• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ailesi yüzüme vurur mu?

Bunun muhafazakarlıkla alakası yok ama sınırlarım var tabiki benimde. Şuan zaten herşey güllük gülistanlık ama ilerde en ufak bişeyde ailesi ima etse bile ben susamam diye korkum

Biliyorum da ben özellikle belirttim. Şu anlamda söylüyorum. Gidipte anneannesinde bilmem nesinde kalma. Bu kadar yakın ilişkilere gerek yok. O da senin ailende kalmasın. Biraz uzak durun ailelerden, daha nişanlısınız. Evlendiğinizde elbette gidilecek kalınacak ama mesafeleriniz olsun. Sonra en ufak mesele de kalp kırılır. Kavga gürültü çekemezsiniz. İlişkiniz yıpranır.

Diğer arkadaşların dediği gibi yarın ne olacağı belli değil. Biraz uzak ve ağır dur. En iyisi bile zamanla rahatlığa kapılabilir. Malesef çoğu yetişkin insan bu gibi durumlarda ön yargıya kapılıyor. Bu tip şeylere sebep verecek şekilde davranma.

Benim kızım olsa şahsen ben de yollamam.ve evet laf ederler çok açık...

Kızlar merhaba
Ben nişanlıyım ve yaza düğünüm olacak ama henüz nikahımız yapılmadı. Nişanlımın akrabasının (aynı zamanda arkadaşı) istanbulda düğünü var birlikte gideriz diye planladık aslında düğün bahane maksat biraz kafa dağıtmak benim için. Gidersek anneannemde kalırız demişti. Ben gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ailesi akrabaları ileride laf eder mi diye. Nişanlım onları susturcak yapıda ama arkamızdan da olsa aileme bana kendi aralarında kötü yorumlar yaparlarsa üzülürüm. Sizce napmalıyımm:KK17: başkalarının lafları için hayatıma yön vermekten nefret ediyorum ama ilerisi korkutuyor beni:mad:

Millet bu ağzı olan konuşur sen farkında olmasan bile seni iyi veye kötü eleştirecekler arkandan.

Biliyorum da ben özellikle belirttim. Şu anlamda söylüyorum. Gidipte anneannesinde bilmem nesinde kalma. Bu kadar yakın ilişkilere gerek yok. O da senin ailende kalmasın. Biraz uzak durun ailelerden, daha nişanlısınız. Evlendiğinizde elbette gidilecek kalınacak ama mesafeleriniz olsun. Sonra en ufak mesele de kalp kırılır. Kavga gürültü çekemezsiniz. İlişkiniz yıpranır.

Diğer arkadaşların dediği gibi yarın ne olacağı belli değil. Biraz uzak ve ağır dur. En iyisi bile zamanla rahatlığa kapılabilir. Malesef çoğu yetişkin insan bu gibi durumlarda ön yargıya kapılıyor. Bu tip şeylere sebep verecek şekilde davranma.
zaten şuana kadar gereksiz samimiyetlerimiz olmadı ama beni sadece bi kere görcek insanların aklında kötü kalmaktan korkuyorum bende

Kızlar merhaba
Ben nişanlıyım ve yaza düğünüm olacak ama henüz nikahımız yapılmadı. Nişanlımın akrabasının (aynı zamanda arkadaşı) istanbulda düğünü var birlikte gideriz diye planladık aslında düğün bahane maksat biraz kafa dağıtmak benim için. Gidersek anneannemde kalırız demişti. Ben gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ailesi akrabaları ileride laf eder mi diye. Nişanlım onları susturcak yapıda ama arkamızdan da olsa aileme bana kendi aralarında kötü yorumlar yaparlarsa üzülürüm. Sizce napmalıyımm:KK17: başkalarının lafları için hayatıma yön vermekten nefret ediyorum ama ilerisi korkutuyor beni:mad:
Biz nisanliyken tatile gittik benim ailemin haberi vardi ama esim ailesinden sakladi laf ederler dedi. Bazilarinin aile yapisi kaldiramayabiliyor. Gizli gidin bence siz

Ağızlarına simdiden laf verme. `acaba` dedigine gore onlarda bu ışığı gormussun ;)

Kızlar merhaba
nişanlınızın ailesini susturacak yapıda olması ne mutlu ayrıca nesini laf etsinler ki ???

Kızlar merhaba
aynı şey bende de vardı erkek arkadaşımın kız kardeşi nişanlanacak beni de davet ettiler ailecek ama aramızda resmi bir şey olmadığı için ben gitmiyorum
siz de durum farklı nişanlısınız gitmende bir sakınca yok

nişanlınızın ailesini susturacak yapıda olması ne mutlu ayrıca nesini laf etsinler ki ???
Asla o konuda ağızlarını açamazlar yüzümüze karşı nişanlım alta vermez beni hiç bi konuda ama arkamdan kötü düşünürler mi diye korkum. zaten ben gelmiyim laf olur dediğimde de açıklama yaptı herkes seni merak edip davet ediyor kim ne diyebikir diye

Korkuyosan gıtme , sana brsey soylemek ıstıyorum kv denler gorumcen warsa ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar , kucucuk bı hata basına kakılıyor , gıtme en ıyısı , evlenınce her dugune gıdersınız ıcınz rahat korku yok , sabredın evlenınce gonlunuzce gezersınız laf yok cene yok dırdır yok ooohhh kafa rahat anlatabıldım mı :)

Yahu laf etseler nolur ?
Adam seni kapatma mı yapıyo ?
Ayrıca nişanlım susturacak yapıda falan diyip masalda sanma kendini
Evlenince erkekler ailesine düşkün oluyo kimseyi susturmazlar hatta daha çok konuşurkar

Korkuyosan gıtme , sana brsey soylemek ıstıyorum kv denler gorumcen warsa ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar , kucucuk bı hata basına kakılıyor , gıtme en ıyısı , evlenınce her dugune gıdersınız ıcınz rahat korku yok , sabredın evlenınce gonlunuzce gezersınız laf yok cene yok dırdır yok ooohhh kafa rahat anlatabıldım mı :)
Ahh bi o günler gelse hiç durmayıp lehir şehir gezcem yarimle :KK55: Daraldım valla​

Back