Siz olsaydınız ne yapardınız. Gider miydiniz, kalır mıydınız. Not. Evli arkadaşlar beni daha iyi anl

sinirden çatladım burda.
sen nasıl dayanıyorsun yaaa
ayy delircem şimdi..
ne demek bütün bunlar ya..
kızım sesini çıkar yoksa daha da kötü olur...
bu nasıl bir evlilik
kocan ne kadar bencil
iğrendim

Senin durumun biraz benimkine benziyormuş. Hiç bir zaman ailenle arana karışmasına kalmana gitmene gelmene karıştırma sonra baş edemezsin. Ben izin vermediğim halde problem çıkarıyor izin versem nasıl olur kım bilir. Ben 10 yıllık Evliyim üstelik yurt dışındayım 2-3 senede bir iznim oluyor üstelik

Evet kızlar bu konuyu gecen hafta acmıştım biliyorsunuz.Çok üzülmüştüm size de danışmıltım.Öncelikle tüm cevaplar için teşekkür ederim.Haftasonu suclu olduğunu bildiği için pır dönüyordu cevremde konuşalım hiç konuşmuyorsun vs üzülüyorum dedi konuşmaya başladık bencil biri olduğunu bu kadar bilmiyordum beni hep kırıyorsun ve ben uzaklaşmaya başladım dedim.Daha yeni evliyiz kışta kıyamette bu ne şimdi dedim 2 ay önce ailen geldi gecen hatada kız kardeşin buradaydı bak ben 4 aydır aılemı görmmüyorum.Hem yeni evliyiz sana demiyecekler mi eşin nerde diye dedim hayat senın aılenden ibaret değil benim de bir ailem var bende ana kuzusuyum dedim babasız kendi ayakları üstünde duran hayatla hep tek başına mücadele veren biriyim biliyosun ikimizde cocuk değiliz dedim.Ben anneme de söylemeyceğim senin gittigini dedim zavallı kızım kocası evde tek başına bırakmış, annesinin kollarına koşmuş dedirtmem ben dedim tamam git dedim ama kırıldığımı da unutma dedim.ertesi günü günü de soğuk durdum tabi bilerek değil istemsizce icimden gelmiyordu artık sonra geldi özür diledi haklısın izin süresi uzun olunca 2, 3 gun gıdeyım barı dıye düşünmüştüm seni bu kadar üzdüğümün farkında değildim dedi yani gitmeyecek vazgectim sen nereye ben oraya senziz gitmem düşünmem bile dedi şimdi aramız iyi çok şükür.Bazen geri fren almak soğuk durmak gerekliymiş gercekten

sevindim adına...bende senin gibi şeyler yaşadım.....kendini ezdirtme hiç bir zaman

sevindim adına...bende senin gibi şeyler yaşadım.....kendini ezdirtme hiç bir zaman
Yok ezdirmicem üzmeyeceğim artık kendimi yeni kararlar aldım kendimce artık o düşünsün o uğraşsın evliliği ve sevgisi için bundan sonra ohhhh gezicem kendime bakıcam kendimi geliştirmeye devam arkadaşlarla gezip tozmaya devam hayat erkeklerden ibaret değil tartışmadan güzelce söyleyip yavaşca sıyrılıcam gerisini o düşünsün denedim oldu işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…