- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Bu konu sahibesine işine gelecek şekilde yorum yapmak gerekiyor :) ))Ben de zaten işi bırakıp bırakmama konusunda dayanın diye bir yorumda bulunmuşum.
Bilseydim iyi niyetle yorum yapmazdım, bir dövmediği kaldı maşallahBu konu sahibesine işine gelecek şekilde yorum yapmak gerekiyor :) ))
Aaaa öyle deme ama lütfedip cevap yazdı en azından.Bilseydim iyi niyetle yorum yapmazdım, bir dövmediği kaldı maşallah
evet canımm işimiz çok zor ALLAHIM yardımcımız olsunnSeni çok iyi anlıyorum
Pazartesi günü ikimiz için de büyük gün o zaman bende müdürüm le yine konuşacağım. .
Ben okul öncesi diyorum sen hukuk diyorsun ki hukuk çok daha zordur eminim..
BI şekilde yapmak istiyorum ben 4 sene olmazsa 6 senede bitsin ne olacak..
Boşver Allah ilmi dileyene verirmis biz elimizden geleni yapalım ..
Yorum cok güzel teşekkür ediyorum.
Eşim asla bana yük olmaz her zamn basının çaresine bakar ve ne desem yapar sağolsun. . Kadın alacağımi zaten söylemiştim o da evet al deMişti. Ve benden yemek gibi beklentisi yok . KendiNe 2 yumurta kıramaz miyim acliktan ölecek değilim ya dedi..
Iste bende bunları düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum
Zaten illa ki sıkıntı terslik olacaktır sakin olmam gerekiyor
Yok canım daha düşünmüyorumevet canımm işimiz çok zor ALLAHIM yardımcımız olsunn
pazartesi büyük gün ne olacak bakalım
İNŞALLAH yeni gelen müdürüm anlayışılı çıkar
hukuk çok zor derslere katılmadan asla geçilmez
hakıımızda hayırlısı eşin destek veriyormuş benimkide çok destek olur ALLAH razı olsun
bebek var mı?
Bilseydim iyi niyetle yorum yapmazdım, bir dövmediği kaldı maşallah
Maaş önemli değil öğretmen olarak
Koymaz vallahi :)
Iki sene hem okul hem iş idare et diyorsun..
Aslında zaten senede 6 ay okula gidiyorum devamsızlıkları düşünce ama...
Evde oturmak çok rahat geldi bana galiba..
Bazi unilerde devam zounlulugu yok varsa bile hocalarla konusup idare edebilirsiniz aslinda bende bazi duruumlardan cok devamsizlik yapiyodum ama durumu anlatinca geciriyolardi. Okul oncesi dersleri cok agir degil evde kitabinizdan calissanizda gecersinizGünlerdir konu açıp açmamayi düşünüyorum. . IÇimde tutup beni yiyeceğine, anlatayım da sizi yesin dedim :)
Şimdi sorun şu: 5 yıldır devlette memurum. Ama maalesef isim ağır.. Sabah 7 buçuk akşam 6 çalışıyorum. Ise ayırmam gereken zamanları toplayinca Hafta da tek gün um kalıyor bana. . IsimI sevmiyorum. .
Bir buçuk yıldır evliyim. Hep ogretmen olmak istedigimi esime anlatmistim.. Eşiminde ısrarı üzerine 2014 yılında öss ye girdim ve eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim. 2. Öğretim yani dersler akşam 4 buçuk ta başlıyor. . Yani hem okuyup hem çalışmam gerekiyor.. yani sabah 7 de kalk 7 buçuk ta iste ol, yalvar yakar izin al saat 4 bucukta derse git (her zaman izin alma Şansım yok .mudur is olduğunda is var der haliyle devamsızlık ediyorum istemeden) saat 10 a kadar ders var haftada 2 gün . Diğer günler hafif..
Velhasili kelam Bu 2 haftadır evde idim. Izinli idim. Ve sadece okula gidip geldim . Bi şeyi anladım: çalışmak kadın için o kadar büyük fedakarlıkmis ki.... evde iken o kadar rahattım ki.. istediğim saatte kalk, vs. Hasta isen ise gitmek zorunda değilsin. Kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsin, koşturmak zorunda değilsiniz. Dusu 2 dk da alman gerekmiyor.. Anlatmama gerek yok bilirsiniz zaten..
Neyse biz geçen yıl ev almıştık hala borç ödüyoruz . Ayda 3000 tl.. benim maaşım ona gidiyor zaten 3300 civarı. . Kisacasi ben işi bırakmayı düşünüyorum. ...... nasıl gidecek hem okul hem iş hem evlilik.. korkuyorum yetişemem diye...hem iş hem okul bi yerde zorlar, sinirlerimi patlarim diye korkuyorum illaki aksilikler olacaktir cunku.. ama istifa edersem de evden çıkacağız. . Içerde 50 bin TL kadar para var ama sözleşme ye göre onu ancak 2017 de alabiliyorsunuz. . Ne yapmaliyim bilmiyorum. . Eşimle konuştum iki yıl sabret, sonra ücretsiz izin al. Hem 4 yılda bitirmek zorunda değilsin 2 sene uzat ne olacak dedi.. off pazartesi ise gitmek hiç istemiyorum. . Kafam çok dolu.. siz olsaydınız. .
