• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı/derdi ne ?

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Özet geçeyim bahsi geçen kişi(eski sevgilim ) yakın bi zamanda beni aldattığı kişiyle evlendi..
beni aldattığını anladığım zaman afilli bi mesaj çektikten sonra mesajımı okuyup beni engelledi ve hesabını dondurdu.
Ben aldattığını ayrıldıktan bi kaç ay sonra kuzeninin yüklediği bi fotoğrafdan gördüm.(nikah fotoğrafı)
Ben başka bi hesaptan sırf düğün resimlerini göreyim içim soğusun diye ekledim bunu ve gerçekten mutlu olduğuna emin olmak için ki emin oldum..ayrıldıktan 2-3 hafta sonra o kişiyle olan fotoğraflarını koymuş(hesabını bi kaç saatliğine de olsa nadiren aktif hale getiriyo)
Benim hakkımda konuşurlarken "çok isterim eltim olmasını" diye yalakalanan kardeşinin eşi methiyeler düzmüş yeni eltisi için :)
ki bu ş. o kızı sırf tipini hal hareketlerini beğenmedi diye silmişti hesabından.Ne dedi de ikna oldu da geri ekledi ALLAH BİLİR
Neyse kabul etmiş bu profilini inceledim tabi
Bize dair şeyler hala duruyo (fotoğraflar hariç tabi)
doğum gününü kutlamışım aşkımlı cicimli durum güncellemişim onlar duruyo
severim seni diye eurovision parçası var onu yükleyip beni taglemişti yani bu ve buna benzer bir zamanlar sevgili olduğumuzu ispat eden şeyler duruyodu çok şaşırdım
Hadi dedim o hengamede hesabı dondurur hesap vermekten kurtulurum dedi çok ilgilenmedi diyelim (fotoğrafları ve yorumlarımı tek tek silmiş)
Dün bi baktım kendi hesabımdan engeli kaldırmış şok şok
Direk hesabı aktif ettiği an benim engelimi kaldırmış
Yanlış anlaşılmasın benim ihaneti ilk öğrendiğim andan bu yana tek isteğim sadece bana yaşattığını yaşaması benim kıymetimi de anlasın mumla arasın isterim ama ona umut bağlamak anlamında değil kesinlikle..Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir? silmediği güncellemeler hesabı aktif ettiği an engeli açması ? üstelik 1-2 saat aktif oluyo mu olmuyo mu sanırım eşinden gizli giriyo

Son düzenleme:
Derdi ne bilemiyorum ama sen de onemseme artik yoksay, sunger cek ,Allaha havale et.

Napiyo mutlu mu diye arastirma sal gitsin. Bu sekilde devam edersen yalniz kendin uzulursun

Özet geçeyim bahsi geçen kişi(eski sevgilim ) yakın bi zamanda beni aldattığı kişiyle evlendi..
beni aldattığını anladığım zaman afilli bi mesaj çektikten sonra mesajımı okuyup beni engelledi ve hesabını dondurdu.
Ben aldattığını ayrıldıktan bi kaç ay sonra kuzeninin yüklediği bi fotoğrafdan gördüm.(nikah fotoğrafı)
Ben başka bi hesaptan sırf düğün resimlerini göreyim içim soğusun diye ekledim bunu ve gerçekten mutlu olduğuna emin olmak için ki emin oldum..ayrıldıktan 2-3 hafta sonra o kişiyle olan fotoğraflarını koymuş(hesabını bi kaç saatliğine de olsa nadiren aktif hale getiriyo)
Benim hakkımda konuşurlarken "çok isterim eltim olmasını" diye yalakalanan kardeşinin eşi methiyeler düzmüş yeni eltisi için :)
ki bu ş. o kızı sırf tipini hal hareketlerini beğenmedi diye silmişti hesabından.Ne dedi de ikna oldu da geri ekledi ALLAH BİLİR
severim seni diye eurovision parçası var onu yükleyip beni taglemişti yani bu ve buna benzer bir zamanlar sevgili olduğumuzu ispat eden şeyler duruyodu çok şaşırdım
Hadi dedim o hengamede hesabı dondurur hesap vermekten kurtulurum dedi çok ilgilenmedi diyelim (fotoğrafları ve yorumlarımı tek tek silmiş)
Yanlış anlaşılmasın benim ihaneti ilk öğrendiğim andan bu yana tek isteğim sadece bana yaşattığını yaşaması benim kıymetimi de anlasın mumla arasın isterim ama ona umut bağlamak anlamında değil kesinlikle..Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir? silmediği güncellemeler hesabı aktif ettiği an engeli açması ? üstelik 1-2 saat aktif oluyo mu olmuyo mu sanırım eşinden gizli giriyo
Engeli kaldirmis arada girde rahat rahat onun ewlilik hayatini izle diye.hala amac seni kiskandirmak emin cunku onu takip ettiginden

elti, eski es, baslardan hicbsy anlamadim..

