- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Sana ilk bunu yaptigi zamanlar o kizin ask atesiyle yaniyordu seni hic dusunmedi. Simdi evlenip, hayati ve dusunceleri bir duzene girdi, hayati monotonlasti; ve sana yaptiklarini dusunmeye basladi, vicdan azabi duyuyor yuksek ihtimal. Sana karsi tavrini yumusatti bu yuzden. Suc sende degil bende diyor kendi yoluyla.Yanlış anlaşılmasın benim ihaneti ilk öğrendiğim andan bu yana tek isteğim sadece bana yaşattığını yaşaması benim kıymetimi de anlasın mumla arasın isterim ama ona umut bağlamak anlamında değil kesinlikle..Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir? silmediği güncellemeler hesabı aktif ettiği an engeli açması ? üstelik 1-2 saat aktif oluyo mu olmuyo mu sanırım eşinden gizli giriyo
Bu arada o evlendigi kizin senden haberi var miydi? Varsa insallah beter olurlar. Oteki dunyanin varligindan emin olamayiz bu sebeple ben hep bu dunyada kotuluk yapanlarin cezalarini bu dunyada cekmeleri gerektigine inanirim.onun bu düşüncemden haberi yok ki ve onun için özellikle paylaşılmış bi durum güncellemesi ne bileyim acı çektiğimi gözler önüne seren bi durum da yok.Takip edildiğinden de haberdar değil
üzgünüm ama ben kendimi şuan onun karısının yerine koydum ve seni haklı bulamıyorum kusura bakma.
sonuçta konuyu buraya açtıysan elbette eleştirelere de tahammül etmen gerekiyor.
bende konu açıyorum. ama sen suçlusun vs. diyenlere senin gibi kızmıyorum. çünkü konuyu yoruma açan benim ve bunun farkındayım.
ayrıca diyorsun ki, şuan gidip karısına söylesem nişanlıyken aldattığını bi dakka yanında durur mu acaba diye, e adam seni aldatmayı bırak aldattığı kişiyle gidip evlendiği hala onun neden senin eski videolarını vs. silmediğini merak ediyorsun. hala bu adamı umursuyorsun.
hala etrafındasın.
seni aktif etmesinin sebebi belki o zaman yüzüstü bırakıp gidip evlenmenin verdiği vicdan azabıdır. ama sonuçta böyle bile olsa bu sana yaptıklarını affettirir mi? senin hala bunu merak edip etrafında dolanman bile çok yanlış bence. evli bir adam ve sen hala peşindesin. sonuç bu.
Bu arada o evlendigi kizin senden haberi var miydi? Varsa insallah beter olurlar. Oteki dunyanin varligindan emin olamayiz bu sebeple ben hep bu dunyada kotuluk yapanlarin cezalarini bu dunyada cekmeleri gerektigine inanirim.
Sana ilk bunu yaptigi zamanlar o kizin ask atesiyle yaniyordu seni hic dusunmedi. Simdi evlenip, hayati ve dusunceleri bir duzene girdi, hayati monotonlasti; ve sana yaptiklarini dusunmeye basladi, vicdan azabi duyuyor yuksek ihtimal. Sana karsi tavrini yumusatti bu yuzden. Suc sende degil bende diyor kendi yoluyla.
Facebook hesabının şifresini eşi biliyorsa (ki burdaki konuların çoğundan anladığım kadarıyla paylaşmış olabilir) bu durumda ya eşi bloklananlar arasında adını görüp sorgulamasın diye olabilir ya da belki kadın direkt seni bloklananlardan çıkarmıştır. Her halukarda salla gitsin derim.
Niye eklediniz niye hala mutlu mu değil mi diye merak ediyorsunuz ?
Aldatmış işte.Ötesi yok.
Ne diye hala egosunu okşuyorsunuz ?
Kendi hesabımdan eklemedim o benim profilime bkınca kesnlkle öyle bi izlenime kapılamaz ona ithafen hiç bişy yok profilmde de ve egosu flan da okşanmaz.Ben hiç sesimi çıkarmadım yuttum ya yapılanları belki de nasıl oldu da sessiz kalabildi diye düşündü.
ne kadar sürmüştü ilişkiniz?
Nasil yani ayrildiginizda hic mi tepki göstermedin sen? Ya da aramadin mi hic?
az bir zaman değil. kendimi sizin yerinize koydum ben olsam bende merak eder araştırırdım herhalde ama bunun bana bir fayda vermeyeceğini de bilirdim. yabancı hesaptan eklemişsiniz kabul etmiş ya. muhtemelen onun siz olduğunu anladı. Ona en büyük ceza unutulmak ve yok sayılmak. Ötesi sizi üzer.
Canim kendi yorumumu soyluyorum ; genelde facebookta sevgililer ayrildigi zaman ilk olarak resimler silinir. Senin soylediklerini unutmus ya da gozunden kacirmis olabilir engelleme meselesine gelince yanlis hatirlamiyorsam eger bende cook eski sevgilimin hesabini engellemistim ve onun hesabina bakmak icin engeli kaldirdigimda geri engellemek icin 24 saatin gecmesi gerekiyordu sana ozgu bir sey degildir herhalde
az bir zaman değil. kendimi sizin yerinize koydum ben olsam bende merak eder araştırırdım herhalde ama bunun bana bir fayda vermeyeceğini de bilirdim. yabancı hesaptan eklemişsiniz kabul etmiş ya. muhtemelen onun siz olduğunu anladı. Ona en büyük ceza unutulmak ve yok sayılmak. Ötesi sizi üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?