• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı/derdi ne ?

Yapma kendine bunu ubikk
kendi kendine can yakıyorsun kendi kendine üzülüyorsun.
bak bırak zaman çözecek herşeyi ne bekliyor sana bişey diyemem ama çözecek ve bütün bunların hiç anlamı kalmayacak birazcık ana odaklan tadını çıkar bu günlerin
seninle daha öncede konuşmuştuk beni hatırlıyorsun değilmi?
Bak sadece şuda olmuş olabilir çeşitli sebeplerle facete engellediğim bir sürü insan var yıllardır birikmiş ben bu ara geçmişi tamamen silme derdindeyim ve hepsini kaldırdım nedenmi yarın bi gün kimdi bu diye soran olursa bomboş olsun o liste diye.
o listeden kalktığını farkedenlerse umrumda bile değil açıkçası
yani gerçekten orada adını görmemek için kaldırmış olabilir.

haklısınız bi çok sağlık problemim çıktı ortaya bu olay yüzünden.Okul hyatımda aynı şekilde bi sene kaybım oldu.Ben bişeyleri beni yeniden sevsin benim kıymetimi anlasın diye görmek istemiyorum ki.Keşke adam olmuş olsa keşke akıllanmış olsa da o kızın canını yakmasa.Ama biliyorum onun gibi nicelerinin hayatını kabusa çevirecek.Ben de böyle bi adamın mutlu olmasına tahammül edemiyorum olmamalı yani zerre haketmiyo.Mutsuzluğuna şahit olmak istiyorum içim soğumadı çünkü.Bugün boşveriyorum ertesi gün ağlayarak uyanıyorum çünkü içimde hala o kin var bastırmaya çalıştıkça daha fena oluyorum.O yüzden bi an önce tecelli etsin ve hakettiğini bulsun istiyorum

İnsan birini gerçekten unutunca nefret dahi etmiyor inanın, 'amann Allahından bulsun' diyor sadece.
Uzaklaştırın zihninizi.
Bu düşünceler hayatınızı kalitesiz bir hale getirir.
Kendi mutluluğunuza, hayatınıza bakın.

aynen ama evli diyolar hemen evlendiği insana saygısı yoksa aldattığı insanın kanına girip bi de yüzüne bakıp helalim diyebiliyosa başlarım öyle evliliğin kutsallığına

Madem engeli kaldırıp haber almak istiyorlar bu sefer sen engelle ulaşamasınlar sana :KK39:kendisi ya da karısı artık kimse gül eğlen ağlama :) bir şey olduğunda beni rahatsız etmeyin demek iyidir :KK66:

Yapma kendine bunu ubikk
kendi kendine can yakıyorsun kendi kendine üzülüyorsun.
bak bırak zaman çözecek herşeyi ne bekliyor sana bişey diyemem ama çözecek ve bütün bunların hiç anlamı kalmayacak birazcık ana odaklan tadını çıkar bu günlerin
seninle daha öncede konuşmuştuk beni hatırlıyorsun değilmi?
Bak sadece şuda olmuş olabilir çeşitli sebeplerle facete engellediğim bir sürü insan var yıllardır birikmiş ben bu ara geçmişi tamamen silme derdindeyim ve hepsini kaldırdım nedenmi yarın bi gün kimdi bu diye soran olursa bomboş olsun o liste diye.
o listeden kalktığını farkedenlerse umrumda bile değil açıkçası
yani gerçekten orada adını görmemek için kaldırmış olabilir.

hatırladım hatırladım :)
yani şöyle ihtimaller sıralamak varken "yuva yıkan kadın" bile ilan edildim ayak üstü :KK43:
haklısın sanırım benimde bu şekilde engelini kaldırdığım bi çok insan var
ama sürekli aktif olsa da aklına geldiği sıra dur şunun engelini kaldırayım ilerde sorun olmasın dese anlarım dediğini
adamın hesabı sürekli dondurulmuş vaziyette
açtığı an benim engeli kaldrıyo akabinde donduruyo
bu beni düşündürdü sadece
belki af falan dileyecek ortam hazırlıyo belki merk etti öldü mü geberdi mi diye bilemiyorum

Madem engeli kaldırıp haber almak istiyorlar bu sefer sen engelle ulaşamasınlar sana :KK39:kendisi ya da karısı artık kimse kendi hayatına devam et :) bir şey olduğunda beni rahatsız etmeyin demek iyidir :KK66:

dimi bi de engeli kimn kaldırdığı var
ama onu engellememe fırsat olmadan hemen dondurdu hesabını
kesinlikle gerçekler bi gün gün yüzüne çıkarsa umarsız davranıcam
hala kontrol ettiğine göre arkasında onun için ağlayıp sızlayan biri var diye egosu tatmn olsun diye bakındı kim bilir
kim istemez iki kişi tarafından paylaşılmaz olmayı
hele onun gibi biri..

