-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
ama benim iznim yok zaten yetiştiremiycez ama eşim ben giderim dedi hatta 1 hafta izin almış.o kadar borc vs ucakla gidecek bir de neymiş değişiklik olacakmış özlemekmiş.Daha 2 ay olmadı aılesı geldı gitti ben daha 4 ay oldu aılemı görmüyorum baharda gideriz diye düşünüyorum.
neden bu kadar pasifsin ben olsan esim 5 günlügüne mi gidiyo 5 günde ailemin yanında gecirrim sen böyle susarsan cok beklersin bi kere esine cesaret vermissin sana sormadan izin almıs ne cesaret yaa eger ben gitmiysa sende gitmiceksin diceksın ayrıca eger gidersen bidaha ne bayram ne sayran beni ailene götüremezsin diceksin biraz bagar yaa sesin cıksın ailen yok baban yok diye esler hemen üste cıkmaya calısırz altta kalmaMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık evliyim. Düğünümüzü eşimle ben aıle destegı olmadan kendımız yaptık eşimin ailesinin her ne kadar durumları iyi olsa da bize 1 kuruş yardım etmediler. Benimde babam yok maddı olanağımız yoktu aılemın zaten, Biz şu an da borç ödüyoruz. Eşimin ailesi kendilerini beğenmişler adete burunlarından kıl aldırmazlar kimseyi takmazlar kimseyi begenmezler vs nişanlılık dönemimde ve evliliğim ilk günlerinde bana çok sıkıntı yaşattılar , her şeye katlanıp eşimle evlendik vs bunları eşimde biliyor zaten. bir de görümcem var benim 4 aylık evliliğimde zaten evliliğimin ilk 2 haftasını benim evimde kalarak gecirdi ilk günlerimi yaşamadım. bir de hiç bana yardımcı olmaz gelir gezer tozar içtiği bardağı kaldırmaz neyse hep eşim için sustum 2 aylık evlıyken eşimin aılesı geldi onlar gitti görümcem geldı yine o gitti abisi geldi şimdi görümcem aradı ben gelicem dedi vs 3 gün önce neyse alıştık zaten dedik artık nedense sinirlenmiyorum alıştık ne de olsa akşam eve geldim eşim bana hayatım ben haftaya izin alıp bizimkilerin yanına gidicem dedi benimde hiç iznim yok hepsini düğün için harcamıştım. cuma gidelim pazar dönelim dedi arada 500 km var paramız yok zaten taksıtler var ki eşim bundan şikayet eder hep neyse benim ailemde aynı şehirdeler eşimin ailesiyle 2 gün kalıcaz bende 1 gun aılemde kalayım 4 aydır hıcbırını goremıyorum dedım ıh mıh yaptı hayatım sen istersen gelme ben gidip geleyim dedi 2 günde herkesi ziyaret edemeyiz 5 gunluğune gıdecekmış. teyzemlere babaannmlere ananemlere gidicez dedi eee dedim ben annemi görmek yanında kalmak istiyorum dedim kalamayabilir mişiz el gibi 3,4 saat oturup cıkıcaz yani olmaz kalırım dedim. olmaz böyle diye düşündüm bende tamam sen git o zaman dedim. acaba yanlış mı yaptım gitsem mi siz olsanız ne yapardınız. Ama hiç gitmek istemiyorum hiççççç(
neden bu kadar pasifsin ben olsan esim 5 günlügüne mi gidiyo 5 günde ailemin yanında gecirrim sen böyle susarsan cok beklersin bi kere esine cesaret vermissin sana sormadan izin almıs ne cesaret yaa eger ben gitmiysa sende gitmiceksin diceksın ayrıca eger gidersen bidaha ne bayram ne sayran beni ailene götüremezsin diceksin biraz bagar yaa sesin cıksın ailen yok baban yok diye esler hemen üste cıkmaya calısırz altta kalma[/QUOTE
