Sizce amaci ne arkadaslar nolurr fikir verin

Bu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcek
3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolay
kızın hala düşünmesi normal değil mi ?
ayrıca neden cepte görsün ayrıldığı kızı ?
5 sene yaşamışlar belki de yokluğunda değerini anladı olamaz mı yani
insan 5 senesini geçirdiği birini bi anda silemez , zor
silebilende var elbette ama silememe kafadan atamama olayına da inanıyorum uzun ilişkilerde

Barışmak İçin bahane aramaaaa

Sizin için bir önemi var mı bu durumun? Barışmak mı istiyorsunuz

Artik ne dusunmem gerektigini sasirdim,
Ona o kadar yalvardim bitmesin diye, ben onu aileme tanistirmak isterken birden iliski bitti ben cok cabaladim ama o hic Onun hayatinda olmamisim gibi hemen defteri kapati numarami sildi
Aylar sonra da eklemesinin bi anlami var mi bilmiyorum..
Ama o gayet mutlu hayatinda , ayriligin ucuncu gununde arkadaslariyla gulup video atiyodu tiktoka
Bu ayrilik sadece beni yipratti

Keske o da beni arasa.. ama hic umudum yok

O kadar haklisin ki, zaten iliski boyunca benimle net olmadi ne istedigini ne istemedigini diyemedi ve ayrilik sonrasi bile benim kafami dengemi bozuyor
Ama ister istemez 5 senemi vermisim, annemle tanistirmistim , istemesem de kendi kendime soruyorum neden simdi ekledi numarami diye

Egosu yüksektir, adımı siz atın diye işaret veriyor bence. siz engelleyin görsün
Ben zaten numarasını coktan sildim fakat gururumu o kadar kirdi ki giderken sirf onun icin geri donmesini Cok istiyorum
Diyeceklerim var ama asla onunla devam etmek istemiyorum

Sizi yokluyor. Göreceğinizi düşünüyor belki siz yazarsınız "beni eklemişsin hayırdır" diye bekliyor eğer yazmazsanız o yazacaktır. Ama bu süreçte emin olun başkalariyla konuştu baktı kimseyle olmuyor ondan sizi ekledi ha ekledi diye şu an konuşmuyor sanmayın yine konuşuyor

Ayrilinca ben ona hafatalarca yalvardim, defalarca aradim telefonda agladim
Yuzlerce mesaj attim, ve sonunda onun beni hic sevmedigini anlayinca herseyi biraktim ben herseyi birakinca bi baktim numarami eklemis, ama haklisin beni sevdiginden veya ozlediginden degil sadece benim gibi bi keriz bulamamistir

Evet benim icin kesin bitti onu cok sevmeme ragmen artik istemiyorum onunla yol almayi
Ama bu tarz hareketler kafami kurcaliyor sadece kendi kendime neden diyorum , neden 3 ay sonra eski sevgilinin numarasını eklersin
Tam da istediği buydu. Kafanızı karıştırmak. Hep orda yedekte durun. Aman unutmayın. Ben olsam ben silerdim bunun üzerine hatta engellerdim. İsteyen her şekilde yazar.

Yam da istediği buydu. Kafanızı karıştırmak. Hep orda yedekte durun. Aman unutmayın. Ben olsam ben silerdim bunun üzerine hatta engellerdim. İsteyen her şekilde yazar.
Evet aynen bence de amaci kafami karistirmak, yoksa beni cok sevdiginden ozlediginden degil
Sadece her zaman oldugu gibi arkasindan kosup telefonda aglamami bekliyor..
Ben onu sildim ama engelemek istemiyorum cunki en buyuk hayalim bana soyledigi herseyi aynisini ona soylemek

Yemeyip içmeyip hergün kontrol mu ediyorsun? Yazık değil mi sana. Bak terk etmiş seni üstelik uzak mesafe? Onda iletişim kurmak var mı yok beni eklemişsin nedenini öğrenebilir miyim aşkın devam ediyorsa ben hazırım de direkt o zaman. Pusu da bekliyorsun resmen.
Lütfen biraz kendine saygı duy ya belki hayatında biri var 3 ay olmuş.
Bende de eski numaralar ekli oluyor ki anlam yüklemek saçma umut arıyorsunuz ama yok işte. Çünkü aksiyon yok.

Genelde hep intikam isteği duyulur ve o hırsla dönsün ama terk edicem diye düşünülür ego rahatlaması sağlar hepimiz de öyle. Ama duyguların devam ettiğini de gösterir yani 2 ikna etse yelkenlerin iner. Asli olarak pişman olup aklında ki kişiye dönüşmesini istiyorsun.
Burda ayrıl barış +10 yıl bekleyenler gördük hep aynı durumlar.
Odak noktan hep o nefret duygusu da bir duygudur aşktan güçlüdür yani yorulan sen olursun yine bu bağlamda.

Kızın düşünmesini normal buluyorum. Erkekler de ters orantı da.Yeni hep daha caziptir. Döner ama yine terk eder hele hemen kabullenildiyse.
Ayrılan insan hemen özlemeye başlıyor iki taraf içinde çünkü uzun zamandır hayatında ki insandır o ve barışma çok kısa sürede gerçekleşir biraz takılayım döneyim diyenler de cepte tutuyor çünkü sevildiklerini koşulsuz kabullenilceklerini biliyorlar.
Seven erkek genelde büyük bir olay olmadıkça terk edemiyor. Ayrılan kadın ise unutması çok zor oluyor harap bitap oluyor. Kendi ayrılıyor ise daha kolay adapte oluyor.
Yani ayrılık sebebi çok önemli kim almış o kararı, ortak mı vs diye. İstisnalar vaar.
Zaten konu sahibini aşağılıyormuş seven insan hareketleri değil bunlar.

Biçok sebebi olabilir... Özlediği için unutamadığı için hala ümidi olduğu için yada sizin dikkatinizi çekmek için belkide öylesine ekledi... Bunun cevabını hiçbir zaman bilemezsiniz.. Belirsizlik yorar... Davranışa döktüğü hiçbirşey yoksa anlam yüklemeyin... Bu şapşalların sağı solu belli olmuyor... Kendinize odaklanın... O düşünsün bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…