- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Ne kremi olduğu önemli yalnız. Malum farklı işlevleri olan kremler var.Ben bir tek kremi anlayamadım. Neden krem?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kremi olduğu önemli yalnız. Malum farklı işlevleri olan kremler var.Ben bir tek kremi anlayamadım. Neden krem?
Evet, konusu nasıl açılmış olabilir?Ben bir tek kremi anlayamadım. Neden krem?
10-15 saatlik yolu gitmesi icin evli bir erkegin ya karisiyla bir munasebeti kalmamistir ya da iste o bir iki resimle kadina bir sey hissetmistir. Aptaldir erkekler hemen tav olurlar. Derdi sadece seks olsa 5 dakika uzaklikta bulur bir eskort olur biter.Türk erkekleri ne zamandan beri bu kadar duygusal acaba, hiç haberim yoktuKüçük bir azınlık duygusal olabilir evet ama çoğu seks için her şeyi yapacak kafada.
Bir-iki resim atıyorsun mesela 10-15 saatlik otobüs yolculuğu bile olsa hemen şimdi yanına geleyim diyor çoğu.
Çünkü her hayır kolisinde olmazsa olmaz bir parçadır.Ben bir tek kremi anlayamadım. Neden krem?
Suçlusun. Sen affedecektin o da aldatmaya devam edecekti. Adamın kendince yaptığı planı bozmuşsunValla benim ex boşanmadan 1 ay sonra metresle evlendi işte.Kadin hem yaşlı hem çirkin.ama zengin.Ask mi para mı? bilmiyorum sonuçta evlendi ve kadın bir de hamile.
Ben boşanmasam affetsem gitmezmis ama ben istemeyince ortada kalmış napsin yalnız mi yaşlansın diye evlenmiş .Not: herkese böyle söylemiş şerefs..z
Ya o çok tuzlu olur krem falan alsın sana dabana da hayrına bir özel sağlık sigortası çok dua ederim bak :)
Hanımefendi siz iyi misiniz? Aldatan koca, paçayı yırtan koca, suçlu olan biz mi olduk??? Konu sahibi ister kocasını boşar, ister üstüne bir çocuk daha patlatır... Bize ne? Biz diyoruz ki adam hala misler gibi evine gelip karısı ile sevişmeye devam ediyor. Ee neden bedeli sadece kız ödüyor, adil mi yani?Merak ediyorum şu kızın ne suçu var diyenler aynı şey kendi başlarına gelince de böyle mi düşünecek? Hadi konu sahibi bi anlık öfkeyle kıza yazmış etmiş. Siz ne akla hizmet evli bir adamla düşüp kalkan birini savunuyorsunuz?
2 çocuklu kaç yıllık evliliği düzeni tek hamlede silip atmak kolay mı, burada kadına laf ediyorsunuz. Belki boşanmayla sonuçlanacak, aklı selim bir şekilde düşünüp taşınıp karar verecek kadın. İlle de bir kadını korumak istiyorsanız iki çocukla aldatılmış kadını koruyun, sağda solda sizlerin değişimiyle e.. luk yapan birini değil. Bu hikayede iki suçlu var hem kadının eşi hem de o kız. Gerçekten kadın kadının kurdu diye boşuna demiyorlar.
Zührevi hastalık kapmak istemiyordur belki10-15 saatlik yolu gitmesi icin evli bir erkegin ya karisiyla bir munasebeti kalmamistir ya da iste o bir iki resimle kadina bir sey hissetmistir. Aptaldir erkekler hemen tav olurlar. Derdi sadece seks olsa 5 dakika uzaklikta bulur bir eskort olur biter.
