Hayir , baska telefondan da ekledim numarasini resmi herkese acik degilBelki profil resmini herkese açmıştır ne biliyorsun
3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolayBu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcek
Egosu yüksektir, adımı siz atın diye işaret veriyor bence. siz engelleyin görsünSence öylemidir? Ama yazmiyor aramiyor da , benimle yeniden iletisime girecegini de sanmiyorum bu yuzden anlam veremiyorum numarami eklemesine
Barışmak İçin bahane aramaaaaArkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
valla benimki bi sinirle engelleyip 6 ay boyunca engelli tutup engelimi kaldırmıştı instadan
bi süre sonra yazdı , anladım yokladığını
pek istediğini vermedim , biraz çekti kendini
1 ay sonra iş hesabımı takibe almış çalıştığım şirketin
kısa süre sonra da yazdı bana
yakında seni yoklar
Artik ne dusunmem gerektigini sasirdim,3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolay
kızın hala düşünmesi normal değil mi ?
ayrıca neden cepte görsün ayrıldığı kızı ?
5 sene yaşamışlar belki de yokluğunda değerini anladı olamaz mı yani
insan 5 senesini geçirdiği birini bi anda silemez , zor
silebilende var elbette ama silememe kafadan atamama olayına da inanıyorum uzun ilişkilerde
Keske o da beni arasa.. ama hic umudum yokvalla benimki bi sinirle engelleyip 6 ay boyunca engelli tutup engelimi kaldırmıştı instadan
bi süre sonra yazdı , anladım yokladığını
pek istediğini vermedim , biraz çekti kendini
1 ay sonra iş hesabımı takibe almış çalıştığım şirketin
kısa süre sonra da yazdı bana
yakında seni yoklar
O kadar haklisin ki, zaten iliski boyunca benimle net olmadi ne istedigini ne istemedigini diyemedi ve ayrilik sonrasi bile benim kafami dengemi bozuyorBöyle ,ne yaptığını bilmeyen,net olmayan, kafa yoran tipleri hayatından uzak tutmalısın..adam seni aramamış, ikna etmemiş, tekrar başlayalım dememiş..acaba niye ekledi diye düşünüp kendini yorma bu tiplerle..
Hayir barismak istemiyorum ama gururumu o kadar kirdi ki giderkenSizin için bir önemi var mı bu durumun? Barışmak mı istiyorsunuz
Ben zaten numarasını coktan sildim fakat gururumu o kadar kirdi ki giderken sirf onun icin geri donmesini Cok istiyorumEgosu yüksektir, adımı siz atın diye işaret veriyor bence. siz engelleyin görsün
Ben mi?? Hayir gercekten barismak gibi bir niyetim yok artik onun sevgisine inanmiyorum o yuzden yola devam etmenin bir anlami yokBarışmak İçin bahane aramaaaa
Ben zaten numarasini coktan sildim, hayatima devam ediyorum aynen..beyimiz yem atıyor,hiç farkında değilmiş gibi davranın hayatınıza devam edin.
Ayrilinca ben ona hafatalarca yalvardim, defalarca aradim telefonda agladimSizi yokluyor. Göreceğinizi düşünüyor belki siz yazarsınız "beni eklemişsin hayırdır" diye bekliyor eğer yazmazsanız o yazacaktır. Ama bu süreçte emin olun başkalariyla konuştu baktı kimseyle olmuyor ondan sizi ekledi ha ekledi diye şu an konuşmuyor sanmayın yine konuşuyor
Tam da istediği buydu. Kafanızı karıştırmak. Hep orda yedekte durun. Aman unutmayın. Ben olsam ben silerdim bunun üzerine hatta engellerdim. İsteyen her şekilde yazar.Evet benim icin kesin bitti onu cok sevmeme ragmen artik istemiyorum onunla yol almayi
Ama bu tarz hareketler kafami kurcaliyor sadece kendi kendime neden diyorum , neden 3 ay sonra eski sevgilinin numarasını eklersin
Evet aynen bence de amaci kafami karistirmak, yoksa beni cok sevdiginden ozlediginden degilYam da istediği buydu. Kafanızı karıştırmak. Hep orda yedekte durun. Aman unutmayın. Ben olsam ben silerdim bunun üzerine hatta engellerdim. İsteyen her şekilde yazar.
Arkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
Evet aynen bence de amaci kafami karistirmak, yoksa beni cok sevdiginden ozlediginden degil
Sadece her zaman oldugu gibi arkasindan kosup telefonda aglamami bekliyor..
Ben onu sildim ama engelemek istemiyorum cunki en buyuk hayalim bana soyledigi herseyi aynisini ona soylemek
3 ay olmuş ayrılalı, 5 senelik ilişki yani dile kolay
kızın hala düşünmesi normal değil mi ?
ayrıca neden cepte görsün ayrıldığı kızı ?
5 sene yaşamışlar belki de yokluğunda değerini anladı olamaz mı yani
insan 5 senesini geçirdiği birini bi anda silemez , zor
silebilende var elbette ama silememe kafadan atamama olayına da inanıyorum uzun ilişkilerde