Artık o elin adamı neden takip ediyorsun karısıyla ayrılsa için mi soğuyacak?

hatırladım hatırladım :)
yani şöyle ihtimaller sıralamak varken "yuva yıkan kadın" bile ilan edildim ayak üstü :KK43:
haklısın sanırım benimde bu şekilde engelini kaldırdığım bi çok insan var
ama sürekli aktif olsa da aklına geldiği sıra dur şunun engelini kaldırayım ilerde sorun olmasın dese anlarım dediğini
adamın hesabı sürekli dondurulmuş vaziyette
açtığı an benim engeli kaldrıyo akabinde donduruyo
bu beni düşündürdü sadece
belki af falan dileyecek ortam hazırlıyo belki merk etti öldü mü geberdi mi diye bilemiyorum

bunları konuşmak için çok erken
lütfen kendine biraz zmn ver insan grip olunca bile bir hafta ilaç kullanıyor gerekirse sen yeni bir hesap aç bunu da dondur.
ve emin ol insan yaşattığını yaşamadan ölnüyor.
imtihanın içinde imtihan var, sen sakin kalmaya çalış 1 yıl sonra neler değişecek hayatında düşün.. ve gülümse

Senin engelini profilini gör diye bilerek açtı bence olur da bir şekilde bir profil fotoğrafı koyar birşey yazar duvarına diye. Şu an birşey paylaşmaması paylaşmayacağı anlamına gelmiyor. Duvarındaki eski gönderileri neden silmedi? Unutmuş olamaz mı? Erkekler düz yaratıklar bence onun oralarda eski yazıların kaldığı aklının ucundan bile geçmiyor şu an. Anca yeni eşi dikkat ederse o zaman unutmuşum diyecek ve silecektir bu kadar basit.

Senin engelini profilini gör diye bilerek açtı bence olur da bir şekilde bir profil fotoğrafı koyar birşey yazar duvarına diye. Şu an birşey paylaşmaması paylaşmayacağı anlamına gelmiyor. Duvarındaki eski gönderileri neden silmedi? Unutmuş olamaz mı? Erkekler düz yaratıklar bence onun oralarda eski yazıların kaldığı aklının ucundan bile geçmiyor şu an. Anca yeni eşi dikkat ederse o zaman unutmuşum diyecek ve silecektir bu kadar basit.

belki de unuttu silmeyi dediğiniz gibi.

bunları konuşmak için çok erken
lütfen kendine biraz zmn ver insan grip olunca bile bir hafta ilaç kullanıyor gerekirse sen yeni bir hesap aç bunu da dondur.
ve emin ol insan yaşattığını yaşamadan ölnüyor.
imtihanın içinde imtihan var, sen sakin kalmaya çalış 1 yıl sonra neler değişecek hayatında düşün.. ve gülümse

umarım güzel şeyler olur ve onun yaşattığı kötülükleri tamamen hafızamdan silecek hayırlı birini çıkarır rabbim karşıma/karşımıza
2014 yılı benim için tam bir kabustu her anlamda dilerim onun yaptıklarını zerre hatırlayacak vaktim olmaz dolu dolu geçer bu yıl
hafızamdan tamamen silinmesini o kadar çok istiyorum ki elimde olsa değil hesabımı hafızamı dondurur bi sene geriye sarardım :)

Artık o elin adamı neden takip ediyorsun karısıyla ayrılsa için mi soğuyacak?

karısıyla olan ilişkisi beni ilgilendirmiyo ama aldatıldığını bilsin isterdim herkes gibi.Ama affeder ama terkeder ki kızın aldatılıp aldatılmadığından da emin değilim belki beni biliyodu ama saptırarak anlattı karşısındaki.Saplantılı bi ilişkimiz var paçamdan kurtulana kadr idare et gibi söylemlerde bulundu belki de kim bilir.Ama gerçek her neyse ortaya çıksın tabi.o ş.. o kızı ve mutlu olmayı haketmiyo niye sefa sürsün ki onca kötülüğe rağmen.ama yine diyorum cezasını ben verecek değilim.İntikam alack olsam en başında alırdım derdim bu değil zaten.Beni bana yaptığının bedelini ödemesi enterese eder gerisi umrumda değil

bak guzellik istiyosan guzellik icin savasacaksin.
dugun gunu ne yapsam diye kafa yordum durdum gunlerce ve aklima son iki gun kala cocuk esirgeme krumunda vakit gecirmek geldi. inan mesaimin 4 saati telefon da harcadim ama sonuc o gun icin hic bi bilgi elde edemedim. vazgecmedim 18 yasinda cok sanssiz bir evlilik yapan manevi kardesimi aldim sinemaya gittim katila katila gulduk. ertesi gunlerde gonul elcilerine loseve basvurdum (1 ay oldu arayan soran yok!!) oyle oturdugun yerden unutayim demekle olmuyo.. bazi yaralar anca yara sararak iyilesir. kipirda biraz esin ne zmn haytina girer bilmem cok mutlu olacagina eminim ama o zmna kdr bos durma mutlu et, iz birak! aklima geleni yazdim ama sen beni yanlis anlamazsin iyi gelecek biliyorum sanada yeterki kipirda..