ailesi aradı bende konuştum vs kayınvalıde ee gelin kızın vsvs bende anne gelmeye çalışırız iznim yok işler agır akşamları da gec gidiyorum eve haftasonları planlarım dınlenme derken fırsat olmuyor vs dıye konuştuk.Telde eşim dedı kı anne işte izni yok gelemıyoruz ama gelmeye çalışıcaz dedı annesı de dıyor kı ben duyuyorum ıste sen onceden ızın al gel o cumadan bınsın gelsın 2 gun de kalır gıdersınız dıyor bak bak bak eee sordun mu bana sen hem nıye benım esım onden ızın alıp gelıyormus bensız akıllara bakın esımde bakarız anne dedı konuyu değiştirdi ben duyuyorum dıye neyse bende sen git dedım ben 2 gunluğüne kışta kıyamette kendimi yoramam sonra bende izinlerimi biriktirip aileme gidicem sensiz dedim kızgındım ertesi gunu benı aradı oglen ıs yerındeyım mıy mıy ses tonundan anladım zaten oylesıne aradım dedı falan ee dedım ızın aldın mı aldım dedı bende ara annenıde hazırlık yapsın sana dedım.Yaa kızlar gercekten anlamıyorum bız sevgılıyken eşim 6,7 ayda evıne gıderdı derdı kı yaa nasıl bır aılem var eve gımışım kac ay sonra annem benımle ılgılenecegıne oturmuş dızı ızlıyor arayıpppp sormaz benı derdı şimdi anlamıyorummmmm anlamıyoruuuuummmm
eşim bir gitsin gelsin yine gelicek belki de beraber gelirler telde dıyor kı abısıne ben yakında gelıyorum abı bılgın olsun dıyor bana sormak yok yanı abı musaıt mısınız ben gelmek ıstıyorum yaa kusura bakmayın sık sık geldım ama ıslerım vardı falan yengeme sor bakalım planı var mı hıccc hıccccc sormaz sorar mı ben kımım kiiiiDaha evlenir evlenmez hem de ilk iki hafta görümcenin sende kalması ne saygısızlık gerçekten .
Bence eşinle anlaşıp ben de gelirim ama annemde kalmak şartıyla demelisiniz ya da kabul etmezse siz annenize gidin o da nereye gidiyorsa gitsin
eşim bir gitsin gelsin yine gelicek belki de beraber gelirler telde dıyor kı abısıne ben yakında gelıyorum abı bılgın olsun dıyor bana sormak yok yanı abı musaıt mısınız ben gelmek ıstıyorum yaa kusura bakmayın sık sık geldım ama ıslerım vardı falan yengeme sor bakalım planı var mı hıccc hıccccc sormaz sorar mı ben kımım kiiii
Bu ne sevgi maşallah...Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık evliyim. Düğünümüzü eşimle ben aıle destegı olmadan kendımız yaptık eşimin ailesinin her ne kadar durumları iyi olsa da bize 1 kuruş yardım etmediler. Benimde babam yok maddı olanağımız yoktu aılemın zaten, Biz şu an da borç ödüyoruz. Eşimin ailesi kendilerini beğenmişler adete burunlarından kıl aldırmazlar kimseyi takmazlar kimseyi begenmezler vs nişanlılık dönemimde ve evliliğim ilk günlerinde bana çok sıkıntı yaşattılar , her şeye katlanıp eşimle evlendik vs bunları eşimde biliyor zaten. bir de görümcem var benim 4 aylık evliliğimde zaten evliliğimin ilk 2 haftasını benim evimde kalarak gecirdi ilk günlerimi yaşamadım. bir de hiç bana yardımcı olmaz gelir gezer tozar içtiği bardağı kaldırmaz neyse hep eşim için sustum 2 aylık evlıyken eşimin aılesı geldi onlar gitti görümcem geldı yine o gitti abisi geldi şimdi görümcem aradı ben gelicem dedi vs 3 gün önce neyse alıştık zaten dedik artık nedense sinirlenmiyorum alıştık ne de olsa akşam eve geldim eşim bana hayatım ben haftaya izin alıp bizimkilerin yanına gidicem dedi benimde hiç iznim yok hepsini düğün için harcamıştım. cuma gidelim pazar dönelim dedi arada 500 km var paramız yok zaten taksıtler var ki eşim bundan