Siz olsaydınız ne yapardınız?

Derdi çeken bilir :) ayrıca sezaryen sonrası normal doğum o kadar basit değil çok az Dr yapıyor ve ücretleri çok yüksek. Ve bunların hepsi birisi sizi erkenden doğuma aldı diye oluyor anlıyorum sizi ne diyim

Siz de farklı etki yapmış olabilir lakin ben okdar acının üstüne sezeryan oldum. Resmen 2 kere doğurdum gibi birsey. Çok yiprandim. Yataktan tek başıma kalkamadim 2 hafta hep birisi tuttu kaldırdı. Tuvalet ayrı sıkıntı. Banyo bile yapamiyordm kendi başıma. Allahtan bana bakacak bir annem bir kız kardeşim eşim vardı . Yoksa hiç toparlayamazdim.

Doktorun adını verebilir misiniz. Belki bir dahaki sefere gidebilirim.

Derdi çeken bilir :) ayrıca sezaryen sonrası normal doğum o kadar basit değil çok az Dr yapıyor ve ücretleri çok yüksek. Ve bunların hepsi birisi sizi erkenden doğuma aldı diye oluyor anlıyorum sizi ne diyim

Ücretinden de geçtim eğer mümkün olursa sınırları zorlayacagim. Normal doğumu deneyeceğim.

Neyi istiyorsan onu yap fikir almana gerek yok Bebek haznede olmuş olsaydı doktor sezeryana alamadı sizi siz boşuna kendinizi şişirmişsiniz birde Oktay bey hastanın hikayesini bilmeden Nasıl bu kadar emin konuşur o an doğumda ters giden bir şeyler mutlaka vardır 9 cm açıklık doğum başlamış çocuğun kafası rahim ağzına yerleşmiş demektir bu sorumluluğu hiç bir doktor göz önüne alıp keyfi bir sezeryana baş vurmaz çocuk haznedeyken sezeryan demek cinayet demek siz daha olayın farkında değilsiniz Allah aşkına bu çok bilmişliği bırakın kullaktan dolma cahilce öne sürülen iddalar

Valla benim güvendiğim Dr kalmadı şu hayatta. Artık son aylar kontrole devlet hastanesine gidiyorum doğumu olmayanına. Sonra ne zaman doğum başlar hastaneye giderim ama muayene bile olmam. Suyum geldiğinde giderim Doğumhaneye öylesine nefret ettim Dr lardan. Eve ebe çağırmayı da düşündüm ama bebeğe birşey olur diye korkumdan hastaneye gidiyorum. En iyisini yapmışsınız siz sonuçta anne ve bebeğin sağlığı herşeyin önemli. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin

Ya allah askina ne bicim doktorlar varmis nedemek suni sanci istemeden vermek aklim almiyor yani zorla mi veriyorlar?
Doktorunuz riske girmek istemememis besbelli o yüzden ameliyata alinmissiniz en hayirlisi da buymus o an hem doktorun tecrübesi vardir belki bir bildigi vardie ondan yapmistir yani.

Ya ben ne diyim o halde benim manyak ebelere ve hastaneye dava acim bebegimin yüzünün ters baktigini görmediler cocuk dogamadi kac saat cocuk sıkıştı dogumkanalina giremedi cok zorlandik sezeryan dediler cocuk ilerlemesse ama hic de direnmedim cünkü zerre kadar umrumda degildi ve olmazdida sonucta bebegimin cani söz konusu ise her türlü ameliyata da girerdim ben ama gerek kalmadi normal dogdu son anda ama doktorlarda hicde hatalarini kendilerinde bulmadilar ama o an hic aklimda degildi bunlara dava acmak gibi birsey de zaten yapmam belkide hata ama birdahaki dogumumda daha da tecrübeli olcam her seye tanam tansm demicem

Âmin cümlemizin evladına inşallah.

Siz nasıl bukadar emin konusabiliyorsunuz. Ben bunları yaşadım. Herşey yolundaydı diyorum son ana kadar nst ye bagliydim zaten . Suyum patladı ve su bulanık geldi diyorum. Başka bir sıkıntı yoktu. Olsa amenna. Ama bu durum bana doğru düzgün açıklanmadı bile. Doktor bana normal de dogurabilecegimi soylemeliydi bu kararı bana birakmaliydi.

sezeryandan sonra normal doğum yapabileceğinizi söylemedimi kardeşiniz.. ayrıca sezeryan diye çok çocuk doğuramayacaksınız diye birşey yok.. bundan 10 yıl önce bile 3 çocuk doğuran var sezeryanla..
şimdi en güzel zamanlarınız neden kendinize bu eziyeti ediyorsunuz..

