Merhaba kizlar,
Size birsey danisma istiyorum.. acaba sorun bende'mi, yoksa insanlarin midelerimi genis anlayamadim acikcasi..
Bundan yillar once hayatimi birisi girmisti.. lise yillarinda.. keske hic karsima cikmasaydi.. belki hayatim farkli sekillenebilirdi.. bu sahizin yuzunden yillarca psikolojik tedavi gordum, beni asagilamalar, tehditler, siddet, hakaret vs derken panik hastasi oldum.. ve hala bu hastalikla ara sira mucadele ediyorum..
Bana seninle ciddiyim, seni istemeye gelecegim dedi, abisiyle tanistirdi, etraftaki herkes duydu ailem, ailesi, bizi taniyanlar biliyordu ciddi oldugumuzu, ama bir gun beni yari yolda birakip gitti.. hayatimi mahvetti..
Ve bu iliskiden sonra hayatimda surekli yanlisliklar oldu.. insan icine cikamaz hale geldim.. beni bu duruma dusurenlerin utanmasi gerekirken, yasadiklarimdan dolayi ben utaniyordum.. hala bu travmalarla karsilasiyorum bazen.. ruyalarima girerler arada..
Neyse konuya geleyim hemen.. aramiz kotu oldugunda sirf ondan haber alabilmek icin o donemler kuzenimle tanistirdim.. ve bunlar gel zaman git zaman kanka oldu arkadaslar.. kuzenim benim cektiklerimi bile bile bununla arkadaslik kurdu..
Ve bu sahiz evlendi tabi.. Bir gun tesadufen karsilasmistik..Yaninda esi vardi, kipkirmizi oldu inanin, bana bakip nispet yapiyordu ve beni gordugunu arkadasina anlatmis.. yillar sonra tesadufen ogreniyorumki aramizda gecen ozel seyleri birilerine anlatmis.. adimi cikarmis resmen.. Ama kendisi sutten cikmis ak kasik.. edepsiz, ahlaksizin tekiydi..
Sonra bir baktim artik arkamdan ne isler cevirmisler bilmiyorum, kuzenlerim olsun, bir kac arkadas olsun, surekli bana iste onun esi cok iyi bir kiz, su an hamile, sen evde kalik kaldin demeleri basladi.. Bende neden bunlari bana anlatiyorsunuz umrumda degil diyordum..
Hayret ediyorum gercekten bunlar ne ara arkadaslik kurmus, ne ara kanka olmuslar, Bir ara kuzenim anlatmisti saskinlikla dinlemistim iste bize geldiler, biz onlara gittik misafirlige diye anlatiyordu.. Ama ben nereden bileyim bu kadar basit insanlar olduklarini.. tercihinizi yapin, ya onlar, ya ben dedim !!! Noktayi koymustum.. ki bu sahiz bana kuzenimide kotuledi s'en onunla gezmeye devam et seklinde simdide kendi esimi arkadaslik kurdu !!! Vay beee
Yarin arkadasin birine kina partisi yapcaklarmis, ve kinasi olacak kizin samimiyetine hic bir zaman inanmadim.. benide eklemisler tabi.. surekli mesaj geliyor inanin cevap bile vermedim.. birde ne goreyim o sahizin eside o grupta.. megerse bunlar yillardir hala arkadaslarmis.. iki gun once kuzenim aradi, agladim telefonu.. herkes ederi kadar bu saatten sonra..
Siz olsaniz gidip o bayanla ayni masada oturup hic birsey olmamis gibi katilirmiydiniz kinaya ?! Hayatta gitmem ve bir kelime cevap bile yazmadim.. ne halleri varsa gorsunler.. insanlar gercek yuzlerini gordukce tiskiniyorum.. kusasim geliyor..
Haksizmiyim ??
Birde su donemde deprem olmus, bunlar eglence derdinde.. YAZIK GERCEKTEN