şikayet eder hep neyse benim ailemde aynı şehirdeler eşimin ailesiyle 2 gün kalıcaz bende 1 gun aılemde kalayım 4 aydır hıcbırını goremıyorum dedım ıh mıh yaptı hayatım sen istersen gelme ben gidip geleyim dedi 2 günde herkesi ziyaret edemeyiz 5 gunluğune gıdecekmış. teyzemlere babaannmlere ananemlere gidicez dedi eee dedim ben annemi görmek yanında kalmak istiyorum dedim kalamayabilir mişiz el gibi 3,4 saat oturup cıkıcaz yani olmaz kalırım dedim. olmaz böyle diye düşündüm bende tamam sen git o zaman dedim. acaba yanlış mı yaptım gitsem mi siz olsanız ne yapardınız. Ama hiç gitmek istemiyorum hiççççç(
Canım nişanlıyken hep bi güzel görünme çabası oluyo erkeklerin ama eşin ailesinin kuzusu anlaşılan evliliğe adapte olamamış. Tek erkek mi? Bide memleket neresi merak ettim? Sıkılmakta haklısın ama sakın ailesini kötüleme eşine anladığım kadarıyla ailesini korumaya geçer yine sen üzülürsünailesi aradı bende konuştum vs kayınvalıde ee gelin kızın vsvs bende anne gelmeye çalışırız iznim yok işler agır akşamları da gec gidiyorum eve haftasonları planlarım dınlenme derken fırsat olmuyor vs dıye konuştuk.Telde eşim dedı kı anne işte izni yok gelemıyoruz ama gelmeye çalışıcaz dedı annesı de dıyor kı ben duyuyorum ıste sen onceden ızın al gel o cumadan bınsın gelsın 2 gun de kalır gıdersınız dıyor bak bak bak eee sordun mu bana sen hem nıye benım esım onden ızın alıp gelıyormus bensız akıllara bakın esımde bakarız anne dedı konuyu değiştirdi ben duyuyorum dıye neyse bende sen git dedım ben 2 gunluğüne kışta kıyamette kendimi yoramam sonra bende izinlerimi biriktirip aileme gidicem sensiz dedim kızgındım ertesi gunu benı aradı oglen ıs yerındeyım mıy mıy ses tonundan anladım zaten oylesıne aradım dedı falan ee dedım ızın aldın mı aldım dedı bende ara annenıde hazırlık yapsın sana dedım.Yaa kızlar gercekten anlamıyorum bız sevgılıyken eşim 6,7 ayda evıne gıderdı derdı kı yaa nasıl bır aılem var eve gımışım kac ay sonra annem benımle ılgılenecegıne oturmuş dızı ızlıyor arayıpppp sormaz benı derdı şimdi anlamıyorummmmm anlamıyoruuuuummmm
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık evliyim. Düğünümüzü eşimle ben aıle destegı olmadan kendımız yaptık eşimin ailesinin her ne kadar durumları iyi olsa da bize 1 kuruş yardım etmediler. Benimde babam yok maddı olanağımız yoktu aılemın zaten, Biz şu an da borç ödüyoruz. Eşimin ailesi kendilerini beğenmişler adete burunlarından kıl aldırmazlar kimseyi takmazlar kimseyi begenmezler vs nişanlılık dönemimde ve evliliğim ilk günlerinde bana çok sıkıntı yaşattılar , her şeye katlanıp eşimle evlendik vs bunları eşimde biliyor zaten. bir de görümcem var benim 4 aylık evliliğimde zaten evliliğimin ilk 2 haftasını benim evimde kalarak gecirdi ilk günlerimi yaşamadım. bir de hiç bana yardımcı olmaz gelir gezer tozar içtiği bardağı kaldırmaz neyse hep eşim için sustum 2 aylık evlıyken eşimin aılesı geldi onlar gitti görümcem geldı yine o gitti abisi geldi şimdi görümcem aradı ben gelicem dedi vs 3 gün önce neyse alıştık zaten dedik artık nedense sinirlenmiyorum alıştık ne de olsa akşam eve geldim eşim bana hayatım ben haftaya izin alıp bizimkilerin yanına gidicem dedi benimde hiç iznim yok hepsini