Seni aldatmış bir adam.... seni facebook tan tanımadan ekleyen bir adam.... daha kimleri ekler kimbilir... size dair herşey duruyorsa facebook hesabında o zaman bu adamın eşinin facebook hesabı yok heralde yoksa kim bu derdi kavga çıkardı... valla bu adamla alakalı birsürü şey sayılabilirde bence gerek yok evlenmiş zaten boşver sen kurtulduğuna dua et... Allah karşına hayırlı bir kısmet çıkartsın inşallah sende mutlu olmaya bak... ama küçük bir tavsiye bu adam seni facebok arkadaş listesinden çıkartmadan önce bence direk kendin çık... neme lazım şerefsizdir tekrardan kandırmaya çalışır... beraber olmak ister... bak yaparsın gidersin demiyorum, yinede ne bileyim bişey paylaşır yada bi mesaj atar öyle yada böyle bir şekilde gerçekten üzülen sen olursun....

Seni aldatmış bir adam.... seni facebook tan tanımadan ekleyen bir adam.... daha kimleri ekler kimbilir... size dair herşey duruyorsa facebook hesabında o zaman bu adamın eşinin facebook hesabı yok heralde yoksa kim bu derdi kavga çıkardı... valla bu adamla alakalı birsürü şey sayılabilirde bence gerek yok evlenmiş zaten boşver sen kurtulduğuna dua et... Allah karşına hayırlı bir kısmet çıkartsın inşallah sende mutlu olmaya bak... ama küçük bir tavsiye bu adam seni facebok arkadaş listesinden çıkartmadan önce bence direk kendin çık... neme lazım şerefsizdir tekrardan kandırmaya çalışır... beraber olmak ister... bak yaparsın gidersin demiyorum, yinede ne bileyim bişey paylaşır yada bi mesaj atar öyle yada böyle bir şekilde gerçekten üzülen sen olursun....

kendi profilmden eklemedim öğrensiymişim gbi ekledim dediğinz şeye imkan yok ikisi de bnm korkumdan hesaplarını aktifleştirmiyolar yani her ikisinn de hesabı kapalı.teşekkürler

Özet geçeyim bahsi geçen kişi(eski sevgilim ) yakın bi zamanda beni aldattığı kişiyle evlendi..
beni aldattığını anladığım zaman afilli bi mesaj çektikten sonra mesajımı okuyup beni engelledi ve hesabını dondurdu.
Ben aldattığını ayrıldıktan bi kaç ay sonra kuzeninin yüklediği bi fotoğrafdan gördüm.(nikah fotoğrafı)
Ben başka bi hesaptan sırf düğün resimlerini göreyim içim soğusun diye ekledim bunu ve gerçekten mutlu olduğuna emin olmak için ki emin oldum..ayrıldıktan 2-3 hafta sonra o kişiyle olan fotoğraflarını koymuş(hesabını bi kaç saatliğine de olsa nadiren aktif hale getiriyo)
Benim hakkımda konuşurlarken "çok isterim eltim olmasını" diye yalakalanan kardeşinin eşi methiyeler düzmüş yeni eltisi için :)
ki bu ş. o kızı sırf tipini hal hareketlerini beğenmedi diye silmişti hesabından.Ne dedi de ikna oldu da geri ekledi ALLAH BİLİR
Neyse kabul etmiş bu profilini inceledim tabi
Bize dair şeyler hala duruyo (fotoğraflar hariç tabi)
doğum gününü kutlamışım aşkımlı cicimli durum güncellemişim onlar duruyo
severim seni diye eurovision parçası var onu yükleyip beni taglemişti yani bu ve buna benzer bir zamanlar sevgili olduğumuzu ispat eden şeyler duruyodu çok şaşırdım
Hadi dedim o hengamede hesabı dondurur hesap vermekten kurtulurum dedi çok ilgilenmedi diyelim (fotoğrafları ve yorumlarımı tek tek silmiş)
Dün bi baktım kendi hesabımdan engeli kaldırmış şok şok
Direk hesabı aktif ettiği an benim engelimi kaldırmış
Yanlış anlaşılmasın benim ihaneti ilk öğrendiğim andan bu yana tek isteğim sadece bana yaşattığını yaşaması benim kıymetimi de anlasın mumla arasın isterim ama ona umut bağlamak anlamında değil kesinlikle..Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir? silmediği güncellemeler hesabı aktif ettiği an engeli açması ? üstelik 1-2 saat aktif oluyo mu olmuyo mu sanırım eşinden gizli giriyo
Sizin pişmanlık duymasını acı çekmesini istemenizin tek nedeni hala seviyor olmanız
sevmiyor olsaydınız inanın umrunuzda olmazdı

Back