Haklısınız karışmış orası alakasız aslında ama yokluğumu çok çabuk sindirebilmişler anlamında söylemek istedim.Sözde çok istiyodu da eltim olmasını :P birlikteliğimizi de onaylanıp evlenmemiz gerektiğini sürekli hatırlatan biriydi o yüzden şaşırdım benden 2-3 ay sonra yerime gelen birini bu kadr çabuk benimsemesine.Belki çok hassas bakıyorum olaya ama kadın kadına ne olursa olsun arka çıkmalı.İhanetten haberdar oldukları gibi beni uyarma zahmetinde bulunmadılar ya da bir helallik özür falan bekliyo insn işte.Yani onlara ayrıca kırgınım araya skıştırayım dedim

Facebookta yorumlari tek tek siliniyo mu yani belirli kisilerin?

Engeli kaldirmis arada girde rahat rahat onun ewlilik hayatini izle diye.hala amac seni kiskandirmak emin cunku onu takip ettiginden

Yalnız evliliğine dair bi güncelleme falan paylaşmıyo.Zaten diyorum ya nadiren denk geliyorum hesabını açtığına hemen donduruyo.Yani kıskandırmak istese ne bileyim en azından evli diye ilişki durumunu günceller ya bi iki foto.koyar düğününe dair.Profil fotoğrafı bile aylardır aynı

Haklısınız karışmış orası alakasız aslında ama yokluğumu çok çabuk sindirebilmişler anlamında söylemek istedim.Sözde çok istiyodu da eltim olmasını :P birlikteliğimizi de onaylanıp evlenmemiz gerektiğini sürekli hatırlatan biriydi o yüzden şaşırdım benden 2-3 ay sonra yerime gelen birini bu kadr çabuk benimsemesine.Belki çok hassas bakıyorum olaya ama kadın kadına ne olursa olsun arka çıkmalı.İhanetten haberdar oldukları gibi beni uyarma zahmetinde bulunmadılar ya da bir helallik özür falan bekliyo insn işte.Yani onlara ayrıca kırgınım araya skıştırayım dedim
beklentin arttikca uzuntun de artar.. bosver.. onlardan kurtuldugunu dusun.. evet insan pesinden kosulsun pisman olunsun istiyor ama olmayinca da peslerine dusmek seni yipratir.. umursamamak en guclu silahindir, inadina kendi yoluna bak..

Haklısınız karışmış orası alakasız aslında ama yokluğumu çok çabuk sindirebilmişler anlamında söylemek istedim.Sözde çok istiyodu da eltim olmasını :p birlikteliğimizi de onaylanıp evlenmemiz gerektiğini sürekli hatırlatan biriydi o yüzden şaşırdım benden 2-3 ay sonra yerime gelen birini bu kadr çabuk benimsemesine.Belki çok hassas bakıyorum olaya ama kadın kadına ne olursa olsun arka çıkmalı.İhanetten haberdar oldukları gibi beni uyarma zahmetinde bulunmadılar ya da bir helallik özür falan bekliyo insn işte.Yani onlara ayrıca kırgınım araya skıştırayım dedim

Bide baska hesaptan ekledim facebooktan demissiniz ya. Baska tanimadigi hesabi ekledi mi o da? Ben de fake hesap acsam benim eski sevgilim eklemez sanki gibi geliyo ama eklemesini isterdim. Bunu nasil yapabilirim?

bi kamyon güllle kapına gelse bundan kellli ne fayda hiç kafa yorma boşa zamna kaybı

Yanlış anlaşıldım sanırım üzerine basa basa söylüyorum ben bana geri dönmesi anlamında yaşayacağı bi pişmanlık duymasını beklemiyorum.Hani benden sıkılıp yeni bi "heyecan" olarak gördü ya o kişiyi.Zaman geçtikce heyecanını yitirince bende bulduğu kusurların kat be katını görmeye başlayacak belki başladı da.Ha o durumda beni ansın ama ciğeri yanarak ansın her şey için bi özür için bile çk geç olduğunu benim aylardır yaşadığım o çaresizliği bi an için olsun o da yaşasın istiyorum

Sanırım aklına gelmişsin bi bakayım demiş ve engelini kaldırmış. Facebookta engelini kaldırdığın birini 48 saat tekrar engelleyemiyorsun. O yüzden baktıktan sonra tekrar engelleyememiştir. Bence hiç umursama bile. Karaktersizmiş.

