• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

kirmizilihatun

Guru
Pro Üye
25 Mart 2009
734
567
323
ben 8 yıl gibi bir sürüdir özel bir şirkettin muhasebe bölümünde çalışıyorum.mesai saatlerim baya uzun 11 saat... cmrts bile tam gün çalışıyoruz.Buna karşılık aldığım çok maaş düşük.... Dün bir iş teklifi geldi bana..Yine aynı muhasebe üzerine.Aldığım maaşın çok üstünde bir maaş verecekler.Şartları güzel ama tek sorun yanımda şirketin müdürü olan bir bayan olacakmış ve bu bayan çok geçimsiz ve fesat biriymiş.Bana bu işi öneren kişi kesinlikle pişman olmazsın ama tek sorun müdür kendin düşün karar ver dedi.Daha önce çalışan bayanda 7 yıldır falan çalışıyormuş şimdi evlendiği için işi bırakıyormuş.O bayanda baya tecrübeliymiş işinde sırf o yüzden müdür hep ezmeye çalışıp tartışma çıkarıyormuş..Sizce ben ne yapayım...Maaşda çok güzel nerdeyse şuanda çalıştığım yerle yarı yarıya diyebilirim....fisfisfis

Önemli olan işinizi iyi yapmanız,
bence kabul edin,sonuçta her insan,herkese göre
kötü olmayabiliyor...siz de işiniz de,ciddiyseniz bence iyi bile anlaşabilirsiniz..
Çok fazla samimi olmamaya çalışın ve sadece iş konuşun derim...
sonuçta ikinizde şirket için çalışıyorsunuz...
sevgiler...

eline böyle bi firsat gecmisken degerlerndir derimm ben....
mademki hakettigin parayi ordan kazanicaksin ve rahat ediceksin hicdegilse bi dene....
ayrica kadinin gecimsiz yada fesat olmasi sen isini iyi ve dogru yaptiktan sonra ilgilendirmezki seni....
baktin cidden moralini bozucak bi tip sende agzinin payini verir...is disinda cokta samimi olmamaya calisirsin .....
ama ilk önce bi kadini taniman lazim belki söylenenin aksi davranabilir sana....insaniz sonucta belli olmaz...acabalarla hayat gecmez arkadasim bi git görüs yarin öbürgün keske gitseydim yada belkide böyle olmazdi diyecegine icini rahatlatmis olursun.....

Siz işinize baktıkça sorun olacağını sanmıyorum, olsa bile araya mesafe koyar fazla konuşmaz; iş konusunda biraraya gelirsiniz. ışinize devam edersiniz. Kulaktan kulağa yayılan bilgilere pek güvenmeyin belki de çokta kötü biri değildir. Kabul edin bence.

siz mesafeyi koruyup işinizi iyi yaptığınızda o da laf söylemez herhalde...

bence madem parası şartları daha iyi böyle bir ortamda kaçmaz bir fırsat diyorum.

canım oradan ayrılan bayan 7 senedir çalıştığına göre sen neden çalışmayasın. arkadaşların dediği gibi söylentilere kulak asma. müdür olan bayan kim bilir ne sorun yaşadı ona öyle dediler. sen git görüş ve kabul et. böyle fırsat her zaman gelmez. hem maaşı da iyi.

huzur mu? para mı?
işte bütün mesele bu..
buna cevap ver ve ona göre davran..
bir de 8 senelik tazminatını sileceksin. iyi düşün derim.

ben olsam huzurumu bozmam belkide orada işe başlayacaksın ve huzurun feci şekilde kaçacak ani bi kararla çıkmak isteyeceksin ve iş bulmakda kolay değil ya bundan sonrası hem tazminattan olacaksın hem geri dönemeyeceksin hemde işsiz bence çıkma derim eğer az ise ek iş yapabilirsin avon distiribütörlüğü mesela benim kardeşim bu işten çok kazanıyor

Back