Kız zaten suçlu Negocum, ikisi de aynı b..kun değişik rengi...ben kocanın cezasını merak ediyorum, adama ne oldu... Yani her akşam evine gelip, karısı ile aynı yatağa girmeye devam ediyor. Daha da kötüsü konu sahibini inanılmaz manipüle ederek, sağlığından etmek üzere. Ben kocaların masumlastirilmasina karşıyım. Deseydi ki kocamı evden kovdum, boşanma davası açtım kızı da işinden ettim, helal olsun bacım derdim.Adam zaten suçluda kızda suçlu masum değil yani. Kızın ne suçu vardı ne demek, ne suçu olacak adamla ortak suç işlemişler işte![]()
Siz de Turk erkeklerini bunlari akil edecek kadar akilli sanıyorsunuz. Guncel otobus bileti fiyatlarinin da ucak fiyatlarina yaklastigini dusunursek... amaaanZührevi hastalık kapmak istemiyordur belkiYa da otobüs bileti eskorttan daha ucuzdur hahah.
Konu sahibi kendini kandırıyor sadece adamın yaptıkları çok aleni ama o inanmak istemiyor kendini böyle rahatlatıyor. Adama kesilecek ceza bellide konu sahibinin bunu yapmaya niyeti yok o yüzden inanmış gibi yapıp yaşamaya devam etsin bariKız zaten suçlu Negocum, ikisi de aynı b..kun değişik rengi...ben kocanın cezasını merak ediyorum, adama ne oldu... Yani her akşam evine gelip, karısı ile aynı yatağa girmeye devam ediyor. Daha da kötüsü konu sahibini inanılmaz manipüle ederek, sağlığından etmek üzere. Ben kocaların masumlastirilmasina karşıyım. Deseydi ki kocamı evden kovdum, boşanma davası açtım kızı da işinden ettim, helal olsun bacım derdim.
Merak etmeyin yav, işini kaybetmemiş ki, patronu ona başka iş bulup uzaklaştırmış. Sponsoru çoktur o zillinin, sırtı yere gelmez, öyle olmasa ben de böyle bir tepki verirdim.Hanımefendi siz iyi misiniz? Aldatan koca, paçayı yırtan koca, suçlu olan biz mi olduk??? Konu sahibi ister kocasını boşar, ister üstüne bir çocuk daha patlatır... Bize ne? Biz diyoruz ki adam hala misler gibi evine gelip karısı ile sevişmeye devam ediyor. Ee neden bedeli sadece kız ödüyor, adil mi yani?
Ayrıca konu sahibi kocasını hayatta boşamaz. Destek bulurum, vah bacım sakın elin o.. su için kocanı boşama mesajları duymak için konu açmış.
Eskort fiyatlarını bilmiyorum, o yüzden karşılaştırma yapamadımSiz de Turk erkeklerini bunlari akil edecek kadar akilli sanıyorsunuz. Guncel otobus bileti fiyatlarinin da ucak fiyatlarina yaklastigini dusunursek... amaaan![]()
Pardon yanlarında mı yatıyorsunuz da ne yaptıklarını biliyorsunuz? Adamı boşasın boşamasın böyle bir kıza bedel ödüyor diye üzülmek normal değil.Hanımefendi siz iyi misiniz? Aldatan koca, paçayı yırtan koca, suçlu olan biz mi olduk??? Konu sahibi ister kocasını boşar, ister üstüne bir çocuk daha patlatır... Bize ne? Biz diyoruz ki adam hala misler gibi evine gelip karısı ile sevişmeye devam ediyor. Ee neden bedeli sadece kız ödüyor, adil mi yani?
Ayrıca konu sahibi kocasını hayatta boşamaz. Destek bulurum, vah bacım sakın elin o.. su için kocanı boşama mesajları duymak için konu açmış.
Kalitesine gore degisiyordur bence. Her butceye uygunu oldugunu dusunuyorumEskort fiyatlarını bilmiyorum, o yüzden karşılaştırma yapamadım![]()
Adamın suçlu olduğunu siz de kabul ettiniz. "Kocamdan uzak dur" ne demek? Kocamı kabul ediyorum, başımın üstünde yeri var, kadın uzak dursun demek. Kendinizle çelişiyorsunuz.