Eski sevgilisine meraktan(!) bakan erkeklere +1 işte fazlası değil. Eşinden gizlidir tabii, burada açılan konularda hareket dökümüne bakınca öğreniyorlardı. Hadi adam engelini açtı neyse, sen de artık bıraksan peşini diyorum, hani adam EVLİ ya..

Bu hareketlerden anlam cikarmaya calismaniz enteresan, siz epey sasirmissiniz ama bana cok normal geldi.

Sizinle evlilik yolunda ilerlerken baskasini secen adamin sadakat duygusu yoktur.

Evlenenlere ahlak programi yuklenmedigine gore ozune uygun davraniyor...

Sizinle birlikteyken kim bilir daha ne icraatlarda bulunmustur.

Eski hesaplar acilacak ki siz ve diger eski hikayeleri donup okuyabilsin rahatca...

Yani sizi ve diger tum kizlari hareminde goruyor, o nedenle rahat davraniyor bu kadar...

Evlense bile onu bir yerlerde beklediginizden emin, bkz sosyal paylasim hesabi...

Nitekim siz de kendi hesabinizdan bakarak hakli cikarmissiniz onu... :KK14:

Yanlış anlaşıldım sanırım üzerine basa basa söylüyorum ben bana geri dönmesi anlamında yaşayacağı bi pişmanlık duymasını beklemiyorum.Hani benden sıkılıp yeni bi "heyecan" olarak gördü ya o kişiyi.Zaman geçtikce heyecanını yitirince bende bulduğu kusurların kat be katını görmeye başlayacak belki başladı da.Ha o durumda beni ansın ama ciğeri yanarak ansın her şey için bi özür için bile çk geç olduğunu benim aylardır yaşadığım o çaresizliği bi an için olsun o da yaşasın istiyorum
belkide gerçekten sevdi aşık oldu neden evlendiği kişiyi bukadar acınası görüyorsunuz ya isterse boşansın o kişiden sizin yineden unutmanız lazım olan biteni kendınıze göre yorumluyorsunuz farkında değiliniz ama beklenti içindesiniz bırakın ne halleri varsa görsunler sizden gitmiş bitmiş ilahi adalet size haksızlık ettiyse bulsun görsün yanlış anlamayın ben kafanız rahat eder unutursanız diye söyluyorum

Eski sevgilisine meraktan(!) bakan erkeklere +1 işte fazlası değil. Eşinden gizlidir tabii, burada açılan konularda hareket dökümüne bakınca öğreniyorlardı. Hadi adam engelini açtı neyse, sen de artık bıraksan peşini diyorum, hani adam EVLİ ya..

Sizce benim "evli" diye vurguladığınız o adamdan bi umudum mu var beraberlik anlamında? ne kadar kolay hemen yafta yapıştırmak.Ben pişmanlığını merak ediyorum denir ya insan arkasında bıraktığı enkazı merak eder diye.Bu durumu yaşayan kişilerle fikir paylaşımı yapmak amacım.İlle merakın altında böyle bi sebep mi yatması lazım ?

aynen. sen gör diye nispet yapmak amacı. ben senn yerinde olsam
engelini kaldırdıktan sonra,öyle değil bak böyle engelenir diye içimden geçirip bir güzel engellemiştim şerefsizi. al sana kapak diye

Sizce benim "evli" diye vurguladığınız o adamdan bi umudum mu var beraberlik anlamında? ne kadar kolay hemen yafta yapıştırmak.Ben pişmanlığını merak ediyorum denir ya insan arkasında bıraktığı enkazı merak eder diye.Bu durumu yaşayan kişilerle fikir paylaşımı yapmak amacım.İlle merakın altında böyle bi sebep mi yatması lazım ?
Adam başka biriyle sevgili olsa, buna daha yumuşak yaklaşırdım. Nispet yapıyor olabilir, belki de pişmandır diyebilirdim. Ama artık evlenmiş. Hesabını aktif etse kaç yazar, engel kaldırsa kaç yazar, pişman olsa kaç yazar yani. Benim umrumda bile olmazdı, bakmazdım da.

Back