastik , videolar pasylastik ve tam o arada fark ettim numarami ekledigini..

Genelde hep intikam isteği duyulur ve o hırsla dönsün ama terk edicem diye düşünülür ego rahatlaması sağlar hepimiz de öyle. Ama duyguların devam ettiğini de gösterir yani 2 ikna etse yelkenlerin iner. Asli olarak pişman olup aklında ki kişiye dönüşmesini istiyorsun.
Burda ayrıl barış +10 yıl bekleyenler gördük hep aynı durumlar.
Odak noktan hep o nefret duygusu da bir duygudur aşktan güçlüdür yani yorulan sen olursun yine bu bağlamda.
Evet biziki de oyle oldu ayril baris ayril baris..
belkide geri donmemesi daha iyi , dayanamayip barisabilirim ki amacim bu degil
Artik onun beni sevmedigini anladim o yuzden tekrardan barismanin bi anlami yok

5 senelik uzaktan ilişkiyle normal 5 senelik ilişkinin çok farkı var bu ilişkinin tekte bitmediğine daha önce ayrılıp barıştıklarına %100 eminim , değerinizi anlayacak insan 3 ay sonra anlamaz ona aradığını bulamadı denir . 5 sene dile kolay değil diyorsunuz ya ayrılmak daha dile kolay gelmiş ki ayrılma kararı alınmış insan 10 yıllık kocayı güle oynaya boşuyor adamın ne düşündüğünü biz bilemeyiz ama şunu bilebiliriz pişman olacak insan 3 ay beklemezdi en zor gelen ilk haftalarda pişman olurdu
Degerini 3 ay sonra anlamaz derken?
Yani sence amaci neydi beni ekleyerek?

Anlıyorum sizi benim de erkek arkadaşım zamanında benzer durumu yaşattı silip ekliyordu sonra bigün yazdı beni merak ettiğini unutamadığını söyledi ama inanın anlık bi mutluluk sadece bu sonra arkadaşca konuşup vedalaştık... Ve dediklerinde dürüstmüydü bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim... Pişman oluyolar ama bunun zamanını kestiremeyiz... Önüme bakıp hayatıma devam ettim... Sonra onun sevgilisi vs oldu... Benimde olacak inş 😂 yani bittiyse ne kadar uzak kalırsanız stolklamazsanız o kadar iyilik yapmış olursunuz kendinize... Yoksa yıpratıcı oluyo kendi enerjinizden çalmayın çünkü belirsizlik herzaman yorar...

Ben bir sinir aninda ayrilma karari aldim mesajla bitti dedim fakat bitirmek gibi bir niyetim yoktu o mesajdan sonra defalarca aradim yakvardim sinir aninda gonderdim diye fakat o kabul etmedi
Mesajinin arkasinda dur dedi

Inanirmisin, 3 ay boyunca onu aradim yalvardim, agladim kendimi parcaladim , sagligim bozuldu isimi kaybettim sosyal hayatim bitti ve arkadaslarim benim nasil bi durumda oldugumu görünce beni tatile götürdüler, resimler paylastik , videolar pasylastik ve tam o arada fark ettim numarami ekledigini..

Eee demiştim sana. Hiç değmez valla hayata yeniden başlama vakti kendine sözler ver seni aşağılayan biri için bir daha asla savunmasız olmayacaksın.
Ve kimse vazgeçilmez değildir oda bundan besleniyor bu verdiğin algıdan zaten.
Bambaşka biri ol bak nasıl kul köle olur. Çok seven , fedakar ve melankolik olmanın hiçbir faydası olmuyor. Demir gibi iradeli durman lazım. Kimseyi bu kadar mutluluk merkezin gibi görme kendi merkezini yarat. Onlar etrafında dönsün.

Unutmamanız çok normal. Kısa bir süre değil. Ama şanslısınız daha ileride ciddileşince sıkılıp gidebilirdi ki muhtemelen biraz da başka ilişkilerim olsun diye ayrılmıştır. Aradığını bulamayınca/alışkanlıktan vs selektör yapıyordur. Aman siz kapılmayın o ışığa.

Tek dilegim artik gecmesi
Ben aci cekerken onun hayatina bisey olmamis gibi devam etmesi daha da aci veriyor
Artik sadece unutmak istiyorum
Sende hayatına devam edeceksin hiç o olmamış gibi hemde, çektiğimiz her acı sonsuza kadar kalsa nasıl olurduk düşünsene mümkün mü böyle bir şey ? Kendine kafanı dağıtacak hobiler bul mümkün olduğunca düşünme

Yoklamış egosunu okşamak istemiş size yazabilir de şans bile isteyebilir ama şunu unutmayın o 3 ayda daha iyisini bulsaydı adınızı hatırlamazdı kimse yerini yapmadan böyle rahat gitmez vardır onun gittiği bir yer

Eee demiştim sana. Hiç değmez valla hayata yeniden başlama vakti kendine sözler ver seni aşağılayan biri için bir daha asla savunmasız olmayacaksın.
Ve kimse vazgeçilmez değildir oda bundan besleniyor bu verdiğin algıdan zaten.
Bambaşka biri ol bak nasıl kul köle olur. Çok seven , fedakar ve melankolik olmanın hiçbir faydası olmuyor. Demir gibi iradeli durman lazım. Kimseyi bu kadar mutluluk merkezin gibi görme kendi merkezini yarat. Onlar etrafında dönsün.
Onu o kadar hayatimin merkezine koymustum ki kendimi unutmustum, onun her hatasini her saygisizligini affetim, babama küfür etti onu da affetim ama ben sinir aninda bitti diye mesaj gonderdim diye o beni affetmedi ve bitirdi..
aylarca agladigimin sayisi bile yok ..
ustelik gurursuz gurursuz ona yalvardim özürler diledim
Arkadaslarim senin gibi fb ye resim at resim at deyince bende paylastim .. annesinin fb sinden silmemis beni kesin görmüstür resimlerii
O da görsün ki ben artik o kitabi kapatim

Unutmamanız çok normal. Kısa bir süre değil. Ama şanslısınız daha ileride ciddileşince sıkılıp gidebilirdi ki muhtemelen biraz da başka ilişkilerim olsun diye ayrılmıştır. Aradığını bulamayınca/alışkanlıktan vs selektör yapıyordur. Aman siz kapılmayın o ışığa.
Bunda 2 sene once beni 2 ay boyunca habersiz birakti, telefonlarima mesajlarima cevap vermedi, ben artik bitti diye heryerden silmistim ve geri gelmisti ozur dilemek icin
Kabul etmistim ozurlerini.. keske kafami calistirsaymisim
Keske asla afetmeseydim

Ben mi?? Hayir gercekten barismak gibi bir niyetim yok artik onun sevgisine inanmiyorum o yuzden yola devam etmenin bir anlami yok
Fakat ne yapmak istedigini Cok anlamak isterim
Bana barışmak istiyorsunuz gibi geldi
Yeterince ısrar etsin de ben de lütfedip bi şans daha vereyim diyor bilinçdışınız

Sorunuza cevap vereyim; size aşık olduğu ya da sizi unutamadığı için değil, elinin altında durmaya devam edip egosunu besleyin istiyor

İki çift laf etseniz de bir şey değişmeyecek
Siz onun numarasını silin, ancak o zaman kazanırsınız

X