düğün için harcamıştım. cuma gidelim pazar dönelim dedi arada 500 km var paramız yok zaten taksıtler var ki eşim bundan şikayet eder hep neyse benim ailemde aynı şehirdeler eşimin ailesiyle 2 gün kalıcaz bende 1 gun aılemde kalayım 4 aydır hıcbırını goremıyorum dedım ıh mıh yaptı hayatım sen istersen gelme ben gidip geleyim dedi 2 günde herkesi ziyaret edemeyiz 5 gunluğune gıdecekmış. teyzemlere babaannmlere ananemlere gidicez dedi eee dedim ben annemi görmek yanında kalmak istiyorum dedim kalamayabilir mişiz el gibi 3,4 saat oturup cıkıcaz yani olmaz kalırım dedim. olmaz böyle diye düşündüm bende tamam sen git o zaman dedim. acaba yanlış mı yaptım gitsem mi siz olsanız ne yapardınız. Ama hiç gitmek istemiyorum hiççççç(
atara atar gidere gider yapma canım ben eşimin ailesiyle nerdeyse yan yana oturyorum ve her hafta sonumda muhakkak 1 günü orda geçer ama benim ailem 150 km uzakta ben ayda bi annemleri görürüm ama her defasındada söylerim eşime ben onları özlüyorum bu benim en doğal hakkım diye tabiki inada bindirme sadece senin nasıl ailen önemliyse benimde önemli de bunu ona inceden hissettirMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık evliyim. Düğünümüzü eşimle ben aıle destegı olmadan kendımız yaptık eşimin ailesinin her ne kadar durumları iyi olsa da bize 1 kuruş yardım etmediler. Benimde babam yok maddı olanağımız yoktu aılemın zaten, Biz şu an da borç ödüyoruz. Eşimin ailesi kendilerini beğenmişler adete burunlarından kıl aldırmazlar kimseyi takmazlar kimseyi begenmezler vs nişanlılık dönemimde ve evliliğim ilk günlerinde bana çok sıkıntı yaşattılar , her şeye katlanıp eşimle evlendik vs bunları eşimde biliyor zaten. bir de görümcem var benim 4 aylık evliliğimde zaten evliliğimin ilk 2 haftasını benim evimde kalarak gecirdi ilk günlerimi yaşamadım. bir de hiç bana yardımcı olmaz gelir gezer tozar içtiği bardağı kaldırmaz neyse hep eşim için sustum 2 aylık evlıyken eşimin aılesı geldi onlar gitti görümcem geldı yine o gitti abisi geldi şimdi görümcem aradı ben gelicem dedi vs 3 gün önce neyse alıştık zaten dedik artık nedense sinirlenmiyorum alıştık ne de olsa akşam eve geldim eşim bana hayatım ben haftaya izin alıp bizimkilerin yanına gidicem dedi benimde hiç iznim yok hepsini düğün için harcamıştım. cuma gidelim pazar dönelim dedi arada 500 km var paramız yok zaten taksıtler var ki eşim bundan şikayet eder hep neyse benim ailemde aynı şehirdeler eşimin ailesiyle 2 gün kalıcaz bende 1 gun aılemde kalayım 4 aydır hıcbırını goremıyorum dedım ıh mıh yaptı hayatım sen istersen gelme ben gidip geleyim dedi 2 günde herkesi ziyaret edemeyiz 5 gunluğune gıdecekmış. teyzemlere babaannmlere ananemlere gidicez dedi eee dedim ben annemi görmek yanında kalmak istiyorum dedim kalamayabilir mişiz el gibi 3,4 saat oturup cıkıcaz yani olmaz kalırım dedim. olmaz böyle diye düşündüm bende tamam sen git o zaman dedim. acaba yanlış mı yaptım gitsem mi siz olsanız ne yapardınız. Ama hiç gitmek istemiyorum hiççççç(
MÜKEMMELo halde şöyle bir yol izlerdim;
iznim yokken izin alıp giden adama yol verirdim gitsin gelsin güzelce..
bende izin hakeder etmez, ''hayatım ben 5 gün izin aldım, bizimkilerde olcam, sen gelme istersen'' derdim