bakın ısrarla beni anlamıyorsunuz
bu yazdıklarınızın daha beterini normal doğumda yaşayabilirdiniz
o zaman da doktorunuza normal doğumda ısrar etti diye dava açmak isterdiniz
uzaktan doktorluk olmaz, kardeşinizin sorduğu doktorun söylediği cümlenin başında veya sonunda bir "ama" vardır

eğer doktorunuz zannettiğiniz kadar baştan savma iş yapsaydı size suni sancı vermez verse de 2 gün beklemezdi
ortada sorun olmasa 40 haftayı doldurmuş bebek 5 gün kuvözde kalmazdı
ben doktorunuza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum

o kadar acının üzerine sezeryan olmanız açıklıyor işte herşeyi
size acı çektirilmiş gönlünüzü yapabilmek için ama olmamış

Madem kız kardeşiniz ve hocalarına bu kadar güveniyorsunuz onun önerdiği bi doktora gitseydiniz keşke en azından kararlarından emin olurdunuz.

Yani doktor size ille de tıp terimleriyle mi açıklasın durumu? Özelde bir problem olsa "fazla para almak icin yaptılar", devlette problem olsa "devlet hastanesi ya ilgilenmediler" oluyor. Lütfen bakın doktor hanim açıklamış zaten sonrasında tekrar normal dogum yapabilirmişsiniz. Suan cocugunuzda bir sıkıntı da yok niye rüyalarınıza girecek kadar dert edjniyorsunuz bunu. Zaten cok cocuk istiyormuşsunuz, diger cocuklarınızı normal doğumla dünyaya getirebilirsiniz insallah.

Ama artık doktorlara güvenmeyi öğrenmemiz lazım. Her meslekte oldugu kadar kötü niyetlileri var. Zannetmiyorum sizi sırf para icin gereksiz şeylere maruz ettiklerini. Her doktorun edindigi tıp ekolü farklı farklıdır. Demekki sizin bebisinize o an suni sancı verilmesi gerekiyordu ve akabinde de sezeryan gerekti. Kendiniz de diyorsunuz iyi bir hanımmış doktorunuz. Etrafın gazına gelmeyin, huzurunuzu kacırmayın bence. Üstelik her hasta kendi icinde özeldir, sizi takip eden doktorunuz durumunuza en uygun kararı vermistir. Sadece nst degil başka parametreleri de göz önünde bulundurup sezeryan öngörmüş ve bakın bir sağlık problemi yok sonucunda.

Lütfen şükredin, hematoloji servisinde nasıl bebişler var. Ve zannetmiyorum onların anneleri normal ya da sezeryan diye düşünüp dertlendiğini.

Bebişinizle mutlu bir ömrünüz olur insallah :)

Doktorun adını verebilir misiniz. Belki bir dahaki sefere gidebilirim.
Burada kötü bir olay anlattığımdan dolayı doktor ve hastane adı vermek istemiyorum.
Yine de gerekse bile sizi sezeryana almayan bir doktora görünmekten eminseniz, özel mesajla bildirebilirim.

Söyledi tabiki de fakat hem anne hem çocuk ölüm riskini kabul etmek gerekiyor ki eşim asla kabul etmem diyor.

Siz bir arajtırma yapın sonra yazın siz sanırım boş kalmışsınız ne yapacağınızı şaşırmışsınız sizi sezeryan yapan doktorun size kastı ne sizimi çekemedi bu kadın doğurgan bu kadının doğurgan şefkini kırayım boş konuşma boş yazma çocuğun hayatını kurtarmış bir minnet duyun bu denli nankör olmak için yeminlimisiniz yada para kazanmanın başka şekilde yollarını bulun nedir bu doktorların bu cahil hastalardan çektiği sanki çocuğuna zarar vermiş sakat bırakmış burada hak aramanın peşine düşmüşsünüz sizi destekleyenleride sizi kınadığım gibi kınıyorum

Evet olmadı malesef. Aslında kaderci bir insanimdir hayırlısı buymuş diyen biriyimdir herşeye. Ama bu konuda içten diyemiyorum bunu.

Burada kötü bir olay anlattığımdan dolayı doktor ve hastane adı vermek istemiyorum.
Yine de gerekse bile sizi sezeryana almayan bir doktora görünmekten eminseniz, özel mesajla bildirebilirim.

Teşekkür ederim ben sanırım dikkatsizce okudum. Vermemeniz daha iyi haklısınız.

Söyledi tabiki de fakat hem anne hem çocuk ölüm riskini kabul etmek gerekiyor ki eşim asla kabul etmem diyor.
Eşiniz kabul etmemiş ama siz kabul etmişsiniz anlaşılan. Önceki mesajlarınızda yine normal doğumu deneyeceğim demiştiniz. Normal doğurmak adına değer mi bu riskler gerçekten? Takıntı olmuş bence sizde. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Gerçekten üzüldüm yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…