Sizce amaci ne arkadaslar nolurr fikir verin

sevdaygmn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
130
19
23
Arkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun

5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum

Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)

Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor

Sizin fark edeceğinizi tahmin etmiş ne de olsa 5 yıllık sevgilinizmiş.Fark edip peşinde koşturacak aklı sıra siz ona yazacaksınız filan.Boşverin ilgilenmeyin napiyorsa yapsın
Evet ustelik biliyor benim herseyi kontrol ettigimi, belkide haklisindir, bakti gördü ben pesinden kosmayi biraktim bana yem atiyor tekrar baslama icin

Nedenini hiç sorgulamayın, boşverin. Biten bitmiş, yeniden zorlamaların gereği yok.
Evet benim icin kesin bitti onu cok sevmeme ragmen artik istemiyorum onunla yol almayi
Ama bu tarz hareketler kafami kurcaliyor sadece kendi kendime neden diyorum , neden 3 ay sonra eski sevgilinin numarasını eklersin

beyimiz yem atıyor,hiç farkında değilmiş gibi davranın hayatınıza devam edin.

Bu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcek

Bu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcek
Ben hala onu seviyorum malessef ama artik onun Beni sevmedigini anladim ve belkide haklisindir baska birini bulamayinca kenarda bu kalsin diye beni eklemis olabilir
Cok aci cekiyorum

valla benimki bi sinirle engelleyip 6 ay boyunca engelli tutup engelimi kaldırmıştı instadan
bi süre sonra yazdı , anladım yokladığını
pek istediğini vermedim , biraz çekti kendini
1 ay sonra iş hesabımı takibe almış çalıştığım şirketin
kısa süre sonra da yazdı bana
yakında seni yoklar

Böyle ,ne yaptığını bilmeyen,net olmayan, kafa yoran tipleri hayatından uzak tutmalısın..adam seni aramamış, ikna etmemiş, tekrar başlayalım dememiş..acaba niye ekledi diye düşünüp kendini yorma bu tiplerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…