- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi ugurluozge
-
Felaket tellalı gibisin vallaHiç yoksa yüzlerce konu var burda evlenmeden önce böyle değildi diye boşa emin lma derim üzülen sen olacaksın
Kızlar merhaba
Ben nişanlıyım ve yaza düğünüm olacak ama henüz nikahımız yapılmadı. Nişanlımın akrabasının (aynı zamanda arkadaşı) istanbulda düğünü var birlikte gideriz diye planladık aslında düğün bahane maksat biraz kafa dağıtmak benim için. Gidersek anneannemde kalırız demişti. Ben gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ailesi akrabaları ileride laf eder mi diye. Nişanlım onları susturcak yapıda ama arkamızdan da olsa aileme bana kendi aralarında kötü yorumlar yaparlarsa üzülürüm. Sizce napmalıyımmbaşkalarının lafları için hayatıma yön vermekten nefret ediyorum ama ilerisi korkutuyor beni
Nişanlım tedirginliğimi bile mantıksız buluyor seni davet ediyorlar öyle olsa adın bile geçmez diyor öyle bişey olsa ben seni götürürmüyüm diyor yani korkularımın aslında şuan bi sebebi yok ilerisi yüzünden tedirginliğimnişanlının ailesi nasıl insanlar sen daha iyi bilirsin,ama ben ileride laf edilecek bir durum göremedim.nişanlısınız sonuçta.nişanlının düşüncesi ne bu konuda?
Nişanlım tedirginliğimi bile mantıksız buluyor seni davet ediyorlar öyle olsa adın bile geçmez diyor öyle bişey olsa ben seni götürürmüyüm diyor yani korkularımın aslında şuan bi sebebi yok ilerisi yüzünden tedirginliğim
Umarım kalmaz çünkü hayatın bu kadar kalın duvarlarla sınırlandırılmasından nefret ediyorumBuna benzer bir olay başıma geldiği için söylüyorum canım. Kesinlikle ileride karşına çıkar.
Ha ben kv olsam çok memnun olurum. Ama bizim jenerasyona var daha. İnşallah biz yıkarız bu düşünceleri. Ama günümüzün gerçeği bu.
Umarım kalmaz çünkü hayatın bu kadar kalın duvarlarla sınırlandırılmasından nefret ediyorum
Yaşayıp görmek beni yıpratır ve ben evliliğimde başkalarının lafları yüzünden yorulmak istemiyorum o yüzden burdaki tecrübeler yorumlar bana fikir veriyorBende :)
Yaşadığım tecrübeler şunu öğretti. ( Duyanda 50 yaşındayım sanacak :) )
Bu evlilik meselelerinde ailelerle ilişkiler yavaş ilerlemeli. Birden pat diye kızları olamazsın. Zaten hiç kızları olamazsın ama güzel ilişkiler hemen kurulmaz. Ağır ağır gitmek gerekir. Geç tanışmak, nişanlılık süresini fazla uzatmamak önemli. Seni kırmaktan korkmalılar, sende onları kırmaktan korkmalısın. Arada mesafe olmalı, bu mesafe yıllar içerisinde daralmalı. Birbirinizi hemen tanıyamazsınız, o yüzden seviyeli yaklaşmak gerek.
Gider orda kalırsan, bana göre, aranızdaki en önemli duvarlardan birini yıkmış olursun.
Diyorum ya benzer bir konuda yaşadım ben bunu, bence gitmemelisin. Ama senin tercihin. Yaşayıp görmek istiyorum dersen bir şey diyemem. Belki de sen şanslı olanlardansındır.
Yaşayıp görmek beni yıpratır ve ben evliliğimde başkalarının lafları yüzünden yorulmak istemiyorum o yüzden burdaki tecrübeler yorumlar bana fikir veriyor
İyi dileklerin için teşeklürler canım haklısın. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahAnladım canım. Hayırlısı olsun ikiniz içinde. Ben mesafeden zarar geldiğini görmedim. Tabi dozunda olunca. Bence yavaş yavaş yakınlaşın. Tabi ki öz evlatları gibi olamazsın ama sende onların bi kızı olacaksın. İnşallah iyi kalpli insanlardır, sende çok mutlu olursun onlarla. Zamanla rayına oturacaktır her şey.
İyi dileklerin için teşeklürler canım haklısın. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bence de kalma.bir tanidgm var o da nisanliyken kalmisti nisanlisinin ailesinin evinde.20 yil gecti hala soylerler.bir kac gunluk eglnce icin acabalarla yasamk zorunda kalirsn.bosver kalmaKızlar merhaba
Ben nişanlıyım ve yaza düğünüm olacak ama henüz nikahımız yapılmadı. Nişanlımın akrabasının (aynı zamanda arkadaşı) istanbulda düğünü var birlikte gideriz diye planladık aslında düğün bahane maksat biraz kafa dağıtmak benim için. Gidersek anneannemde kalırız demişti. Ben gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ailesi akrabaları ileride laf eder mi diye. Nişanlım onları susturcak yapıda ama arkamızdan da olsa aileme bana kendi aralarında kötü yorumlar yaparlarsa üzülürüm. Sizce napmalıyımmbaşkalarının lafları için hayatıma yön vermekten nefret ediyorum ama ilerisi korkutuyor beni
Kaldıysa adamla da evlenmiş işte ama dedikoduya malzeme arıyorlar malesef. Akılcı davranmam gerekiyor farkındayımBence de kalma.bir tanidgm var o da nisanliyken kalmisti nisanlisinin ailesinin evinde.20 yil gecti hala soylerler.bir kac gunluk eglnce icin acabalarla yasamk zorunda kalirsn.bosver kalma
Tereddüt ettiğim hiç bi konu yok kv zaten şuan çok iyi bi insan onlara gittiğimde ayağıma sıcak su torbası bile getirir yani kötülük yapcak bilmiş bi insan değil. Ben içimden geldiği gibi yaşayıp davranmaktan yanayım her zaman ama bu yüzden aileme laf gelsin istemiyorum zamanı gelmeden göremem bu acabaları o yüzden korkularım yani ya olursalar beni ikilemde bırakannişanlıyken eşimle ayrı şehirlerdeydik onun yanına geldiğimde onda kalıyordum kv biliyordu, evi düğünden 1 buçuk ay önce yerleştirdik biz o zaman da kv görümcem de aynı evdeyken birlikte uyuduk...
aynı zamanda eşimin kuzeni var ama kızı benimle yaşıt onlar da bu şehirde evi yerleştirdiğimiz 3 gün yalnızdık onlar geldi gittiler 1 akşam onda da evde yalnız kaldığımızı gördüler. laf ettiler mi bilmiyorum kulağıma bir şey gelmedi.
pişman mıyım hayır...
ama hiç tereddütüm olmamıştı benim sizi bu düşünceye sevkeden durumlar var ki tereddüttesiniz o yüzden kalbiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın....
Tereddüt ettiğim hiç bi konu yok kv zaten şuan çok iyi bi insan onlara gittiğimde ayağıma sıcak su torbası bile getirir yani kötülük yapcak bilmiş bi insan değil. Ben içimden geldiği gibi yaşayıp davranmaktan yanayım her zaman ama bu yüzden aileme laf gelsin istemiyorum zamanı gelmeden göremem bu acabaları o yüzden korkularım yani ya olursalar beni ikilemde bırakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?