Siz olsaydınız ne yapardınız?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba kizlar,

Size birsey danisma istiyorum.. acaba sorun bende'mi, yoksa insanlarin midelerimi genis anlayamadim acikcasi..

Bundan yillar once hayatimi birisi girmisti.. lise yillarinda.. keske hic karsima cikmasaydi.. belki hayatim farkli sekillenebilirdi.. bu sahizin yuzunden yillarca psikolojik tedavi gordum, beni asagilamalar, tehditler, siddet, hakaret vs derken panik hastasi oldum.. ve hala bu hastalikla ara sira mucadele ediyorum..

Bana seninle ciddiyim, seni istemeye gelecegim dedi, abisiyle tanistirdi, etraftaki herkes duydu ailem, ailesi, bizi taniyanlar biliyordu ciddi oldugumuzu, ama bir gun beni yari yolda birakip gitti.. hayatimi mahvetti..

Ve bu iliskiden sonra hayatimda surekli yanlisliklar oldu.. insan icine cikamaz hale geldim.. beni bu duruma dusurenlerin utanmasi gerekirken, yasadiklarimdan dolayi ben utaniyordum.. hala bu travmalarla karsilasiyorum bazen.. ruyalarima girerler arada..

Neyse konuya geleyim hemen.. aramiz kotu oldugunda sirf ondan haber alabilmek icin o donemler kuzenimle tanistirdim.. ve bunlar gel zaman git zaman kanka oldu arkadaslar.. kuzenim benim cektiklerimi bile bile bununla arkadaslik kurdu..

Ve bu sahiz evlendi tabi.. Bir gun tesadufen karsilasmistik..Yaninda esi vardi, kipkirmizi oldu inanin, bana bakip nispet yapiyordu ve beni gordugunu arkadasina anlatmis.. yillar sonra tesadufen ogreniyorumki aramizda gecen ozel seyleri birilerine anlatmis.. adimi cikarmis resmen.. Ama kendisi sutten cikmis ak kasik.. edepsiz, ahlaksizin tekiydi..

Sonra bir baktim artik arkamdan ne isler cevirmisler bilmiyorum, kuzenlerim olsun, bir kac arkadas olsun, surekli bana iste onun esi cok iyi bir kiz, su an hamile, sen evde kalik kaldin demeleri basladi.. Bende neden bunlari bana anlatiyorsunuz umrumda degil diyordum..

Hayret ediyorum gercekten bunlar ne ara arkadaslik kurmus, ne ara kanka olmuslar, Bir ara kuzenim anlatmisti saskinlikla dinlemistim iste bize geldiler, biz onlara gittik misafirlige diye anlatiyordu.. Ama ben nereden bileyim bu kadar basit insanlar olduklarini.. tercihinizi yapin, ya onlar, ya ben dedim !!! Noktayi koymustum.. ki bu sahiz bana kuzenimide kotuledi s'en onunla gezmeye devam et seklinde simdide kendi esimi arkadaslik kurdu !!! Vay beee

Yarin arkadasin birine kina partisi yapcaklarmis, ve kinasi olacak kizin samimiyetine hic bir zaman inanmadim.. benide eklemisler tabi.. surekli mesaj geliyor inanin cevap bile vermedim.. birde ne goreyim o sahizin eside o grupta.. megerse bunlar yillardir hala arkadaslarmis.. iki gun once kuzenim aradi, agladim telefonu.. herkes ederi kadar bu saatten sonra..

Siz olsaniz gidip o bayanla ayni masada oturup hic birsey olmamis gibi katilirmiydiniz kinaya ?! Hayatta gitmem ve bir kelime cevap bile yazmadim.. ne halleri varsa gorsunler.. insanlar gercek yuzlerini gordukce tiskiniyorum.. kusasim geliyor..

Haksizmiyim ??

Birde su donemde deprem olmus, bunlar eglence derdinde.. YAZIK GERCEKTEN

O şahıs karaktersiz olabilir bazı şeyleri kafanızda bitirin. Herkes konuşur laf eder duymamak için hayatından o insanları çıkarmalısınız.

Eğlenceye gitmek istemediğinizi belirtmişsiniz, boşuna moralinizi bozmayın.

Hayat kısa her an her şey olabilir, çok geçmişe takılmayın.

Bence git. Kendini soyutlamanın, izole etmenin sana faydası olmaz. Ben her zaman şunu düşünürüm, İki kişi arasında yaşanmış şeyi bir taraf yalan yanlış 3. Kişiye farklı anlatabilir. Bu iki kişiden başka kimse gerçeği bilemez. Ben bu yğzden iki kişi arasında geçen hiçbir şeye yorum yapmam. Senin hakkında adını mı çıkardı? Yalan de geç. Kuyruk acısı var de.

Profilinizde evli çocuklu yazıyor. Yalan bilgi mi bulunduruyorsunuz, fake konu mu açıyorsunuz ?

