Evet ustelik biliyor benim herseyi kontrol ettigimi, belkide haklisindir, bakti gördü ben pesinden kosmayi biraktim bana yem atiyor tekrar baslama icinSizin fark edeceğinizi tahmin etmiş ne de olsa 5 yıllık sevgilinizmiş.Fark edip peşinde koşturacak aklı sıra siz ona yazacaksınız filan.Boşverin ilgilenmeyin napiyorsa yapsın
Whatsapp dan numarasini silmeme ragmen resmini goruyorum, baska bir telefondan numarasini ekledim resim gözükmüyorEklediğini nerden anladınız?
Tuhaf olan yazmiyor aramiyor, ve eminim ki arayip veya mesaj atmak gibi bir niyeti yok o yuzden anlamiyorum neden eklediginigezmiş görmüş aradığını bulamamış sizi bi yoklayacak.
Evet benim icin kesin bitti onu cok sevmeme ragmen artik istemiyorum onunla yol almayiNedenini hiç sorgulamayın, boşverin. Biten bitmiş, yeniden zorlamaların gereği yok.
bu sefer de siz silin şok olsun.Tuhaf olan yazmiyor aramiyor, ve eminim ki arayip veya mesaj atmak gibi bir niyeti yok o yuzden anlamiyorum neden ekledigini
Sence öylemidir? Ama yazmiyor aramiyor da , benimle yeniden iletisime girecegini de sanmiyorum bu yuzden anlam veremiyorum numarami eklemesineYoklama alıyor, umduğunu bulamamış.
beyimiz yem atıyor,hiç farkında değilmiş gibi davranın hayatınıza devam edin.Arkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Beni heryerden sildi ama simdi goruyorum ki numarami tekrardan eklemis
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Veya baska bir sebep olabilir mi?
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
Madem 3 ay dayandın artık dönme sen sil her yerden.Evet ustelik biliyor benim herseyi kontrol ettigimi, belkide haklisindir, bakti gördü ben pesinden kosmayi biraktim bana yem atiyor tekrar baslama icin
Belki profil resmini herkese açmıştır ne biliyorsunSence öylemidir? Ama yazmiyor aramiyor da , benimle yeniden iletisime girecegini de sanmiyorum bu yuzden anlam veremiyorum numarami eklemesine
Bu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcekArkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
5 yillik bir iliskim vardi (uzun mesafeli) ve 3 ay once bitti , ben bitmesini istemiyordum..
Whatsap dan gordum
Sizce neden?
Sizce bir gun onu ararsam kim oldugunu görüp ve telefonu acmamak icin mi? (Ama kendide biliyor ki tekrar aramam onu 3 aydir da aramiyorum)
Hic silmese bu kadar dusunmezdim ama silip aylar sonra tekrar eklemesi kafami karistiriyor
Kesinlikle öyle yüz vermeyinEvet ustelik biliyor benim herseyi kontrol ettigimi, belkide haklisindir, bakti gördü ben pesinden kosmayi biraktim bana yem atiyor tekrar baslama icin
Ben hala onu seviyorum malessef ama artik onun Beni sevmedigini anladim ve belkide haklisindir baska birini bulamayinca kenarda bu kalsin diye beni eklemis olabilirBu kadar düşünmeseydiniz silip geri kaydettiğini fark bile etmezdiniz gezmiş tozmuş kafasına göre birini bulamamış nasılsa cepte diye size gelcek
Böyle ,ne yaptığını bilmeyen,net olmayan, kafa yoran tipleri hayatından uzak tutmalısın..adam seni aramamış, ikna etmemiş, tekrar başlayalım dememiş..acaba niye ekledi diye düşünüp kendini yorma bu tiplerle..Arkadaslar, bugun üye oldum derdimi anlatacak kimsem yok lutfen bana yardimci olun
Whatsap dan gordum
Sizce neden?