....çok pardon
Yani evlendi.cantada keklik olan esi varrr.simdide disaridakilerden bal almak istiyor...
Onun derdi ne bilmem ama sizin derdiniz ne sürekli takiptesiniz?
Ne alakasi var sorumla cevabinizin?cevabını biliyomuşsunuz ya gerek yok bence izaha.Ama tanımasanız da bu zanla bile hakkıma giriyosunuz
Ne alakasi var sorumla cevabinizin?
Ben sadece soru sordum. Sizin amaciniz ne takip etmekte diye. Gayet acik,kinaye yok.Peki sizin kastınız neydi öğrenebilir miyim ? yanlış anlamış olabilirim
yaptığın bence hiç hş değil.
adam seni bırakmıs baskasıyla evlenmiş hala neden peşindesin?
sonucta yeni evli olduğu karısı için ne kötü birsey, kocasının peşinde heran biri var.
bu sekilde onların yuvasını bozarsanız, sizinde yuvanızı bozan olur. ve bence olsun da zaten.
Ben sadece soru sordum. Sizin amaciniz ne takip etmekte diye. Gayet acik,kinaye yok.
kusura bakmayın az önceki yorum gibi düşündüm.
Kac ay oldu evleneli? Insallah pisman olmustur pislik
Pekisenneden silmiyorsun onu faceden.ve senin ona gonderdigin gonderilerii.sil ve engellesene.
Hiç şaşırmam..ama aradığı bal ben değilim emin olsun
O
Pekisenneden silmiyorsun onu faceden.ve senin ona gonderdigin gonderilerii.sil ve engellesene.
üzgünüm ama ben kendimi şuan onun karısının yerine koydum ve seni haklı bulamıyorum kusura bakma.ütopyanıza hayran kaldım ben evliliğini tehlikeye sokacak hiç bir adımda bulunmadım bulunmam da!
bunu yapacak olsam daha nişanlıyken o kişiyi aldatıldığı konusunda uyarırdım! aralarını bozar evliliğe mani olurdum!
bunu istesem şu dk.da yaparım ! aldatıldığını öğrense bi dk.durur mu o adamın yanında ama gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bi huyu vardır o da zamanla anlayacak
ben benden bu kadar korkan birinin bana bu eziyeti yaşatan hayatımı cehenneme çeviren kişinin beni niye merak ettiğini sorguluyorum farkında mısınız
bu ne demektir ya size böyle bi yorum yapılsa ne hissederdiniz?
onun hareketlerini cozmeye calisirken tum ofkenizi ve yasadiklarinizi taze tutuyorsunuz farkinda degilsiniz,Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir?
Iyıde sanane artık..
Adam evlenmiş gitmiş artık..
Sen bi vintage,bi antika olmak yerine plastik leğen durumuna sokuyorsun kendını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?