• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı/derdi ne ?

Ya eski sevgilin seni merak edip giriyor ,

Ya da eski sevgilinizin eşi bir şekil sizi öğrenmiş takibe almış. .

Bence siz onu engelleyin ve artık iyi yada kötü umursamayin. Eski eti adayını da takmayin kafanıza eski sevgililer bile yeni sevgiliye alıştıktan sonra onun yapacağı birsey yok..Sonuçta sizin eltiniz olmasını çok istese de olmamış ve su anki eltisi ne resmi davran sa aile ilişkileri zedelenebilir, hem belki o da iyi bir kızdır...Bosver in siz onun pişman olmasını beklediğiniz sürece yine üzülen siz olursunuz..

yaptığın bence hiç hş değil.
adam seni bırakmıs baskasıyla evlenmiş hala neden peşindesin?
sonucta yeni evli olduğu karısı için ne kötü birsey, kocasının peşinde heran biri var.
bu sekilde onların yuvasını bozarsanız, sizinde yuvanızı bozan olur. ve bence olsun da zaten.

yaptığın bence hiç hş değil.
adam seni bırakmıs baskasıyla evlenmiş hala neden peşindesin?
sonucta yeni evli olduğu karısı için ne kötü birsey, kocasının peşinde heran biri var.
bu sekilde onların yuvasını bozarsanız, sizinde yuvanızı bozan olur. ve bence olsun da zaten.

ütopyanıza hayran kaldım ben evliliğini tehlikeye sokacak hiç bir adımda bulunmadım bulunmam da!
bunu yapacak olsam daha nişanlıyken o kişiyi aldatıldığı konusunda uyarırdım! aralarını bozar evliliğe mani olurdum!
bunu istesem şu dk.da yaparım ! aldatıldığını öğrense bi dk.durur mu o adamın yanında ama gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bi huyu vardır o da zamanla anlayacak
ben benden bu kadar korkan birinin bana bu eziyeti yaşatan hayatımı cehenneme çeviren kişinin beni niye merak ettiğini sorguluyorum farkında mısınız
bu ne demektir ya size böyle bi yorum yapılsa ne hissederdiniz?

belki sizi merak etti, belki de artık o kadar önemsiz görüyor ki sizi engellemeye bile tenezzülü yok...
engelinizi kaldırıp sizi de sıradan diğer insanlar gibi görmeye başladı?

bilemezsiniz, bilmeye de çalışmayın...

herkes günün birinde geçmişini hatırlar.. ama iyi anar ama kötü..
önemli olan geleceğinde yanında görmek istediğidir..
o hayatını o şekilde çizmiş...

siz de olanlardan anlam çıkartmak yerine kendi hayatınıza bakın.. mutlu olsa ne mutsuz olsa ne?
canı acıyor, pişman halde olsa ne? olmasa ne?
eğer hakkınıza girdiyse bu ondan çıkar.
sizde hayatınızı onun acı çektiği günü beklemeyle geçirmeyin..

boş vermek kadar büyük intikam yok aslında.. başarabilmek lazım..
hakikaten boş verebilmek lazım...

Iyıde sanane artık..

Adam evlenmiş gitmiş artık..

Sen bi vintage,bi antika olmak yerine plastik leğen durumuna sokuyorsun kendını..

O
Pekisenneden silmiyorsun onu faceden.ve senin ona gonderdigin gonderilerii.sil ve engellesene.

buna imkan yok sadece ark.lara özel gönderilerim imkanım da olsa silmem açıkcası onu önemsediğimi düşünsün istemem.Zaten hesabı aktif değil ve bende de ekli değil.

ütopyanıza hayran kaldım ben evliliğini tehlikeye sokacak hiç bir adımda bulunmadım bulunmam da!
bunu yapacak olsam daha nişanlıyken o kişiyi aldatıldığı konusunda uyarırdım! aralarını bozar evliliğe mani olurdum!
bunu istesem şu dk.da yaparım ! aldatıldığını öğrense bi dk.durur mu o adamın yanında ama gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bi huyu vardır o da zamanla anlayacak
ben benden bu kadar korkan birinin bana bu eziyeti yaşatan hayatımı cehenneme çeviren kişinin beni niye merak ettiğini sorguluyorum farkında mısınız
bu ne demektir ya size böyle bi yorum yapılsa ne hissederdiniz?
üzgünüm ama ben kendimi şuan onun karısının yerine koydum ve seni haklı bulamıyorum kusura bakma.
sonuçta konuyu buraya açtıysan elbette eleştirelere de tahammül etmen gerekiyor.
bende konu açıyorum. ama sen suçlusun vs. diyenlere senin gibi kızmıyorum. çünkü konuyu yoruma açan benim ve bunun farkındayım.
ayrıca diyorsun ki, şuan gidip karısına söylesem nişanlıyken aldattığını bi dakka yanında durur mu acaba diye, e adam seni aldatmayı bırak aldattığı kişiyle gidip evlendiği hala onun neden senin eski videolarını vs. silmediğini merak ediyorsun. hala bu adamı umursuyorsun.
hala etrafındasın.
seni aktif etmesinin sebebi belki o zaman yüzüstü bırakıp gidip evlenmenin verdiği vicdan azabıdır. ama sonuçta böyle bile olsa bu sana yaptıklarını affettirir mi? senin hala bunu merak edip etrafında dolanman bile çok yanlış bence. evli bir adam ve sen hala peşindesin. sonuç bu.

Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir?
onun hareketlerini cozmeye calisirken tum ofkenizi ve yasadiklarinizi taze tutuyorsunuz farkinda degilsiniz,

onu degil, kendi hareketlerinizi inceleyin.

gizli giriyor, pisman veya esiyle cok mutlu... ne farkeder?
sizden giden gitmis, hatta baskasiyla evlenmis, ne umursayip pesine dusuyorsunuz?
birakin ne hali varsa gorsun.

bu kadar hirsli olmayin bence,
bazen "olmadi" diyip arkanizi donup gidebilmek gerekir...

Iyıde sanane artık..

Adam evlenmiş gitmiş artık..

Sen bi vintage,bi antika olmak yerine plastik leğen durumuna sokuyorsun kendını..

onun bu düşüncemden haberi yok ki ve onun için özellikle paylaşılmış bi durum güncellemesi ne bileyim acı çektiğimi gözler önüne seren bi durum da yok.Takip edildiğinden de haberdar değil

Facebook hesabının şifresini eşi biliyorsa (ki burdaki konuların çoğundan anladığım kadarıyla paylaşmış olabilir) bu durumda ya eşi bloklananlar arasında adını görüp sorgulamasın diye olabilir ya da belki kadın direkt seni bloklananlardan çıkarmıştır. Her halukarda salla gitsin derim.

Back