Öteki türlüsünude yazayım. . Isı bırakmaz 2 sene okulla devam ettirirsem ev borcu bitecek ekstradan elimize 60 bine yakın para geçiyor. . Ayrıca devlet memurluğu ndan istifa ettin mu donus yolu zor.. ve okul öncesi öğretmenliği nde kesin atanır miyim bilmiyorum. .
Bu arada öğretmen olmayı çok ama çok istiyorum ve çocukları çok seviyorum. . Onlarla oyun oynarken resmen kendimi unutuyorum.... sanki 6 yaşındayim.. onlarda benim mahalleden arkadaşlarım. . Biri ağlasa düşse içim gidiyor hep gülsünler istiyorum. .
Neyse çok uzattım ne diyorsunuz. .
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. ..
Kim ne derse desin çalışmaktan daha güzel birşey yok.O ev de ki rahatlık 10 gün sürer en fazla.Sonra monoton bir hayat başlar.Şu an öğretmen olanlar bile atanamam sorunu yaşarken veya uzak taşralara atanırken,hali hazırda bir işin var ve iyi kötü maaşın var.Borcum var diyorsun.Borçlu olmak,iş sıkıntısından daha kötü.Herkes işini güle oynaya yapmıyor.Biraz sabır azim.Günlerdir konu açıp açmamayi düşünüyorum. . IÇimde tutup beni yiyeceğine, anlatayım da sizi yesin dedim :)
Şimdi sorun şu: 5 yıldır devlette memurum. Ama maalesef isim ağır.. Sabah 7 buçuk akşam 6 çalışıyorum. Ise ayırmam gereken zamanları toplayinca Hafta da tek gün um kalıyor bana. . IsimI sevmiyorum. .
Bir buçuk yıldır evliyim. Hep ogretmen olmak istedigimi esime anlatmistim.. Eşiminde ısrarı üzerine 2014 yılında öss ye girdim ve eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim. 2. Öğretim yani dersler akşam 4 buçuk ta başlıyor. . Yani hem okuyup hem çalışmam gerekiyor.. yani sabah 7 de kalk 7 buçuk ta iste ol, yalvar yakar izin al saat 4 bucukta derse git (her zaman izin alma Şansım yok .mudur is olduğunda is var der haliyle devamsızlık ediyorum istemeden) saat 10 a kadar ders var haftada 2 gün . Diğer günler hafif..
Velhasili kelam Bu 2 haftadır evde idim. Izinli idim. Ve sadece okula gidip geldim . Bi şeyi anladım: çalışmak kadın için o kadar büyük fedakarlıkmis ki.... evde iken o kadar rahattım ki.. istediğim saatte kalk, vs. Hasta isen ise gitmek zorunda değilsin. Kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsin, koşturmak zorunda değilsiniz. Dusu 2 dk da alman gerekmiyor.. Anlatmama gerek yok bilirsiniz zaten..
Neyse biz geçen yıl ev almıştık hala borç ödüyoruz . Ayda 3000 tl.. benim maaşım ona gidiyor zaten 3300 civarı. . Kisacasi ben işi bırakmayı düşünüyorum. ...... nasıl gidecek hem okul hem iş hem evlilik.. korkuyorum yetişemem diye...hem iş hem okul bi yerde zorlar, sinirlerimi patlarim diye korkuyorum illaki aksilikler olacaktir cunku.. ama istifa edersem de evden çıkacağız. . Içerde 50 bin TL kadar para var ama sözleşme ye göre onu ancak 2017 de alabiliyorsunuz. . Ne yapmaliyim bilmiyorum. . Eşimle konuştum iki yıl sabret, sonra ücretsiz izin al. Hem 4 yılda bitirmek zorunda değilsin 2 sene uzat ne olacak dedi.. off pazartesi ise gitmek hiç istemiyorum. . Kafam çok dolu.. siz olsaydınız. .
Öteki türlüsünude yazayım. . Isı bırakmaz 2 sene okulla devam ettirirsem ev borcu bitecek ekstradan elimize 60 bine yakın para geçiyor. . Ayrıca devlet memurluğu ndan istifa ettin mu donus yolu zor.. ve okul öncesi öğretmenliği nde kesin atanır miyim bilmiyorum. .
Bu arada öğretmen olmayı çok ama çok istiyorum ve çocukları çok seviyorum. . Onlarla oyun oynarken resmen kendimi unutuyorum.... sanki 6 yaşındayim.. onlarda benim mahalleden arkadaşlarım. . Biri ağlasa düşse içim gidiyor hep gülsünler istiyorum. .
Neyse çok uzattım ne diyorsunuz. .
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?