sizce ailesi yüzüme vurur mu?

ugurluozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
670
416
158
Kızlar merhaba
Ben nişanlıyım ve yaza düğünüm olacak ama henüz nikahımız yapılmadı. Nişanlımın akrabasının (aynı zamanda arkadaşı) istanbulda düğünü var birlikte gideriz diye planladık aslında düğün bahane maksat biraz kafa dağıtmak benim için. Gidersek anneannemde kalırız demişti. Ben gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ailesi akrabaları ileride laf eder mi diye. Nişanlım onları susturcak yapıda ama arkamızdan da olsa aileme bana kendi aralarında kötü yorumlar yaparlarsa üzülürüm. Sizce napmalıyımm başkalarının lafları için hayatıma yön vermekten nefret ediyorum ama ilerisi korkutuyor beni

istanbul da tanıdığın kimse yok mu? Akraban, arkadaşın falan? Lafını edecek olan yine eder de, bunu dert ediyorum diyosan kendine kalacak bi yer ayarlamaya çalış.

Korkuyorsan gitme bence..
M
istanbul da tanıdığın kimse yok mu? Akraban, arkadaşın falan? Lafını edecek olan yine eder de, bunu dert ediyorum diyosan kendine kalacak bi yer ayarlamaya çalış.
Haklısın onu düşündüm ama zaten 2 gün filan kalıcaz koca istanbulda o da yolda geçer ve yatmadan yatmaya gidersem akrabama ayıp olur diye gittiğime değmez sanki

onlar laf eder mi bilemem ama bu kadar hesap yaptigina gore icine sinmeyecek bence yapma. ayrica ailesi de laf eder. gerek yok yaa.

bazen baskalarinin ne dedigi de onemlidir.. kendi akraban var mi gittigin yerde? icine boyle bi korku dusmus, demek ki laf edilebilir izlenimi almissin.. ayni evde kalmasaniz daha iyi..

Nişanlıysanız bir sorun olacağını sanmam.
Aynı odada yatarsanız bunu söyleyebilirler fakat kimin nerede yattığı belli olursa kimsenin laf edeceğini zannetmiyorum.

Kendine kalacak başka yer bulursan olur. Anneannesinde falan sakın sakın sakın sakın sakın sakın kalma! :)

Ben olsam bu şekilde yapardım.
Bende aslında öğretmen evi polis evi düşünüyorum ama akrabaları o zaman biz ağırlayamıyormuyuz diye gönül koyar
onlar laf eder mi bilemem ama bu kadar hesap yaptigina gore icine sinmeyecek bence yapma. ayrica ailesi de laf eder. gerek yok yaa.
Bi yanım hep akılcı işte birde ne kv ler görüyoruz burda benim ki şimdi iyi ama ihtimalleri de düşünüyorum

Ananesinde kalma bence. Çünkü o yaşlardaki biri bu durumu hoş karşılamayabilir.

Ne var bunda o kadar korkulacak anlamadım.Siz aşk tatiline gitmiyorsunuz.ihtiyaçtan gidiyorsunuz.Ve Anneannesinde kalacaksınız..Keza anneanneside aynı yatağa sokacak değil ya..Sende biraz derli toplu durursun nişanlınla mesafeli olursun.Anneannesi zaten kaynananlara o zaman gerekeni söyleyecektir.

Gönül koysunlar. Soran olursa evlenmeden kalmam doğru değil dersin. Bak ben mufazakar bir insan değilim. Bu kaygıyla söylemiyorum. Laf ederler, kesin ve net. Sen kendine laf ettirme. Sakın kalma. Ailene laf gelmesin falan diye değil. Onların içinde ağırlığın olsun diye. Mesafe koy, evlerinde falan kalma. Şimdi çok hoş görünür ama ilerde pişman olursun.

Sanırım kendi akrabalarında var. Hiç gerek yok orda kalmana. İyi insanlardır, kötü insanlardır ben bilemem. Ama sen baştan mesafeni koru ki karşılıklı olarak kimse birbirini kırmasın.

Tabi zaten aynı yatak olayı olmaz ki akrabalarıyla çok zaman geçirmeyiz ama korkum hemen kızlarını yollamışlar gibi yorumlara konu olmak

Bunun muhafazakarlıkla alakası yok ama sınırlarım var tabiki benimde. Şuan zaten herşey güllük gülistanlık ama ilerde en ufak bişeyde ailesi ima etse bile ben susamam diye korkum

katiliyorum. bir de dunyani bin turlu hali var. yrn evlenmekten vazgecilir bir de bu kiz bizde kalmisti derler. gerek yok. ya da illa gideceksen annen teyzen vs biri de gelsin. ama en dogrusu kendi aranizda gidiyormussunuz akrabanda kalman.

Tabi zaten aynı yatak olayı olmaz ki akrabalarıyla çok zaman geçirmeyiz ama korkum hemen kızlarını yollamışlar gibi yorumlara konu olmak

Yok canım benim ya olur mu hiç siz nişanlısınız aileler resmiyete bakar ayrıca hoşlarınada gider hatta giderken güzel bişeyler hazırlayıp hediye götürün inanıyorum ki buna bayılacaktır nineniz.

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…