Eski konusunda, birkaç yıl önce ikinci evliliğiyle ilgili konu açmış. Çocuğu olduğunu da yazmış. İnsanlar bizle burda eğleniyor galiba. Ben de konu sahibini, hayatına devam edememiş genç kız sanmıştım.

kinasi olacak kizin samimiyetine hic bir zaman inanmadim
Samimiyetine inanmadığınız birinin kınasına gitmek anlamsız zaten. Bir de çok kafaya takmışsınız her şeyi. Yok kuzenim onlara misafirliğe gitmiş, yok onun eşi şu gruptaymış. Kuzeninizin, arkadaşlarınızın size yanlış yaptıklarını düşünüyorsanız mesafe koyun ya da hiç görüşmeyin. Ne halleri varsa görsünler deyip geçin. Yoksa bunca düşünce size zarar verir. Ayrıca bunca zaman olmuş, bitmiş gitmiş ilişki için hâlâ dert edecek şeyler buluyorsunuz. Evlisiniz madem eşinize çocuğunuza odaklanın. Kim kimle konuşmuş, görüşmüş umursamayın.

Benim kimseyle eglencek vaktim yok.. ve buna yakismaz zaten.. yillar once olmus bir olay ve yasamis oldugum travmalari anlattim.. konu fake filanda degil.. vé bugun hala karsima cikiyor bu insanlar.. olay bundan ibaret..

Fake olmus olsam yillardir bu foruma uye olmazdim heralde..

Yillar oncesinden bahsediyorum.. yani yillar once olmus olan bir olay yillar sonra karsima tekrar cikiyor.. evet su an cocugum var..
Eee böyle yıllaaar önce olmuş, iki tarafında evlendiği çocuk sahibi olduğu bir ortamda bu kadar kin gütmek niye?
Asla aranızda geçen şeyleri başkalarına anlatmasını desteklemiyorum o o kişinin karaktersizliği ama sonuçta siz de başka bir yere savrulmuşsunuz o da başka bir yere. Hala böyle düşünceler içinde olmak sadece sizi yorar eminim adam şimdi horlaya horlaya uyuyordur. Kınaya gitmek zorunda değilsiniz ama içinizde bu yükü daha fazla taşımak ya da insanlardan bir tavır içinde bulunmasını beklemek bence gereksiz.

Inanin ne halleri varsa gorsunler diyorum ama béni hala ariyorlar.. en guzeli cevap vermemek ve bunuda yapiyorum zaten..

Yillar oncesinden bahsediyorum.. yani yillar once olmus olan bir olay yillar sonra karsima tekrar cikiyor.. evet su an cocugum var..
Gitmenize gerek yok,tedavinizi odaklanın ,sizi zor duruma sokan herkesi hayatınızdan çıkarın " Nasıl nasıl arkadaş olmuşlar?" diye sorup durmayın.İstemiyorsaniz uzak durun,yeterince arkanızdan dedikodu yapmışlar , kuyruğu dik tutma derdine bu insanları tekrar hayatınıza sokmaya gerek yok.

Yepyeni bir hayatınız var çocuğunuz var. Bazen ruh sağlığımız için geçmişi geride bırakmamız gerekir. Çünkü geçmişi değiştiremeyiz yaşanan yaşandı olan oldu. Bunca zaman sonra bu kadar sizi üzüp yıpratmasına izin vermeyin bu insanların kuzeninizi vs hayatınızdan çıkarın eğer mutlu olacaksanız ruhunuza iyi gelmeyen herkesten uzak durun

Şu an ben de sizin yazdıklarınızı okuyunca konu sahibi hakkında çok başka şeyler sanmışım onu anladım. Bir de Allah aşkına şahız değil şahıs.

Olaylar geçmişte kalmış ama niye kuzenleri tanıştırıyorsunuz?Sizinle birlikteyken tanışsalar neyse.Haber almak için kuzenlerinizi bu oyuna alet etmişsiniz.Haber almak için de samimi olmak gerek ki onlarda olmuşlar.Kendi ellerinizle kendiniz yapmışsınız herşeyi.Şikayet etmeye hakkınız yok.Görüşün veya görüşmeyin bir şey diyemem.Artık yolunuza bakın.Çocuğunuza,ailenize odaklanın.Geçmiş geçmişte kalsın.Önünüze bakın.
ramiz kotu oldugunda sirf ondan haber alabilmek icin o donemler kuzenimle tanistirdim.. ve bunlar gel zaman git zaman kanka oldu arkadaslar.. kuzenim benim cektiklerimi bile bile bununla arkadaslik kurdu..

Evlisiniz, çocuğunuz var, kim size neden “sen evde kaldın” diyor o zaman?

Konuyu anlamadım ama genel olarak çok abartmışsınız bence. Kuzeninizle de gerçekten görüşmek istemiyorsanız, görüşmeyin. Kınaya da gitmeyin.

Ben olsam umrumda olmazdı ama umrumda olsaydı da gayet net gitmezdim. Gruptan da çıkardım.

Evli çocuklu bir insanın eski sevgilisine bu kadar hırs, kin duymasını anlayamıyorum ben. Aklınızda kalmış gibi. Eşiniz olsaydım çok bozulurdum.

Konunuz cok sacma geldi inan bana ben olsaydım sırf ondan haber alacam diye onla tanıstırmazdım kuzenim ve arkadaslarımı ne hakka gelip sana o kızı övecekler ben ne o kuzeni ve arkadasları hayatımda silerdim kuzenim aramıstı telde aglamısımda kendin etmişsin kendin bulmussun tanıştırmasaydın böyle olmazdı bazen bazı konular sacma geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…