Sizce amacı/derdi ne ?

Ihanet ettigini ögrendiginde bi mesaj atmistin ama yanilmiyosam? O da engellemisti dimi?

hadi yaa her önüne geleni kabul ediyorsa haklısın anlayamaz. Eğilip büküldüğünüzü ağlayıp sızladığınızı ima etmedim. benim mesajım üzerine yazdıysanız bu sözleri yanlış anlaşılma varsa düzltmek isterim.. Vee evet haklısınız erkekler güçlü duran kadından korkarlar. Belki de korktukları için en çok onlardan kaçarlar.

yok yok yani bu kadar olayın karşısında güçlü durdum amacına ulaşamadı demek istedim ağlamadım sızlamadım derken.Çünkü bazı erkekler cidden bundan haz alıyo.Mutsuzlukla besleniyo çoğu insan.Başkasının mutsuzluğundan mutluluk duymak zalimlik bence.

kesinlikle katılıyorum sana zalimce ve acizce.

canım bu kişinin hesabı aktif değil hesabını tkrar aktif hale getirip benm engelimi açıp tkrar dondurdu hesabnı.Yani aktif olsa dediğin gibi bi yorum çıkarılabilir.
Engelleyemedigini anlayinca kapatmis olamaz mi canim?

Bu kadar takıntılı olmayın. Bitmiş olan şey bitmiştir. Kendisi hata ettiğini kendi anlayacaktır. Artık evlenmiş, seviyor mu sevmiyor mu bilmem. Aldatan tip de mutluluk getirmez. Sizden uzak olsun. Onu hiçbir yerden takip etmeyin. Kendi hayatınıza bakın. Sevgiler.

Yani olan olmuş,giden gitmiş... Artık o evli bırakın bunları . Ben olsam bütün iletişim yollarını keser acımı da kendi içimde yaşardım.

Çok üzücü şeyler yaşamışsınız.

Ama ben o insanın bir derdi ya da amacı olduğunu sanmıyorum.

O tercihini yapmış, doğru ya da yanlış.

Bence siz de yolunuza bakın, ayrıntılara takılmayın.

Onun derdi ne anlamadimda ..

Senin derdin ne onuda anlamadim..

Mutlumu mutsuzmu , Sanane.
Ne yapiyorsa yapsin , senin onun profiline bile bakman yanlis ..

Ne hali varsa gorsun ...

Nezaket ve saygı çerçevesinde yapılan bütün yorumlar için teşekkürler

Evlenmiş artık sana yazsa bile cvp verme bence yeni bi sayfa aç kendine

Evlenmiş artık sana yazsa bile cvp verme bence yeni bi sayfa aç kendine

ben kendimi yeterince ifade edememişim demek ki :) benim bana dönmesi gibi bi beklentim yok inanın.Sadece yaptığından pişmanlık mı duydu da merak etti yoksa arkasında bıraktığı enkazı mı.İyi öldürmüş müyüm sağlam vuramamışsam bi tekme daha atayım demiş de olabilir :) böyle bi durumu yaşayan varsa tecrübesine dayanarak bi çıkarımda bulunsun istedim hepsi bu.Asla affetmicem helallik dilese kapımda sürünse son umudu ben olsam kesinlikle hakkım helal değil ama o şekilde görmek de isterim kim istemez ki ? ben ondan çoktan vazgeçtim hakkımın derdindeyim ettikleri yanına kar kalmasın istiyorum

Ya Allahından bulsun boşversenize.
Adam hayatına bakmış gitmiş, siz hala pişman olsun, birşeyleri görsün istiyorsunuz.
Pişman olunca ne olacak, ne yapmayı planlıyorsunuz ki?
Siz de hayatınıza devam edin bence, bu tür şeyleri takıntı haline getirmek öncelikle sizin için sağlıklı değil.

Ubikk seni anladigimi dusunuyorum. Sana yapilan haksizligin bedelini odesin istiyorsun, haklisin da ama bunu facebooktan kontrol etmene hic gerek yok. Cunku kimsenin ettigi kimsenin yanina kar kalmaz. Bundan emin ol ve yoluna devam et. Facebooktan takip etmen o kisiden medet umdugundan degil onu anladim fakat icin sogusun diye de bakma. Bu kabuk baglamis yarayi tekrar kanatmaktan baska ise yaramaz. Bir daha onun ne hesabina, ne profiline bakma arkadasim zaten o adamdan ne koy ne kasaba olmazmis. Hayatin kurtulmus, verilmis sadakan varmis

İnsanlar saman altından su yürütüpte evlenince o evlilik çok mu kutsal oluyor

İnsanlar saman altından su yürütüpte evlenince o evlilik çok mu kutsal oluyor

aynen ama evli diyolar hemen evlendiği insana saygısı yoksa aldattığı insanın kanına girip bi de yüzüne bakıp helalim diyebiliyosa başlarım öyle evliliğin kutsallığına

Haklısın sanırım allah tan aktif değil ve gözüme gözüme sokmaya çalışmadılar mutluluklarını.İnsanlar çok riyakar çok.Beni el üstünde tutan o aileye girmem için can atanların iki gün sonra beni unutup "boy boy çocuklarınız olur inşallah " daha güzel karelerde beraber olcaz inş. gibi yorumlarını görünce gerçekten çok üzüldüm inanamadım.Yarın öbür gün yine biriyle tanışsam atıyorum nişan evlilik vs.olsa yerime yenisi gelince yine aynısı olacak demek ki insanlar çiğ süt emmiş.Ben şahit olmadım ama atıyorum abim bi kızı evlilik vaadiyle kandırıp ailesine bugn gelcz yarn gelcz diye umutlandırıp bir de onların onurunu kırsa abim falan demem o kıza arka çıkarım bunu kadınlık gururum için yapardım hiç bişey için olmaasa...Kadının en büyük düşmanı kadınmış meğer bunu gördüm ve kimse için değmezmiş insanlar çok kolay harcayabiliyolarmış menfaat uğruna.Yakınlarının (yakın sandıklarımın) tutumu onun ihanetinden daha çok üzdü beni

haklısınız bi çok sağlık problemim çıktı ortaya bu olay yüzünden.Okul hyatımda aynı şekilde bi sene kaybım oldu.Ben bişeyleri beni yeniden sevsin benim kıymetimi anlasın diye görmek istemiyorum ki.Keşke adam olmuş olsa keşke akıllanmış olsa da o kızın canını yakmasa.Ama biliyorum onun gibi nicelerinin hayatını kabusa çevirecek.Ben de böyle bi adamın mutlu olmasına tahammül edemiyorum olmamalı yani zerre haketmiyo.Mutsuzluğuna şahit olmak istiyorum içim soğumadı çünkü.Bugün boşveriyorum ertesi gün ağlayarak uyanıyorum çünkü içimde hala o kin var bastırmaya çalıştıkça daha fena oluyorum.O yüzden bi an önce tecelli etsin ve hakettiğini bulsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…