Siz olsaydınız ne yapardınız?

Siz kendinizden eminseniz başkasının ne dediğinin önemi yok,destek olabilirsiniz fakat başkasının derdiyle de dertlenmeyin. 2 yıldır çözülemeyen bi meseleyse iki taraf da boşanmayı istemiyordur. Bi bakmışsınız tekrardan barışmışlar suçlu taraf siz olmuşsunuz. Aile içindeki sorunların bu kadar açığa dökülüp anlatılmasını da uygun bulmuyorum.

Eşin ailesi sizleri nerden tanıyor, sizlerin neler dediğinizi nerden biliyor sıkıntı orda başlıyor. Sizler o kadının arkadaşısınız, ne konuşuyorsa sizin aranızda gidip eşe veya ailesine yetiştiriyorsa arkadaşınız zayıf karakterli demektir - ki bence de öyle kendini istemeyen bir adama yapışmış gidiyor. Bence de hiç karışmayın boşanırlarsa o arkadaş kendi zaafı için gelir sizi suçlar, boşanmazlarsa da gelip aramızı bozdular diye yine suçlu olursunuz.

evet muhtemelen öyle söyledi. Evet çok ince bir çizgi gerçekten, kızın böyle zamanında yanında olmamız gerekiyor ama nasıl yapacagız bilmiyorum

Evet kaç senelik arkadasım. Zaten onu doldurmadığımızı biliyor. Böyle zamanında onu yalnız bırakamam, kendi ailesinden bile destek göremiyor cunku.

muhtemelen sinir halinde buda öyle düşünüyor şu öyle dedi gibi cümleler kullanıyor. Bir kere itiraf etti hatta. Sevdigimiz bir insana yanlıs yapılınca savunma içgüdümüz çıkıyor ortaya. Tabi ki savunacagım ama bu zamana kadar söyle yap bosan, falan demedik, diyemedik yani. Ama suclusu biz oluyoruz. arkadasım bencede zayıf karakterli zayıf bir insan zaten bir cizgisi yok. ama arkasında kimsesi olmadıgı icin böyle. ekonomik özgürlügü yok, annesi destekcisi degil. cok uzuluyorum

Evet kaç senelik arkadasım. Zaten onu doldurmadığımızı biliyor. Böyle zamanında onu yalnız bırakamam, kendi ailesinden bile destek göremiyor cunku.
Arkadaşınızın kaç çocuğu var ve kaç yıllık evli ? Eşiyle çözebilecekleri sorunlarda, farkında olmadan olaylara fazla müdahale etmiş olabilir misiniz ?

Arkadaşınızın kaç çocuğu var ve kaç yıllık evli ? Eşiyle çözebilecekleri sorunlarda, farkında olmadan olaylara fazla müdahale etmiş olabilir misiniz ?
hayır tabiki mudahil olmadık. gidip esi ile görüsmemizi bile istedi ama yapmadık. 1 cocugu var

O zaman desteginizi cekmeyin tabi ama cok da yorum yapmamaya , karismayay calisin. Zaten adam bosanmak isteyen taraf anlayamadim ailesi neden etrafi sucluyor??

O zaman desteginizi cekmeyin tabi ama cok da yorum yapmamaya , karismayay calisin. Zaten adam bosanmak isteyen taraf anlayamadim ailesi neden etrafi sucluyor??
kendisi esrr kullanıyor mesela ama ailesi ne olcak onda bir sey yok diyor. kıza cok konusuyorsun ondan eve gelmiyor diyor. gecncligimde benimde oldu böyle seyler her seye sabrettim diyorlar. eşide bunlardan destek alıyor. kız hic bosanmak istemedi her seye ragmen ama artık eşi istemeyince olay ciddiye binmeye basladı.

YUH dövüyor sövüyor aldatıyor bi de madde bağımlısı üstüne kızı tüm sucun onda olduğuna dair manipüle etmeye çalısıyor. Nolur arkadasınızı tutun kolundan bi terapiste götürün hislerini sevgi zannediyor ama değil, kişilik bozukluğu olan biriyle aynı eve tıkılmış bunu hiçbi insan normal atlatamaz

Kızı çoktan köle mindsete bağlamış. Ama bu da yetmiyor herife, içini dökebileceği bi tane bile insan olmasın iyice yalnızlaşsın iyice delirsin istiyor. Bu gidişle canını da ister, çekin kurtarın o kadını

Bu adam bu kadından boşanmaz, gözdağı veriyor sadece. Siz bi şekilde arkadaşınızı terapiye başlatın. Bilmiyorum nasıl yapar eder ama bu kadar savunmasız olmamalı. En azından kendini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…